RITA-ASZTRO

ASZTROLÓGIA – SZEMÉLYRE SZÓLÓ TANÁCSADÁS! - CSAK NEKED SZÓL! – ÚTMUTATÓ AZ ÉLETEDHEZ!

RÓLAM

 

dscf0659_800x600.jpg

 

B.RITA VAGYOK

 

1955. DECEMBERBEN SZÜLETTEM - VIDÉKEN, TERMÉSZET KÖZELÉBEN -, NYILAS JEGYBEN. - NYILASBAN ÁLL MÉG A HOLD, A MERKÚR, ÉS A FELSZÁLLÓ-HOLDCSOMÓ IS.

 

AMI AZT JELENTI, HOGY TANULNI, TANULNI, TANULNI! - MAJD TANÍTANI! - ÉS A LÁTHATATLAN, KÉZZEL MEG NEM FOGHATÓ, EZOTERIKUS - SPIRITUÁLIS =  MEGMAGYARÁZHATATLAN VILÁGGAL VALÓ FOGLALKOZÁS! - MERT OLYAN HELYEN ÁLLNAK A BOLYGÓK! - AZ ASZTROLÓGIA IS IDE TARTOZIK.

 

ÉS POZITÍVAN LÁTOM A VILÁGOT!

 

 

TEHÁT:

 

7 ÉVES KOROMTÓL, AMIÓTA BEÍRATKOZTAM AZ ÁLTALÁNOS ISKOLÁBA - AZÓTA FOLYAMATOSAN TANULOK - VALAMIT.

 

MÁR GYEREKKOROMBAN SZEDTÜK A KAMILLÁT, AMI SZINTE MINDENRE JÓ. - AZÓTA ÉRDEKELNEK A GYÓGYNÖVÉNYEK. - A SZÉP VIRÁGOK. - A "FÖLD SZERETETE" - AZAZ A TERMÉSZET-SZERETET.

 

ÉS VIDÉKEN, AHOL KEVÉS A FÉNY - GYÖNYÖRŰ AZ ÉGBOLT! - MÁR GYEREK KOROM ÓTA ÉRDEKELNEK - A CSILLAGOK!

 

 

TANULMÁNYAIM - MUNKÁIM:

 

ELVÉGEZTEM AZ ÁLTALÁNOST

 

MAJD GYORS-ÉS GÉPÍRÓIT (ÍRÓGÉPEN)

 

A GIMNÁZIUMOT

 

VENDÉGLÁTÓI- 2 ÉVES KIEGÉSZÍTŐT - OTT TANULTAM - ÉLELMISZER-ISMERETET, - SZAKÁCS, FELSZOLGÁLÓ, STB.

 

2 HÓNAPOS ANGOL TANFOLYAM

 

VOLTAK KÖZBEN MUNKAHELYI SZAKVIZSGÁK IS.

 

SZÁMÍTÓGÉPES - ALAPTANFOLYAM.

 

17,5 ÉVES KOROMTÓL KEZDTEM DOLGOZNI - GYORS- ÉS GÉPÍRÓ (CSAK ÍRÓGÉPEN, MÉG NEM VOLT SZG.) - TITKÁRNŐ. - ÉS MINDIG "EMBEREKKEL" FOGLALKOZTAM - ÉS PÉNZEKKEL.

 

1980-TÓL - TANULMÁNYOZOM JOBBAN A GYÓGYNÖVÉNYEKET. - AKKOR VOLTAM ELŐSZÖR TERMÉSZETGYÓGYÁSZNÁL, ÉS MOST IS AHHOZ MEGYEK INKÁBB. - ÉS AZÓTA IS ELŐSZÖR A TERMÉSZETES SZEREKET ALKALMAZOM, ÉS CSAK A FONTOS VIZSGÁLATOKRA, VÉRVÉTELRE - MEGYEK ORVOSHOZ. (A CSALÁDUNK NEM VOLT ORVOSHOZ JÁRÓ, MEGTANULTUK A TERMÉSZETES GYÓGYMÓDOKAT ALKALMAZNI, - AMIK MELLÉKHATÁSOK NÉLKÜL HATNAK! - CSAK LASSABBAN!)

 

.................................................................

 

A VIDÉKI ÉLET NEM AZ ÉN VILÁGOM!

 

1997. ÁPRILISBAN - BUDAPESTRE KÖLTÖZTEM.

 

SAJNOS A MUNKÁIM NEM JÖTTEK ÚGY BE, MINT AHOGY SZERETTEM VOLNA.

 

ELŐSZÖR A VENDÉGLÁTÁSBAN DOLGOZTAM.

 

MAJD - BIZTOSÍTÁSI ÜZLETKÖTŐ VOLTAM 9-10 ÉVIG. - ITT RENGETEGET KELLETT TANULNI.

 

ÉLETMÓDVÁLTÁSBA KEZDTEM - 1999. AUGUSZTUSTÓL. - AMI AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓDRA VALÓ ÁTTÉRÉST JELENTI! - SZEMÉLYRE SZÓLÓAN! - EZ IS FOLYAMATOS TANULÁST, ODAFIGYELÉST - ÉS PÉNZT - IDŐT - ENERGIÁT IGÉNYEL!

 

AZ AGYKONTROLLT ELVÉGEZTEM 2000.SZEPT.-BEN. - 2 ÉVVEL KÉSŐBB A TOVÁBBFEJLESZTETT, MAGASABB SZINTŰ VÁLTOZATÁT, - AZ ULTRÁT IS.

 

ÉS VILLÁMOLVASÁST IS TANULTAM.

 

TANULTAM MÉG: - ASZTROLÓGIAI ISKOLÁBAN, TANFOLYAMOKON, ASZTROLÓGUSNÁL, ELŐADÁSOKON, - A LEGJOBB TANÍTÓKTÓL! - DE MINDIG PÉNZÉRT! - ÉS AZ IDŐM, MEG A KÖNYVEIM IS PÉNZBE KERÜLTEK! 

 

BIOENERGETIKÁT

 

RADIESZTÉZIÁT - ÁRNYÉKOLÁS-TECHNIKÁT

 

REIKI I.-ET

 

GYÓGYÍTÓ SZERETET TECHNIKÁKAT

 

ÉS - 2002. MÁJUS 24.-ÉN - ELMENTEM ASZTROLÓGUSHOZ. - AKI OLYAN DOLGOKAT MONDOTT RÓLAM, AMIKET CSAK ÉN TUDHATOK! -

 

EKKOR - ELHATÁROZTAM, HOGY EZT NEKEM IS MEG KELL TANULNOM - ÉS ÉN IS ASZTROLÓGUS LESZEK! -

 

2002. SZEPTEMBERBEN MÁR BEIRATKOZTAM - A BAKTAY ERVIN ASZTROLÓGIAI INTÉZET - ISKOLÁJÁBA. - AMI 4 ÉVES FŐISKOLAI SZINTŰ KÉPZÉS. - NÉZD MEG A WEB-OLDALÁT, HOGY MI MINDENT TANULTAM - ÉS MENNYIÉRT: ASZTROLOGBAE.HU/ISKOLA - DIPLOMAMUNKÁT ÍRTAM. - 5-ÖSSEL VÉGEZTEM 2006-BAN. - ÉS AZÓTA IS FOLYAMATOSAN KÉPZEM MAGAM - ASZTRO-ELŐADÁSOKON - ÉS A KÖNYVEIMBŐL - NAPONTA! - VALAMINT TÖBB 100 HKP.-ÁBRÁT ELEMEZTEM MÁR - TANULMÁNY- ÉS TANULÁS CÉLJÁBÓL. - EZ ÉLETHOSSZIG TARTÓ TANULÁST JELENT! - ÉS AZ 1.-T ELVÉGEZTEM MÁSIK HELYEN IS -, AZ IGAZGATÓ ÚR TANÍTÁSÁVAL -, HOGY AZ ALAPOKAT JÓL MEGTANULJAM. - 2.-TÓL PEDIG - AZ ISKOLA MELLETT, HETENTE - ASZTROLÓGUSHOZ JÁRTAM KÜLÖN ÓRÁKRA - TANULNI -, GYAKOROLNI AZ ELEMZÉST-TANÁCSADÁST, ÉS MEGTANULNI AZT, HOGY KELL ERRŐL A KLIENSEKKEL BESZÉLNI? - AZAZ - PSZICHOLÓGIÁT.

 

MERT A JÓ ASZTROLÓGUS - EGYBEN PSZICHOLÓGUS IS. 

 

ÉS MÉG VOLTAM 1X MÁSIK ASZTROLÓGUSNÁL IS, MIKÖZBEN TANULTAM. - Ő IS SOK MINDENRE RÁVILÁGÍTOTT AZ ÉLETEMRE. - LÉNYEGE AZ, HOGY - AZÉRT "KELLETT" BP.-RE KÖLTÖZNÖM, HOGY ASZTROLÓGUS LEGYEK! - MERT EZ AZ EGYIK (ÉLET)FELADATOM!

 

ÉS MOST - ANGOLT TANULOK ÚJBÓL. - A MAI VILÁGBAN LÉPTEN-NYOMON SZÜKSÉG VAN RÁ.

 

................................................................

 

SAJNOS - AZ ÉLET MÁR CSAK OLYAN! - KIVETT A MÓKUSKERÉKBŐL! - ÉS NEM IS ENGED VISSZA - ÚGY NÉZ KI! - 61 ÉVES MÚLTAM.

 

TÖBBSZÖR BETEG LETTEM, - BALESET ÉRT, - ANYUKÁMAT ÁPOLTAM - FÉL ÉVIG -, 280 KM-RE BP-TŐL, VONATTAL-BUSSZAL, CIPEKEDVE. - TÚL LETTEM TERHELVE, - SZINTE SEMMI IDŐ SE JUTOTT SAJÁT MAGAMRA! - EMIATT ÚJBÓL LEBETEGEDTEM, ÉS ÚJABB BALESETEK ÉRTEK! 

 

MIÉRT? - MERT TÚLVÁLLALTAM MAGAM AZ ÉLETEMRE! - ÉS SOK ÉVIG MÁST CSINÁLTAM, MÁST DOLGOZTAM -, TÚL SOKAT DOLGOZTAM! - AZ ÉLETEM SORÁN, - MINT AMI A FELADATOM! - AZ ÉLETFELADATOM!

 

ÍGY - NEM BÍROK ELJÁRNI DOLGOZNI - NAPONTA 8-10-12 ÓRÁRA. (DE NEM VAGYOK FEKVŐ BETEG) - MÁR SOKAT JAVULTAM. - DE CSAK ALKALMI MUNKÁT TUDOK VÉGEZNI! -

 

AZAZ -, AZ ASZTROLÓGIÁVAL- ÉS EZOTÉRIÁVAL - FOGLALKOZOM CSAK! - AKKOR MINDIG JÓL VAGYOK! - MERT EZ AZ ÉLETEM! - AZ ÉLETFELADATOM!

 

FŐLEG TANULÁSSAL - ÉS ÍRÁSSAL TÖLTÖM A LEGTÖBB IDŐMET.

 

AKI 1X KOMOLYABBAN LEBETEGEDETT - ÉS (VALAMENNYIRE) MEGGYÓGYULT -, ANNAK MÉG FELADATA VAN - EBBEN AZ ÉLETÉBEN! -

 

ÚGY GONDOLOM, HOGYHA FELÉPÜLTEM, AKKOR NEKEM IS VANNAK MÉG FELADATAIM! - AZÉRT TANULTAM AZ ASZTROLÓGIÁT, - MERT EZZEL TUDOK A LEGTÖBBET SEGÍTENI MÁSOKNAK! - NEKED! 

 

SEGÍTENI SZERETNÉK A HOZZÁM FORDULÓ EMBEREKNEK, - NEKED, - HOGY JOBBÁ VÁLJON AZ ÉLETETEK! - SZERESSÉTEK ÖNMAGATOKAT ÉS MÁSOKAT, - VALAMINT TEGYETEK MEG A LEHETŐ LEGTÖBBET AZ EGÉSZSÉGETEK ÉRDEKÉBEN, - ÉS "AZ ÉTKEZÉS NE LEGYEN VÉTKEZÉS!!!" - ÉS PIHENJETEK IS - NAPONTA!

 

MINDIG - TANULÁSRA HASZNÁLTAM ÉS HASZNÁLOM - AZ IDŐMET! - ÉS A PÉNZEMET IS! - ÉS AZ EGÉSZSÉGEM JAVÍTÁSÁRA

 

TANULTAM MÉG: PL.

AZ EMBERI SZERVEZET MŰKÖDÉSE -, EZT ORVOS TANÍTOTTA - ÉS A KÖNYVEIMBŐL TOVÁBB KÉPZEM MAGAM

 

GYÓGYÍTÓ KRISTÁLYOK

 

E-SZÁMOK! - ADALÉKANYAGOK!

 

EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD - EGÉSZSÉGES ÉTKEZÉS - FOGYÓKÚRA NÉLKÜLI ÉLET!

 

"AZ ÉTKEZÉS NE LEGYEN VÉTKEZÉS!"

 

A LELKI ÉLET - PSZICHOLÓGIÁJA! - HOGY TUDOD A LEGHARMÓNIKUSABBÁ TENNI AZ ÉLETED? - SZEMÉLYRE SZÓLÓAN - A HKP.-OD ALAPJÁN!

 

ÚJ DOLGOKAT TANULTAM - EZOTERIKUS-SPIRITUÁLIS VONALON IS. - EZT ITT NEM RÉSZLETEZEM.

 

RENGETEG TAPASZTALATOT SZEREZTEM - EZLALATT A 18 ÉV ALATT - ÉS AZ EGÉSZ ÉLETEM SORÁN.

 

ÉS FŐLEG AZ ASZTROLÓGIÁNAK KÖSZÖNHETŐEN - MÁSKÉNT LÁTOM A VILÁGOT! - ÖSSZEFÜGGÉSEKBEN! - ÉS LÁTOM! -, HOGY MI MIÉRT TÖRTÉNIK, ÉS MEDDIG! - ÉS NAGYON JÓK A MEGÉRZÉSEIM! - MÁR AZT IS MEG KELL GONDOLNI, HOGY MIT GONDOLOK, - MERT BEKÖVETKEZIK.

 

MEGJÁRTAM -

"A POKLOK POKLÁT"! -

"A HADAK ÚTJÁT!"

 

MÁSKÉPP LÁTOM MÁR A VILÁGOT, MINT ÁLTALÁBAN AZ EMBEREK. - ÁTÉRTÉKELTEM AZ ÉLETEMET! - MÁS A FONTOSSÁGI SORREND! - ÉN VAGYOK AZ 1.-3. HELYEN, ÉS CSAK UTÁNA JÖHET MÁS! - ÉS MÁS - AZ ÉRTÉKRENDEM IS!

 

EGÉSZ ÉLETEMBEN - MINDIG MÁSOKAT SEGÍTETTEM! - 2,5 ÉVES KOROMTÓL - TÉGLAHORDÁS - ÉPÍTKEZÉSÜNKKOR -,  KÉNYSZERMUNKÁKAT VÉGEZTEM - KAPÁLÁS, HA TETSZETT, HA NEM, KÖTELEZŐ VOLT, 4-52 ÉVES KORMIG! - MEG IS LETT AZ EREDMÉNYE! - ÉS A MUNKAHELYEIMEN IS 2-3 EMBERES VOLT MINDIG A MUNKÁM.

 

TANULSÁG:

AZ AZ OKA A SOK BETEGSÉGEMNEK, BALESETEIMNEK, MERT TÚLVÁLLALTAM MAGAM! - VAGY RÁM TERHELTÉK A SOK MUNKÁT! -  AKARATOM ELLENÉRE - EGÉSZ ÉLETEM SORÁN! - ÉS MIÉRT? - MERT -

 

SOHA NEM TUDTAM - "NEM"-ET MONDANI! - EZ AZ 1-IK FŐ FELADATOM - MEGTANULNI.

 

DE MÁR MEGTANULTAM! - SAJNOS ELÉG KÉSŐN! - AZ ÉLET RÁKÉNYSZERÍTETT, HOGY "NEM-ET" IS KELL-, VAGY LEHET - MONDANI!

 

MINDIG MÁSOKRA DOLGOZTAM, - MÁSOKNAK DOLGOZTAM - FILLÉREKÉRT, VAGY INGYEN.

 

HA PEDIG NEKEM SEGÍTETTEK, AZT VAGY RÁM KIABÁLTÁK! - VAGY DUPLÁN MEGFIZETTETTÉK VELEM AZ ÁRÁT!

 

A CSERE-BERE MUNKÁK ALKALMÁVAL - SZINTE - MINDIG ÉN KAPTAM A KEVESEBBET!

 

AKIKNEK INGYEN SEGÍTETTEM - AZOK EGYÁLTALÁN NEM ÉRTÉKELTÉK A MUNKÁMAT, LEHETETT AZ BÁRMI.

 

AZ ASZTROLÓGIAI TANÁCSADÁSRA IS AZT GONDOLJÁK SOKAN, HOGY AZ SZÓRAKOZÁS, VAGY JÁTÉK, VAGY HOBBY. - IGEN, AZ IS! - DE VALÓJÁBAN NEM AZ! - KEMÉNY TANULÁS, 15 ÉVE, +BEFEKTETETT IDŐ = PÉNZ!!! -, ÉS HA JÓL CSINÁLOM, AKKOR KEMÉNY MUNKA!!! - ÉN KOMOLYAN VESZEM! - VEDD KOMOLYAN TE IS! -

 

ÉS ATTÓL, HOGY ISMERJÜK EGYMÁST - NEM JÁR INGYEN! - A MUNKA AZ MUNKA, - A BARÁTSÁG AZ BARÁTSÁG! - KÜLÖN KELL VÁLASZTANI! - CSAK KÜLÖN-KÜLÖN MŰKÖDIK! - EGYÜTT NEM! - LEGALÁBB IS NÁLAM NEM! (DE VAN AKINÉL MŰKÖDIK.)

 

TE IS PÉNZÉRT JÁRSZ DOLGOZNI!

 

SZOKTÁK MONDANI: " AZ ÜZLETBEN NINCS BARÁTSÁG!"

 

EZÉRT - A SOK NEHÉZSÉG ÁRÁN - MEGTANULTAM "NEM"-ET MONDANI!

 

VAGY PÉNZÉRT DOLGOZOM, - VAGY SEHOGY!

 

AZ ASZTROLÓGIAI - ÖNISMERETI - EGÉSZSÉG - ÉLETMÓD-TANÁCSADÁS - A FŐ IRÁNYVONAL! - A TÖBBI TANULMÁNYOMBÓL CSAK HOZZÁTESZEK EZT-AZT, KINEK MIRE VAN SZÜKSÉGE,- ÉS PERSZE CSAK ANNYIT, AMI BELEFÉR A 2 ÓRÁS TANÁCSADÁS IDEJÉBE! - VAGY LEHET KÉRNI 2.-3. TALÁLKOZÓT IS -, HA TÖBBET SZERETNÉL TUDNI MAGADRÓL! - VAGY KÜLÖN ÉLETMÓD-TANÁCSOT SZERETNÉL KAPNI! - VAGY SZERETNÉD, HA AZ ÉTKEZÉS NEM LENNE VÉTKEZÉS! - VAGY CSAK SZERETNÉD JÓL KIBESZÉLGETNI MAGAD! - LÁSD: CSOMAGOK - MENÜ.

 

 

B.RITA

rita.asztro@gmail.com

 

Cs.07.09.2017.Halak Hold - fogyó - Megj. Ezért sikerült ilyen hosszúra -, mert Halakban van a Hold. -

 

MÓDOSÍTVA:

Szo.09.09.2017. K.f. - Most pedig úgy döntöttem, hogy megtartom ilyen hosszúnak, sőt még kiegészítettem. - Méghozzá azért, - hogy tanulj belőle! - Pihenj akkor is, ha jól vagy! - És tanulj meg "NEM"-ET MONDANI! - Annyit vállalj csak, amit kényelmesen elbírsz végezni!

Cs.14.09.2017.R.f. - Szo.16.09.2017.R.f. - P.29.09.2017.BA.n. - Szo.22.10.2017.S.n. - Sze.25.10.2017.BA.n. - H.30.10.2017. H.n.

 

RÖVIDÍTÉSEK: HOLD ÁLLÁSOK:

KOS: K - BIKA: BI - IKREK: I - RÁK: R - OROSZLÁN: O - SZŰZ: SZ - MÉRLEG: M - SKORPIÓ: S - NYILAS: NY - BAK: BA - VÍZÖNTŐ: V - HALAK: H.

 

NÖVŐ: n - FOGYÓ: f.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Amíg az oldal tulajdonosa nem helyez el itt tartalmat, addig a mai napi leglátogatottabb oldalak listája jelenik meg!

KIEMELT, REKLÁMMENTES OLDALAK

1. Szirmok

► Köszönöm, hogy apró szirmaimat észrevetted...

rojtok.hupont.hu

2. Istállószőnyeg, rámpaszőnyeg, csúszásgátló gumiszőnyeg, patamosó

► Csúszásgátló gumiszőnyegek csoportjába tartozik az istállószőnyeg, és a rámpaszőnyeg, valamint a lovak biztonsága érdekében egy speciális lyukacsos gumiszőnyeg, melyet patamosókba ajánlunk. Miért előnyös: Könnyen tisztítható, meleg, és rugalmas.

rampa-istalloszonyeg.hupont.hu

LEGLÁTOGATOTTABB OLDALAK (MAI).

HuPont hirdetési rendszer

1. Coinmoin BTC. How to earn bitcoin?

► Coinmoin BTC. How to earn bitcoin?

coinmoin.hupont.hu

2. MaTi-CAR Kft. - ALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON....

► Utángyártott, gyári , és bontott alkatrészek elérhető áron Miskolcon. Minden autótípushoz: ALFA/AUDI/BMW/CITROEN/CHEVROLET/DAEWOO/FIAT/FORD/HONDA/KIA/LANCIA/LEXUS/MAZDA/MITSUBISHI/NISSAN/PEUGEOT/RENAULT/SAAB/SEAT/SKODA/VW alkatrészek elérhető áron..

alkatreszekmindenautohoz.hupont.hu

3. Álomfejtés

► Az embereket ősidők óta foglalkoztatják álmaik.Honnan erednek ezek a múló misztikus képsorok?Vajon mit jelentenek? Itt megtalálod a válaszokat,és az álomszótár segít az álom megfejtésében.

alomfejtes.hupont.hu

4. ___ KÓTAJI KERÍTÉSGYÁRTÓ ___ MINDEN GYÁRI ÁRON !!!

► A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓBB KERITÉS A VILÁGON. AMI SZÜKSÉGES HOZZÁ AZT NÁLUNK MEGTALÁLJA A-Z -ig. FÉM, ÉS BETON KERÍTÉSOSZLOPOK, HORGANYZOTT, ÉS ZÖLD DRÓTHÁLÓ, BETON LÁBAZATI ELEMEK, 3D-s KERÍTÉSPANELEK, ÉS KIEGÉSZITŐK.

kerites.hupont.hu

5. Ingatlanpiacról minden (elemzések, stratégiák, országosan és Budapestről)

► ingatlan, ingatlanvásárlás, ingatlaneladás, ingatlanpiaci elemzés, CSOK-os eladó budapesti ingatlanok, CSOK-os eladó Budapest környéki ingatlanok

ingatlanpiaci-elemzo.hupont.hu

6. PLASĂ DE SÂRMĂ, PLASĂ DE PROTECŢIE ÎMPOTRIVA ANIMALELOR SĂLBATIC-BRASOV

► GARDUL DIN PLASĂ DE SÂRMĂ ESTE CEL MAI IEFTIN GARD DIN LUME. LA NOI GĂSIŢI TOATE ELEMENTELE NECESARE, DE LA A LA Z. ŞI CE ESTE MAI IMPORTANT : TOTUL LA PREŢ DE PRODUCĂTOR !

gard.hupont.hu

7. Védett Föld

► Föld és Természetvédelem: (Védett és kipusztult állatfajok - Védett növényeink) A Tasmán Tigris - (másnéven) - Az Erszényes Farkas. (Veszélyeztetettségi státusz: besorolás)

vedettfold.hupont.hu

8. ZEMPLÉNI TÁJAK CSODÁLATOS KÉPEI, IDÉZETEK,VERSEK,KÉPEK

► ZEMPLÉN,AHOL A CSEND KEZDŐDIK! "Bízd magad barátokra. De sose vedd a barátság kincsét magától értetődőnek". Stephanie Dowrick

elvonultan.hupont.hu

9. Nézz körül!Ha van kedvenc sztárod énekesed akkor ez a te oldalad

► Ezen az oldalon sztárokat,énekeseket találsz,olvashatsz róluk.

hiressegek.hupont.hu

10. MaTi-CAR Kft. Miskolc*ALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON....

► Ajtókilincsek AUDI-BMW-CITROEN-CHEVROET-DAEWOO-FIAT-FORD-HONDA-KIA-MAZDA-NISSAN-PEUGEOT-RENAULT-SEAT-SKODA-VW autótípusokhoz. Alkatrészek szinte minden autóhoz elérhető áron....

ajtokilincs-kulso-belso.hupont.hu

11. Angol nyelvkönyv - azoknak akik szeretnének IGAZÁN jól angolul!

► Sokszor belefogtál már az angol nyelv megtanulásába, de mindig elakadtál? Megvan a megoldás! Ez a nyelvkönyv meg tud tanítani angolul.

angol-nyelvkonyv.hupont.hu

12. Tis-CaR-Sec Kft - KOREAI ÉS JAPÁN AUTÓALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON..

► Gyári-, utángyártott Koreai és Japán alkatrészek elérhető áron Miskolcon! CHEVROLET/DAEWOO/DAIHATSU/HONDA/HYUNDAI/ISUZU/INFINTI/KIA/MAZDA/MITSUBISHI/NISSAN/TOYOTA

japanautoalkatresz.hupont.hu

13. TOYOTA ALKATRÉSZ MISKOLCON! TOYOTA ALKATRÉSZEK AKCIÓS ÁRON!

► Gyári-, utángyártott autóalkatrészek TOYOTA 4-RUNNER, AYGO, AVENSIS, AURIS, CAMRY, CARINA, CELICA, COROLLA, DYNA, HIACE, HILUX, IQ, LAND CRUISER, PICKUP, PREVIA, PRIUS, PREMIO, RAV4, STARLET, URBAN CRUISER, VERSO, YARIS típusokhoz akciós áron!

toyota-alkatreszek.hupont.hu

14. MaTi-CAR Kft. Miskolc *FRANCIA* AUTÓALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON....

► Gyári/Utángyártott/Bontott alkatrészek elérhető áron Miskolcon. CITROEN ALKATRÉSZEK-DACIA ALKATRÉSZEK-PEUGEOT ALKATRÉSZEK-RENAULT ALKATRÉSZEK-FRANCIA autókhoz alkatrészek elérhető áron..

francia-auto-alkatreszek.hupont.hu

15. Vörösrózsa álmai Versek,gondolatok,természet

► Ez egy szerény,de szeretettel írt oldal

vorosrozsaalma.hupont.hu

16. MaTi-CaR Kft. TURBÓCSŐ-INTERCOOLER CSŐ-LEVEGŐ CSŐ ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON

► Intercooler csövek-Turbócsövek-AUDI-BMW-CITROEN-CHEVROET-DAEWOO-FIAT-FORD-HONDA-HYUNDAI-KIA-MAZDA-NISSAN-PEUGEOT-RENAULT-SAAB-SEAT-SKODA-VW-szinte minden autótípushoz elérhető áron..

turbocso-intercoolercso.hupont.hu

17. vagányok,tehát tinik

► minden ami minket fiatalokat érdekel.

teenager.hupont.hu

18. HOMOKMÉGY KODOKAN JUDO SPORTEGYESÜLET

► Aki szeretné támogatni az adója 1%-val a Homokmégyi Judokákat az a Homokmégyért Alapítvány felé megteheti Adószám: 19048019-2-03, Bankszámlaszám: K&H Bank Zrt. 10402537-25311235

homokmegyjudo.hupont.hu

19. Csak neked versek és idézetek!

► (L)HajniSaját Blogja(L)(L)VeRsEk(L) (K)IdÉzEtEk(K) (L)DaLsZöVeG(L) :D HoRoSzKóP:D (L)ÁtKoK(L) (K)KeVéS VaGy(K) (L)AmIt MeGkElLtEnNeD(L)

versekneked.hupont.hu

20. Tökmag gyerekcipő bolt, Szamos gyerekcipő

► Supinált talpú gyerekcipők,szandálok: Salus, Supi+Bokor, Szamos gyerekcipő, Maus Tanoda,Linea. Hagyományos/formatalpas gyermekcipők: Falcon , Linea , Florens , Szamos kölyök gyerekcipő, Maus Tanoda, D.d Step gyerekcipő

gyerekcipobolt-tokmag.hupont.hu

21. VII. Marian Cozma emléktorna

► Nem indul több torna

ppmkezikupak.hupont.hu

22. MaTi-CaR Kft. -> Új, utángyártott OLASZ autó alkatrészek akció!

► ALFA ROMEO - FIAT - LANCIA autóalkatrészek hihetetlen áron! Olasz autóalkatrészek akciósan!

olasz-auto-alkatreszek.hupont.hu

23. PRO-SPORT

► Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

pro-sport.hupont.hu

24. Sicambria-Alba Regale-Fehérvár, Buda Vetus-Ősbuda-Óbuda

► Királyi fehér fővárosunk Sicambria, Alba Regalis, Fehérvár, Buda Vetus, Ősbuda azaz Óbuda, Szűz Mária sziget, Veteri Pest-Antiqua Pest ősi városaink és múltunk eltitkolt történelmünk kutatásával és feltárásával foglalkozó oldal

albaregalis.hupont.hu

25. MaTi-CaR Kft. Miskolc -> Új, utángyártott motor- és váltótartó bak akció!

► Motortartó bak és váltótartó bak Audi BMW Chevrolet Citroen Dacia Daewoo Fiat Ford Honda Hyundai Isuzu Iveco Kia Lanci Mazda Mercedes Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Renault Saab Seat Skoda Suzuki Toyota Volvo VW minden autótípushoz és márkához!!!

motortarto-valtotartobak.hupont.hu

26. VW ALKATRÉSZ MaTi-CAR Kft. VOLKSWAGEN Alkatrészek elérhető áron Miskolcon..

► VW gyári, utángyártott autóalkatrészek (Amarok, Bora, Caddy, CC, Crafter, Derby, Eos, Fox, Golf, Jetta, Kaefer, LT , Lupo, Multivan, New Beetle, Passat, Phaeton, Polo, Scirocco, Sharan, Spacefox, Tiguan, Touareg, Touran, Transporter, Vento)

vw-alkatreszek.hupont.hu

27. SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS NÉMETORSZÁG-MAGYARORSZÁG ! ISZKIRI-TRAVEL

► SZERDA-CSÜTÖRTÖK-SZOMBAT NÉMETORSZÁG FELÉ!CSÜTÖRTÖK-PÉNTEK-VASÁRNAP MAGYARORSZÁG FELÉ!Utazási igényeket sms-ben vagy a 06-70-429-6227 telefonszámon várjuk.

velemutazz.hupont.hu

28. Ide írhatod a honlap főcímét, ami legfeljebb 75 karakter lehet!

► Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

internetgames.hupont.hu

29. Nagymamám konyhájából

► receptek a kredenc mélyéről

nagymamamkonyhajabol.hupont.hu

30. HATODIK NAPON

► ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

hatodiknapon.hupont.hu

31. MaTi-CaR Kft. -> Új, utángyártott fűtőmotor-előtét ellenállás akció!

► Audi BMW Chevrolet Citroen Dacia Daewoo Fiat Ford Honda Hyundai Isuzu Iveco Kia Lanci Mazda Mercedes Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Renault Saab Seat Skoda Suzuki Toyota Volvo VW fűtőmotor előtét ellenállás, fűtőradiátor, fűtőventillátor

futomotorelotetellenallas.hupont.hu

32. ABS-JELADÓK MaTi-CAR Kft. Miskolc*ABS-SZENZOROK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON....

► ÚJ Utángyártott Abs jeladók-abs szenzorok-Abs kerékfordulatszám érzékelők szinte minden autótípushoz elérhető áron.....

absjeladokmindenautohoz.hupont.hu

33. Természet

► Ezen a weblapon mindenki tudomást növényekről

erdelyi.hupont.hu

34. CSILLOGÓ képek, feliratok és sok más dolog! Honlapkészítéshez kiegészítők.

► Üdvözöllek az oldalamon! Fotóim, Képeslapjaim Emlékversek, csillogó képek, feliratok, sorelválasztók, és még sok minden...A listát még bővítem, érdemes benézni hozzám!

vajdamariann.hupont.hu

35. MaTi-CAR Kft. Miskolc*Új Fojtószelep-Fójtószelep ház akciós áron Miskolcon.

► Új Fojtószelep elérhető áron Miskolcon.AUDI-ALFA-BMW-CITROEN-CHEVROET-DAEWOO-FIAT-FORD-HONDA-HYUNDAI-KIA-MAZDA-MERCEDES-MITSUBISHI-NISSAN-PEUGEOT-RENAULT-SEAT-SKODA-TOYOTA-VW ,szinte minden autótípushoz fojtószelep elérhető áron..

fojtoszelep-fojtoszelepek.hupont.hu

36. Woma duguláselhárítás Budapesten

► Azonnali duguláselhárítás Budapesten, ingyenes kiszállással, garanciával, korrekt árakkal, Csongrádi László 06 20 293 44 00!

dugulaselharitasbudapest.hupont.hu

37. Profi gázszerelő Budapest és környéke

► Precíz gázszerelő Budapest és övezete, korrekt árak, garancia 06 30 457-9181

gazszerelobudapest.hupont.hu

38. Andi77 tuti tárkonyha

► Kipróbált, ismert, könnyen elkészíthető finomságok receptjeit gyüjtöttem össze

andi-tutireceptek.hupont.hu

39. MaTi-CaR Kft. autóalkatrészek elérhető áron...

► Főtengely ékszíjtárcsák-Szíjtárcsák Audi-Bmw-Citroen-chevrolet-Dacia-Daewoo-Fiat-Ford-Honda-Hyundai-Isuzu-Iveco-Kia-Lancia-Mazda-Mercedes-Mitsubishi-Nissan-Opel-Peugeot-Renault-Saab-Seat-Skoda-Suzuki-Toyota-Volvo-Vw-minden autótípushoz!

fotengely-ekszijtarcsa.hupont.hu

40. GLUTÉNMENTES ÖVEZET

► Hogyan fogyhatsz 50 felett glutén-és laktózmentes diétával?

glutenmentesreceptek.hupont.hu

41. MaTi-CaR Kft. -> Új, utángyártott, gyári kézifékbowdenek, váltóbowdenek

► Audi BMW Chevrolet Citroen Dacia Daewoo Fiat Ford Honda Hyundai Isuzu Iveco Kia Lanci Mazda Mercedes Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Renault Saab Seat Skoda Suzuki Toyota Volvo VW kézifékbowden, gázbowden, váltóbowden, kuplungbowden

kezifek-valto-bowdenek.hupont.hu

42. Here the elclassico what it is possible to know !

► Here Barcelona Fc from a team's and Real Madrid's team it is possible to know about the players though in it!

elclassico.hupont.hu

43. Vattacukor világ

► Sziasztok! Beléptél egy rózsaszín álomba azaz a Vattacukor világba ahol mindenki boldog.

szaszalapja.hupont.hu

44. Kasza Tamás, Lezárás Specialista Oldala

► Ha már értékesítesz, akkor keress vele pénzt is, ismerd meg a lezárás 13 lépését. www.lezarasspecialista.hu

lezarasspecialista.hupont.hu

45. MAGYAR Locsolótömlő, ipari tömlő, öntözés, kert, otthon

► locsolótömlő, kerti tömlő, szivattyútömlő, szívótömlő, tömlővég, tömlőösszekötő, tömlőcsatlakozó, szivattyú, gyorscsatlakozó, 1"-os gyorscsatlakozós rendszer, bilincs, szórófej, takaróponyva, szerelvény, Weekend Master, Master Extra, Master Plus, ATS

locsolotomlo.hupont.hu

46. Menjünk Prágába! Majd ismerjük meg Csehország egyéb szépségeit is!

► Prágába egyszer el kell menni, tenni egy kellemes sétát a Moldva partján, esti magányban megszemlélni a Károly híd szobrait. Csalinkázni a Hradzsin lépcsőin, meghallgatni a Loreta harangjátékát.

menjunkpragaba.hupont.hu

47. Használt alkatrészek értékesítése!

► Eladó alkatrészek, Elérhetőség: 06-30/892-17-36

alkatreszbazar.hupont.hu

48. Ricsike minden

► Képek GTA kódok és még sok minden más

ricsikeminden.hupont.hu

49. Egészségügyi tananyagok mindenkinek

► “A kialakult betegséget kezelni olyan, mintha az ember akkor kezdene kutat építeni, amikor már megszomjazott.”

egeszsegugy.hupont.hu

50. Orosz Ferenc

► Magamról, hobbiról, barátaimról, nosztalgiáról, tárgyaimról...

ofk.hupont.hu

51. HuPont.hu Ajánlja: Linkgyűjtemények Linktárak, Webcímtárak, Webkatalógusok

► Mely linktárak, linkgyűjtemények segíthetnek a weboldalad látogatottságának megnövelésében? Mit érdemes tudni a linktárak, linkgyűjtemények, webcímtárak, webkatalógusok működéséről?

linkgyujtemenyek-linktar.hupont.hu

52. csonti0913

► rólam és kedvenceimről,valamint azokról a dolgokról amiket kedvelek

csonti.hupont.hu

53. NAGY ANYÁINK HÁZIPATIKÁLYA ÉS A RÁKRÓL

► TERMÉSZETES SZÉPÍTŐ SZEREK,,ÉS RÉGI HAGYOMÁNYOS NÉPI GYOGYÁSZAT

tepesztalatok.hupont.hu

54. Ágyi poloska irtás Budapest +36 70 415 6666

► Ágyi poloska irtása Budapest területén, garancia az irtásra, akár 24 órán belüli kiérkezéssel, környezetkímélő szerekkel +36 70 415 6666.

agyipoloskairtasbudapest.hupont.hu

55. "Jövőnket arra keressük, ahonnan származunk."

► Csak az igazat,:reggel,délben meg este! Ami az országos hírekből kimarad! Nézd meg az érem másik oldalát,godolkodj.

taltosok.hupont.hu

56. Ha szereted kínát vagy a kínai kaját vagy bármit kínából akkor lépj be ide!

► szia honlap böngésző bizonyára azért látogattál el a honlapomra mert te is szereted kínát:) nos itt végül is sok mindent megtudhatsz róla.jó böngészést:D

kinabarat.hupont.hu

57. Három szóban el tudom mondani, mit tanultam az életről: mindig megy tovább.

► "A világ minden szépségéért sem akarnám elcserélni az egyéniségemet, még akkor sem, ha nincs benne semmi különös. Én én magam vagyok, és ez több annál, amit néhányan elmondhatnak magukról."

mindigvantovabb.hupont.hu

58. Kellemes karácsonyt &Boldog új évet

► Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

girls-baby.hupont.hu

59. BETEKINTÉS AZ ÓVODAI ÉLETBE - Goró Erzsébet óvónő

► " Gyermekkorunk jelei ott maradnak életünk helyszínein, ahogy a virág illata is ott marad a szobában, amit díszített" - Chateubriand

ovodaivilag.hupont.hu

60. A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM PÁRT

► Győzni fogunk, mert olyan elképzelést képviselünk, amely egy közös céllá alakul át, ezért elpusztíthatatlan, valamint visszaadja az emberek önbecsülését, magabiztosságát és az önmegvalósítás reményét, társadalmi osztályoktól függetlenül. Kásler Árpád

ahazanemeladomozgalom.hupont.hu

61. ~Anime~

► Ebben a menüpontban megtalálható az összes anime, köztük kiemelve azok, amik a jobb oldali sávban már szerepelnek!

naruto-khun.hupont.hu

62. Vanessa Hudgens és Zac Efron

► Hello!! ;-) ezen az oldalon minden fontosat megtudhatsz a HSM sztárjaival kapcsolatban!!

wanessa-zac.hupont.hu

63. Ide írhatod a honlap főcímét, ami legfeljebb 75 karakter lehet!

► Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

feherkek.hupont.hu

64. ~Csajsziknak~

► Sziasztok! Ez az oldi igazi csajszis oldal! Itt mindent megtudhatsz! Sztárok, szépségtippek vagy csak egy kis szórakozás! Jó nézegetést! A szerki :3 Néhány részt magazinokból lestem el, mert nem volt ötletem :P meg hogy tippeket nézz

csajszik-oldala-love-it.hupont.hu

65. Fa, műanyag és alumínium REDŐNYÖK JAVÍTÁSA, ÚJ REDŐNYÖK KÉSZÍTÉSE!

► REDŐNYJAVÍTÁS AKÁR 1,5 ÓRÁN BELÜL! Gurtnicsere 4.900,-Ft-tól! Reggel 7.00-től hívhat! 06-20/3685-888! Redőnyjavítás Bp. II. III. IV. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Pest megyében!

redonyseg.hupont.hu

66. Es-szEncIa A dolgok lényegének a feltárása , a mai kor emberének szemével.

► Amit ma meg (ehet ,tehet,vehet,ismerhet) sz,- ne halaszd holnapra!

es-szencia.hupont.hu

67. PhytoDynamic

► A jólét megtapasztalása

phytodynamic.hupont.hu

68. Elektromos kerékpárok legolcsóbban, garanciával. +36/70-329-4217

► E-bicikli, elektromos robogó, elektromos kerékpár, akkumulátor, garancia és folyamatos alkatrész utánpótlás.

elektromosbicikli.hupont.hu

69. **** kutya palota *****

► ****Sziasztok!Ez az oldal kutyákkal foglalkozik remélem tetszeni fog!Köszi hogy benéztél!****

kutyapalota.hupont.hu

70. Pécsi chihuahua kennel-Mecseki Apróka

► Ez az oldal a chihuahua-ról szól.Történet, standard, tartás, ápolás, tenyésztés, tenyésztők itthon és külföldön, egészség-betegség, tévhitek, színek, genetika, eladás, jogi vonatkozás.

chihuahua.hupont.hu

71. Gasztronómia

► Ételek,ahogy én készítem.

szalaydenes.hupont.hu

72. Aki szeret horgászni annak itt a helye!

► Itt igyekszünk bemutatni mindent ami a horgászással kapcsolatba van

mindenpecas.hupont.hu

73. Lámpa alkatrész,üvegbura,lámpabura,paraszt bura,csilláralkatrész,csillár

► Petróleum lámpa alkatrész,üvegbura lámpabura.Elérhetőség:0036/20-416-1273,E-mail:uvegbura28@gmail.com

lampaalkatreszek.hupont.hu

74. Tanulj velem könnyen németül!

► Oldalamat azoknak ajánlom akik el szeretnék sajátítani a német nyelv alapjait. könnyen, egyszerűen,gyorsan.

konnyennemetul.hupont.hu

75. Bmx nagyon tuti

► Ha kell alkatrész gyere ha nem akkor ne.Jobnál jobb alkatrészeket és komplet bmxet adunk!

bmxalkatresz.hupont.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 1
Heti: 3
Havi: 86
Össz.: 1 710

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: RÓLAM
RITA-ASZTRO - © 2008 - 2017 - rita-asztro.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »