RITA-ASZTRO

ASZTROLÓGIA – SZEMÉLYRE SZÓLÓ TANÁCSADÁS! - CSAK NEKED SZÓL! – ÚTMUTATÓ AZ ÉLETEDHEZ!

RÓLAM

 

dscf0659_800x600.jpg

 

B.RITA VAGYOK

OKLEVELES ASZTROLÓGUS - ÖNISMERETI, - EGÉSZSÉG- ÉS ÉLETMÓD-TANÁCSADÓ

 

1955. DECEMBERBEN SZÜLETTEM - VIDÉKEN, TERMÉSZET KÖZELÉBEN -, NYILAS JEGYBEN. - NYILASBAN ÁLL MÉG A HOLD, A MERKÚR, ÉS A FELSZÁLLÓ-HOLDCSOMÓ IS.

 

AMI AZT JELENTI, HOGY TANULNI, TANULNI, TANULNI! - MAJD - TANÍTANI! - ÍRNI! - ÉS A LÁTHATATLAN, KÉZZEL MEG NEM FOGHATÓ, EZOTERIKUS - SPIRITUÁLIS =  MEGMAGYARÁZHATATLAN VILÁGGAL VALÓ FOGLALKOZÁS! - MERT OLYAN HELYEN ÁLLNAK A BOLYGÓK! - AZ ASZTROLÓGIA IS IDE TARTOZIK.

 

AMIT TANÍTOK - ASZERINT ÉLEK!

 

ÉS POZITÍVAN LÁTOM A VILÁGOT!

 

VALAMINT - AMENNYIRE CSAK TUDOK, - HARMÓNIÁBAN ÉLEK - AZ UNIVERZUMMAL!

 

TEHÁT:

7 ÉVES KOROMTÓL, AMIÓTA BEÍRATKOZTAM AZ ÁLTALÁNOS ISKOLÁBA - AZÓTA FOLYAMATOSAN TANULOK - VALAMIT.

 

MÁR GYEREKKOROMBAN SZEDTÜK A KAMILLÁT, AMI SZINTE MINDENRE JÓ. - AZÓTA ÉRDEKELNEK A GYÓGYNÖVÉNYEK. - A SZÉP VIRÁGOK. - A "FÖLD SZERETETE" - AZAZ A TERMÉSZET-SZERETET.

 

ÉS VIDÉKEN, AHOL KEVÉS A FÉNY - GYÖNYÖRŰ AZ ÉGBOLT! - MÁR GYEREK KOROM ÓTA ÉRDEKELNEK - A CSILLAGOK!

 

 

TANULMÁNYAIM - MUNKÁIM:

ELVÉGEZTEM AZ ÁLTALÁNOST

 

MAJD GYORS-ÉS GÉPÍRÓIT (ÍRÓGÉPEN)

 

A GIMNÁZIUMOT

 

VENDÉGLÁTÓI- 2 ÉVES SZAKMAI KIEGÉSZÍTŐT - OTT TANULTAM - ÉLELMISZER-ISMERETET, - SZAKÁCS, FELSZOLGÁLÓ, STB.

 

2 HÓNAPOS ANGOL TANFOLYAM

 

VOLTAK KÖZBEN MUNKAHELYI SZAKVIZSGÁK IS.

 

SZÁMÍTÓGÉPES - ALAPTANFOLYAM.

 

17,5 ÉVES KOROMTÓL KEZDTEM DOLGOZNI - GYORS- ÉS GÉPÍRÓ (CSAK ÍRÓGÉPEN, MÉG NEM VOLT SZG.) - TITKÁRNŐ. - ÉS MINDIG "EMBEREKKEL" FOGLALKOZTAM - ÉS PÉNZEKKEL.

 

1980-TÓL - TANULMÁNYOZOM JOBBAN A GYÓGYNÖVÉNYEKET. - AKKOR VOLTAM ELŐSZÖR TERMÉSZETGYÓGYÁSZNÁL, ÉS MOST IS AHHOZ MEGYEK INKÁBB. - ÉS AZÓTA IS ELŐSZÖR A TERMÉSZETES SZEREKET ALKALMAZOM, ÉS CSAK A FONTOS VIZSGÁLATOKRA, VÉRVÉTELRE - MEGYEK ORVOSHOZ. (A CSALÁDUNK NEM VOLT ORVOSHOZ JÁRÓ, MEGTANULTUK A TERMÉSZETES GYÓGYMÓDOKAT ALKALMAZNI, - AMIK MELLÉKHATÁSOK NÉLKÜL HATNAK! - CSAK LASSABBAN!)

.................................................................

 

A VIDÉKI ÉLET - NEM AZ ÉN VILÁGOM! - DE VALAMIÉRT - ODA SZÜLETTEM! - VALÓSZÍNŰ AZÉRT, - HOGY - AZ A VISZONYÍTÁSI ALAP:

HOGY - TUDJAM: -

HONNAN INDULTAM? -

HOL TARTOK? -

ÉS HOVA AKAROK ELJUTNI?

 

1997. ÁPRILISBAN - BUDAPESTRE KÖLTÖZTEM.

 

SAJNOS A MUNKÁIM NEM JÖTTEK ÚGY BE, MINT AHOGY SZERETTEM VOLNA.

 

ELŐSZÖR A VENDÉGLÁTÁSBAN DOLGOZTAM.

 

MAJD - BIZTOSÍTÁSI ÜZLETKÖTŐ VOLTAM 9-10 ÉVIG. - ITT RENGETEGET KELLETT TANULNI.

 

ÉLETMÓDVÁLTÁSBA KEZDTEM - 1999. AUGUSZTUSTÓL. - AMI AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓDRA VALÓ ÁTTÉRÉST JELENTI! - SZEMÉLYRE SZÓLÓAN! - EZ IS FOLYAMATOS TANULÁST, ODAFIGYELÉST - ÉS PÉNZT - IDŐT - ENERGIÁT - ÉS SOK MUNKÁT - IGÉNYEL!

 

AZ AGYKONTROLLT ELVÉGEZTEM 2000.SZEPT.-BEN. - 1,5 ÉVVEL KÉSŐBB A TOVÁBBFEJLESZTETT, MAGASABB SZINTŰ VÁLTOZATÁT, - AZ ULTRÁT IS.

 

ÉS VILLÁMOLVASÁST IS TANULTAM.

 

 

TANULTAM MÉG: 

 

ASZTROLÓGIAI ISKOLÁBAN, TANFOLYAMOKON, ASZTROLÓGUSNÁL, ELŐADÁSOKON, - A LEGJOBB TANÍTÓKTÓL! - DE MINDIG PÉNZÉRT! - ÉS AZ IDŐM, MEG A KÖNYVEIM IS PÉNZBE KERÜLTEK!

 

ÉS A TV-BŐL - AZ EZOTERIKUS MŰSOROKBÓL IS - TANULOK! - DE MÉG HA BELENÉZEK 1-2 BÁRMILYEN MŰSORBA, ABBÓL IS.  

BIOENERGETIKÁT

 

RADIESZTÉZIÁT - ÁRNYÉKOLÁS-TECHNIKÁT

 

REIKI I.-ET

 

GYÓGYÍTÓ SZERETET TECHNIKÁKAT

 

ÉS - 2002. MÁJUS 24.-ÉN - ELMENTEM ASZTROLÓGUSHOZ. - AKI OLYAN DOLGOKAT MONDOTT RÓLAM, - AMIKET CSAK ÉN TUDHATOK! -

 

EKKOR - ELHATÁROZTAM, HOGY EZT NEKEM IS MEG KELL TANULNOM - ÉS ÉN IS ASZTROLÓGUS LESZEK! - AZÓTA MÁR TUDOM, HOGY - EZ AZ EGYIK "ÉLET-FELADATOM"!

 

2002. SZEPTEMBERBEN MÁR BEIRATKOZTAM - A BAKTAY ERVIN ASZTROLÓGIAI INTÉZET - ISKOLÁJÁBA. - AMI 4 ÉVES FŐISKOLAI SZINTŰ KÉPZÉS. - NÉZD MEG A WEB-OLDALÁT, HOGY MI MINDENT TANULTAM - ÉS MENNYIÉRT: ASZTROLOGBAE.HU/ISKOLA - DIPLOMAMUNKÁT ÍRTAM. - 5-ÖSSEL VÉGEZTEM 2006-BAN, - 12 ÉVE. -

 

ÉS AZÓTA IS FOLYAMATOSAN KÉPZEM MAGAM - ASZTRO-ELŐADÁSOKON - ÉS A KÖNYVEIMBŐL - NAPONTA! - VALAMINT TÖBB 100 HKP.-ÁBRÁT ELEMEZTEM MÁR - TANULMÁNY- ÉS TANULÁS CÉLJÁBÓL. - EZ ÉLETHOSSZIG TARTÓ TANULÁST JELENT! - ÉS AZ 1.-T ELVÉGEZTEM MÁSIK HELYEN IS -, AZ IGAZGATÓ ÚR TANÍTÁSÁVAL -, HOGY AZ ALAPOKAT JÓL MEGTANULJAM. - 2.-TÓL PEDIG - AZ ISKOLA MELLETT, HETENTE - ASZTROLÓGUSHOZ JÁRTAM KÜLÖN ÓRÁKRA - TANULNI -, GYAKOROLNI AZ ELEMZÉST-TANÁCSADÁST, ÉS MEGTANULNI AZT, HOGY KELL ERRŐL A KLIENSEKKEL BESZÉLNI? - AZAZ - PSZICHOLÓGIÁT.

 

MERT A JÓ ASZTROLÓGUS - EGYBEN PSZICHOLÓGUS IS. 

 

ÉS MÉG VOLTAM 1X MÁSIK ASZTROLÓGUSNÁL IS, MIKÖZBEN TANULTAM. - Ő IS SOK MINDENRE RÁVILÁGÍTOTT AZ ÉLETEMRE. - LÉNYEGE AZ, HOGY: - AZÉRT "KELLETT" BP.-RE KÖLTÖZNÖM, HOGY ASZTROLÓGUS LEGYEK! - MERT EZ AZ EGYIK (ÉLET)FELADATOM!

 

 

ÉS MOST - ANGOLT TANULOK - ÚJBÓL. - A MAI VILÁGBAN LÉPTEN-NYOMON SZÜKSÉG VAN RÁ.

................................................................

 

SAJNOS - AZ ÉLET MÁR CSAK OLYAN! - KIVETT A MÓKUSKERÉKBŐL! - ÉS NEM IS ENGED VISSZA - ÚGY NÉZ KI! - 62 ÉVES VAGYOK. - EZÉRT - MÁS! - LASSÚBB - NYUGALMASABB - ÉLETMÓDOT KELL ÉLNEM!

 

TÖBBSZÖR BETEG LETTEM, - BALESET ÉRT, - ANYUKÁMAT ÁPOLTAM - FÉL ÉVIG -, 280 KM-RE BP-TŐL, VONATTAL-BUSSZAL, CIPEKEDVE. - TÚL LETTEM TERHELVE, - SZINTE SEMMI IDŐ SE JUTOTT SAJÁT MAGAMRA! - EMIATT ÚJBÓL LEBETEGEDTEM, ÉS ÚJABB BALESETEK ÉRTEK! 

 

MIÉRT? - MERT TÚLVÁLLALTAM MAGAM AZ ÉLETEMRE! - ÉS SOK ÉVIG MÁST CSINÁLTAM, MÁST DOLGOZTAM -, TÚL SOKAT DOLGOZTAM! - AZ ÉLETEM SORÁN, MINT AMENNYIT ELBÍRTAM! - MINT AMI A FELADATOM! - AZ ÉLET-FELADATOM! -

 

MERT - NEKEM NEM VOLT MÉG ÚTMUTATÓ - HKP. - AKKOR A KEZEMBEN!

 

ÍGY - NEM BÍROK ELJÁRNI DOLGOZNI - NAPONTA 8-10-12 ÓRÁRA. ÉS 120 %-ON TELJESÍTENI! - (DE NEM VAGYOK FEKVŐ BETEG) - MÁR SOKAT JAVULTAM - EGYRE JOBBAN VAGYOK. - DE CSAK ALKALMI MUNKÁT TUDOK VÉGEZNI!

 

AZAZ -, AZ ASZTROLÓGIÁVAL -  EZOTÉRIÁVAL - ÉS ÍRÁSSAL - FOGLALKOZOM CSAK! - AKKOR MINDIG JÓL VAGYOK! - MERT EZ AZ ÉLETEM! - A HIVATÁSOM - AZ ÉLET-FELADATOM! - ÉS A HOBBYM - IS EGYBEN!

 

FŐLEG TANULÁSSAL - ÉS ÍRÁSSAL TÖLTÖM A LEGTÖBB IDŐMET. -

 

ÉS A HÁZIMUNKA, - FŐZÉS, - EZ FOLYAMATOS - NAPI - SOHA NEM FOGY EL! - STB. -

 

AZAZ - AZT CSINÁLOM CSAK! - AMIT "ODAFENTRŐL!" - MEGENGEDNEK! - ELVONULÁS - HÁTTÉRMUNKA - ELŐKÉSZÜLETEK - TANULÁS - ÉS ALKALOM ADTÁN 1-1 ASZTRO-"MUNKA"! - EZT MUTATJA A HKP.-OM - IS! - ÉS EZ VAN! - EL KELL FOGADNOM! - AKÁR TETSZIK, AKÁR NEM!

 

AKI 1X KOMOLYABBAN LEBETEGEDETT - ÉS (VALAMENNYIRE) MEGGYÓGYULT -, ANNAK MÉG FELADATA VAN! - EBBEN AZ ÉLETÉBEN! -

 

ÚGY GONDOLOM, HOGYHA FELÉPÜLTEM, AKKOR NEKEM IS VANNAK MÉG FELADATAIM! -

 

ANNAK IDEJÉN - AZÉRT KEZDTEM  TANULNI AZ ASZTROLÓGIÁT, - MERT EZZEL TUDOK A LEGTÖBBET SEGÍTENI - AZ EMBEREKNEK! - NEKED! - SZEMÉLYRE SZÓLÓ -  TANÁCSADÁS KERETÉBEN!

 

SEGÍTENI SZERETNÉK A HOZZÁM FORDULÓ EMBEREKNEK, - NEKED, - HOGY JOBBÁ VÁLJON AZ ÉLETETEK! - SZERESSÉTEK ÖNMAGATOKAT ÉS MÁSOKAT, - VALAMINT - TEGYETEK MEG A LEHETŐ LEGTÖBBET AZ EGÉSZSÉGETEK ÉRDEKÉBEN! - ÉS "AZ ÉTKEZÉS NE LEGYEN VÉTKEZÉS!!! - ÉS BŰNÖZÉS!!!" - ÉS PIHENJETEK IS - NAPONTA! -

 

AZOKNAK SEGÍTEK IGAZÁN, - AKIK MEGFOGADJÁK - A HKP.-ELEMZÉS ALAPJÁN - A SZEMÉLYRE SZÓLÓ, CSAK RÁJUK VONATKOZÓ - TANÁCSAIMAT!

 

MINDIG - TANULÁSRA HASZNÁLTAM ÉS HASZNÁLOM - AZ IDŐMET! - ÉS A PÉNZEMET IS! - ÉS AZ EGÉSZSÉGEM JAVÍTÁSÁRA

 

 

AZ ASZTROLÓGIAI ISKOLÁBAN TANULTAM:

 

EGÉSZSÉGÜGYI ASZTROLÓGIÁT, - AZAZ, A BOLYGÓK HATÁSAIT AZ EMBERI SZERVEZETRE! - EZT ASZTROLÓGUS-ORVOS TANÍTOTTA -, ÉS A KÖNYVEIMBŐL TOVÁBB KÉPZEM MAGAM!

 

 

TANULTAM- ÉS TANULOM MÉG: PL.

GYÓGYÍTÓ KRISTÁLYOK

 

E-SZÁMOK! - ADALÉKANYAGOK!

 

VITAMINOK

 

EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD - EGÉSZSÉGES ÉTKEZÉS - FOGYÓKÚRA NÉLKÜLI ÉLET!

 

"AZ ÉTKEZÉS NE LEGYEN VÉTKEZÉS! - ÉS BŰNÖZÉS!"

 

A LELKI ÉLET - PSZICHOLÓGIÁJA! - HOGY TUDOD A LEGHARMÓNIKUSABBÁ TENNI AZ ÉLETED? - SZEMÉLYRE SZÓLÓAN - A HKP.-OD ALAPJÁN!

 

ÚJ DOLGOKAT TANULTAM - EZOTERIKUS-SPIRITUÁLIS VONALON IS. - EZT ITT NEM RÉSZLETEZEM.

 

ÉS VEGÁN-FŐZŐ-TANFOLYAMOT IS VÉGEZTEM.

...................................................

 

RENGETEG TAPASZTALATOT SZEREZTEM - FŐLEG - AZ ELMÚLT 18 ÉV ALATT - ÉS AZ EGÉSZ ÉLETEM SORÁN. - ENNEK KÖVETKEZTÉBEN MINDEN HOZZÁM FORDULÓ EMBERNEK - TUDTAM TANÁCSOT ADNI - A FELMERÜLŐ KÉRDÉSÉRE!

 

 

ÉS FŐLEG - AZ ASZTROLÓGIÁNAK KÖSZÖNHETŐEN - MÁSKÉNT LÁTOM A VILÁGOT! - ÖSSZEFÜGGÉSEKBEN! - ÉS LÁTOM! -, HOGY MI MIÉRT TÖRTÉNIK, - ÉS MEDDIG! - ÉS NAGYON JÓK A MEGÉRZÉSEIM! - MÁR AZT IS MEG KELL GONDOLNI, HOGY MIT GONDOLOK, - MERT BEKÖVETKEZIK.

 

MEGJÁRTAM -

"A POKLOK POKLÁT"! -

"A HADAK ÚTJÁT!"

 

DE - EZEKET MEG KELLETT ÉLNEM AHHOZ, HOGY - AZ AZ EMBER LEGYEK, AKI VAGYOK! - VAGY, AKI LESZEK!

 

MÁSKÉPP LÁTOM MÁR A VILÁGOT, MINT ÁLTALÁBAN AZ EMBEREK! - ÁTÉRTÉKELTEM AZ ÉLETEMET! - MÁS A FONTOSSÁGI SORREND! - ÉN VAGYOK AZ 1.-3. HELYEN, ÉS CSAK UTÁNA JÖHET MÁS! - ÉS MÁS - AZ ÉRTÉKRENDEM IS!

 

EGÉSZ ÉLETEMBEN - MINDIG MÁSOKAT SEGÍTETTEM! - 2,5! ÉVES KOROMTÓL - TÉGLAHORDÁS - ÉPÍTKEZÉSÜNKKOR -,  KÉNYSZERMUNKÁKAT VÉGEZTEM - KAPÁLÁS, HA TETSZETT, HA NEM, KÖTELEZŐ VOLT, 4!-52 ÉVES KORMIG! - MEG IS LETT AZ EREDMÉNYE! - ÉS A MUNKAHELYEIMEN IS 2-3 EMBERES VOLT MINDIG A MUNKÁM. - NAGYON SOKAT DOLGOZTAM - AZ ÉLETEM FOLYAMÁN! - MOST VALÓSZÍNŰ - AZT KELL KIPIHENNEM! - ÍGY VAN MEG AZ EGYENSÚLY!

 

TANULSÁG:

AZ AZ OKA A SOK BETEGSÉGEIMNEK, BALESETEIMNEK, MERT TÚLVÁLLALTAM MAGAM! - VAGY RÁM TERHELTÉK A SOK MUNKÁT! -  AKARATOM ELLENÉRE - EGÉSZ ÉLETEM SORÁN! - ÉS MIÉRT? - FŐKÉNT AZÉRT, - MERT MÉG NEM VOLTAK ILYEN ÚTMUTATÓK - AZ ÉLETEMHEZ! - A KEZEMBEN! - AZAZ - ASZTROLÓGIA, EZOTÉRIA, STB. - MERT... - NEM VOLT SEGÍTŐM, - AKI A HKP.-OM ALAPJÁN - FELVILÁGOSÍTOTT VOLNA, HOGY... MÁSKÉPP IS LEHET ÉLNI, ÉS NEMCSAK MÁSOKAT KISZOLGÁLNI! - INGYEN!

 

MERT...

SOHA NEM TUDTAM - "NEM"-ET MONDANI! - EZ AZ 1-IK FŐ OKA - A NEHÉZ ÉLETEMNEK! - ÉS AZ AZ 1-IK FELADATOM, - MEGTANULNI!

 

DE MÁR MEGTANULTAM! - SAJNOS ELÉG KÉSŐN! - AZ ÉLET RÁKÉNYSZERÍTETT!!! - HOGY "NEM-ET" IS KELL-, VAGY LEHET - MONDANI!

 

MINDIG MÁSOKRA DOLGOZTAM, - MÁSOKNAK DOLGOZTAM - FILLÉREKÉRT, - VAGY INGYEN!

 

HA PEDIG NEKEM SEGÍTETTEK, AZT VAGY RÁM KIABÁLTÁK! - VAGY DUPLÁN MEGFIZETTETTÉK VELEM AZ ÁRÁT!

 

A CSERE-BERE MUNKÁK ALKALMÁVAL - SZINTE - MINDIG ÉN KAPTAM A KEVESEBBET! (3 KIVÉTELLEL)

 

AKIKNEK INGYEN SEGÍTETTEM - AZOK EGYÁLTALÁN NEM ÉRTÉKELTÉK A MUNKÁMAT, LEHETETT AZ BÁRMI.

 

AZ ASZTROLÓGIAI TANÁCSADÁSRA IS AZT GONDOLJÁK SOKAN, HOGY AZ SZÓRAKOZÁS, VAGY JÁTÉK, VAGY HOBBY. - IGEN, AZ IS! - DE VALÓJÁBAN NEM AZ! - KEMÉNY TANULÁS, 2002.-TŐL = 16 ÉVE, + RENGETEG KÖNYV + BEFEKTETETT IDŐ + PÉNZ!!! -, ÉS HA JÓL CSINÁLOM, AKKOR KEMÉNY MUNKA!!! -

ÉN KOMOLYAN VESZEM! -

VEDD KOMOLYAN TE IS! -

EZ EGYÁLTALÁN NEM JÁTÉK! - EZ TUDOMÁNY!

 

ÉS ATTÓL, HOGY ISMERJÜK EGYMÁST - NEM JÁR INGYEN! -

A MUNKA AZ MUNKA, - A BARÁTSÁG AZ BARÁTSÁG! - KÜLÖN KELL VÁLASZTANI! - CSAK KÜLÖN-KÜLÖN MŰKÖDIK! - EGYÜTT NEM! - LEGALÁBB IS NÁLAM NEM! (DE VAN AKINÉL MŰKÖDIK.)

 

TE IS PÉNZÉRT JÁRSZ DOLGOZNI! - BOLTBAN SEM ADNAK SEMMIT INGYEN! - ÉS A NET-EN IS ELŐRE FIZETSZ, UTÁNA MEGKAPOD!

 

SZOKTÁK MONDANI: "AZ ÜZLETBEN NINCS BARÁTSÁG!"

 

EZÉRT - A SOK NEHÉZSÉG ÁRÁN - MEGTANULTAM "NEM"-ET MONDANI!

 

VAGY PÉNZÉRT DOLGOZOM, - VAGY SEHOGY!

 

VALAMINT - VAGY JÓL DOLGOZOM, VAGY SEHOGY!

 

RÉGEBBEN - MAXIMALISTA VOLTAM, - MOSTMÁR - EGYRE JOBB SZERETNÉK LENNI! - EZEN DOLGOZOM! - NAPONTA! - AZAZ TANULOK - FOLYAMATOSAN!

 

 

AZ ASZTROLÓGIAI - ÖNISMERETI - EGÉSZSÉG - ÉLETMÓD-TANÁCSADÁS - A FŐ IRÁNYVONAL! - A TÖBBI TANULMÁNYOMBÓL CSAK HOZZÁTESZEK EZT-AZT, KINEK MIRE VAN SZÜKSÉGE,- ÉS PERSZE CSAK ANNYIT, AMI BELEFÉR A 2 ÓRÁS TANÁCSADÁS IDEJÉBE! - VAGY LEHET KÉRNI 2.-3. TALÁLKOZÓT IS! - (KÜLÖN DÍJA VAN!) -, HA TÖBBET SZERETNÉL TUDNI MAGADRÓL! - VAGY KÜLÖN ÉLETMÓD-TANÁCSOT SZERETNÉL KAPNI! - VAGY SZERETNÉD, HA "AZ ÉTKEZÉS NEM LENNE VÉTKEZÉS- ÉS BŰNÖZÉS"! - VAGY CSAK SZERETNÉD JÓL KIBESZÉLGETNI MAGAD! - LÁSD: CSOMAGOK - MENÜ.

 

 

B.RITA

rita.asztro@gmail.com

Cs.07.09.2017.Halak Hold - fogyó - Megj. Ezért sikerült ilyen hosszúra -, mert Halakban van a Hold. -

 

MÓDOSÍTVA:

Szo.09.09.2017. K.f. - Most pedig úgy döntöttem, hogy megtartom ilyen hosszúnak, sőt még - kiegészítettem. - Méghozzá azért, - hogy tanulj belőle! -TE IS!

 

ITT - ALATTA - AZ "apróbetűs" RÉSZT IS OLVASD EL! - GONDOLD ÁT JÓL! - FONTOS ÜZENETE VAN! - MERT... VALÓSZÍNŰ - TE IS - LESZEL IDŐSEBB IS! - ÉS HA MOST! - ELKEZDED! - ÉS BETARTOD! - AKKOR IDŐSEBB KORODBAN PROFITÁLHATSZ BELŐLE!!! - SOKAT! - HIDD EL! - ÍGY VAN! - TAPASZTALATBÓL MONDOM!

 

Pihenj akkor is, ha jól vagy! Azaz: minden nap 1 kicsit! = "ÉNIDŐ" - Élj tudatosan, egészségesen, - és úgy is táplálkozz! - Igyál legalább 1,5 liter tiszta vizet naponta! - Sportolj-tornázz! - Legalább pár percet naponta! - És tanulj meg "NEM"-ET MONDANI! - IDŐBEN! - Annyit vállalj csak, amit kényelmesen elbírsz végezni! - Valamint - addig változtass az Életeden, amíg örömmel teszed! - Mert KÉNYSZERBŐL VÁLTOZTATNI MÁR FÁJÓ! -

 

ÉS AKÁRHÁNY ÉVES VAGY! - SOHA SEM KÉSŐ ELKEZDENI - VÁLTOZTATNI! - KEZDD EL MOST! - SEGÍTEK!

 

 

B.RITA

rita.asztro@gmail.com

 

MÓDOSÍTVA:

Cs.14.09.2017.R.f. - Szo.16.09.2017.R.f. - P.29.09.2017.BA.n. - Szo.22.10.2017.S.n. - Sze.25.10.2017.BA.n. - H.30.10.2017. H.n. - Szo.25.11.2017. V.n. - Szo.09.12.2017. O.f. - Szo.16.12.2017. NY.f. - P.29.12.2017. BI.n. - V.14.01.2018. NY.f. - P.23.03.2018. I.n. - H.30.04.2018. TH-S.f. - Cs.10.05.2018. H.f. - V.03.06.2018. V.f.

 

RÖVIDÍTÉSEK: HOLD ÁLLÁSOK:

 

KOS: K - BIKA: BI - IKREK: I - RÁK: R - OROSZLÁN: O - SZŰZ: SZ - MÉRLEG: M - SKORPIÓ: S - NYILAS: NY - BAK: BA - VÍZÖNTŐ: V - HALAK: H.

 

NÖVŐ: n. - FOGYÓ: f.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Amíg az oldal tulajdonosa nem helyez el itt tartalmat, addig a mai napi leglátogatottabb oldalak listája jelenik meg!

KIEMELT, REKLÁMMENTES OLDALAK

1. Istállószőnyeg, rámpaszőnyeg, csúszásgátló gumiszőnyeg, patamosó

► Csúszásgátló gumiszőnyegek csoportjába tartozik az istállószőnyeg, és a rámpaszőnyeg, valamint a lovak biztonsága érdekében egy speciális lyukacsos gumiszőnyeg, melyet patamosókba ajánlunk. Miért előnyös: Könnyen tisztítható, meleg, és rugalmas.

rampa-istalloszonyeg.hupont.hu

2. Szirmok

► Köszönöm, hogy apró szirmaimat észrevetted...

rojtok.hupont.hu

LEGLÁTOGATOTTABB OLDALAK (MAI).

HuPont hirdetési rendszer

1. Angol nyelvkönyv - azoknak akik szeretnének IGAZÁN jól angolul!

► Sokszor belefogtál már az angol nyelv megtanulásába, de mindig elakadtál? Megvan a megoldás! Ez a nyelvkönyv meg tud tanítani angolul.

angol-nyelvkonyv.hupont.hu

2. Coinmoin BTC. How to earn bitcoin?

► Coinmoin BTC. How to earn bitcoin?

coinmoin.hupont.hu

3. ___ KÓTAJI KERÍTÉSGYÁRTÓ ___ MINDEN GYÁRI ÁRON !!!

► A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓBB KERITÉS A VILÁGON. AMI SZÜKSÉGES HOZZÁ AZT NÁLUNK MEGTALÁLJA A-Z -ig. FÉM, ÉS BETON KERÍTÉSOSZLOPOK, HORGANYZOTT, ÉS ZÖLD DRÓTHÁLÓ, BETON LÁBAZATI ELEMEK, 3D-s KERÍTÉSPANELEK, ÉS KIEGÉSZITŐK.

kerites.hupont.hu

4. Használt alkatrészek értékesítése!

► Eladó alkatrészek, Elérhetőség: 06-30/892-17-36

alkatreszbazar.hupont.hu

5. Villanyszerelő Kecskemét

► Villanyszerelés Javítás 06 30 9388145

villanyszakik.hupont.hu

6. Villanyszerelés Javítás Kecskemét 06/30/9388145

► Családi házak,lakások,üzletek villanyszerelése régi hálózatfelújítása

csovill.hupont.hu

7. OLCSÓ UJ CSOMAGOLÁS SÉRÜLT -SZÉPSÉGHIBÁS TERMÉKEK LEÉRTÉKELT ÁRON

► MINDEN EGY HELYEN ,ÉPITKEZIK,KERTÉSZKEDIK , SPORTOLNA VAGY JÖN A BABA??AMI NÁLLUNK NINCS AZT BESZEREZZÜK KÉRÉSÉRE KEDVEZMÉNYES ÁRON ÉS HÁZHOZ SZÁLLITJUK, HA KELL. TEL 06209978798 BPXVII KER .email:zolt@tvn.hu VÁRJUK KÉRDÉSEIT SEGITÜNK

olcso-easy.hupont.hu

8. Éder-Ház Kft

► Új építésű,tehermentes,családi házak,fizetés könnyítéssel, magas műszaki tartalommal eladók.Az összes mindenkori kedvezmény igénybe vehető a Kft tulajdonában lévő házakra.

ederhazkft.hupont.hu

9. UPC DIRECT ÁTVÁLLALT, VAGY INGYENES BEÜZEMELÉSSEL. HD KÉSZÜLÉKEK.

► UPC DIRECT MŰHOLDAS TV CSOMAGOK ELŐFIZETÉSE, VEVŐKÉSZÜLÉKEK, ANTENNARENDSZEREK TELEPÍTÉSE. HELYSZINI SZERZŐDÉSKÖTÉS ÉS SZERELÉS HÁROM NAPON BELÜL. NAGYFELBONTÁSÚ HD KÉSZÜLÉKEK.

upcdirectupc.hupont.hu

10. Tammyschka™ Massage - Tantra/Shiatsu/Thai*Chinese Technik

► Im using diverse Technik. I do a mischung/mixture of those Massage Technics...

tantra-shiacu.hupont.hu

11. Orosz Ferenc

► Magamról, hobbiról, barátaimról, nosztalgiáról, tárgyaimról...

ofk.hupont.hu

12. ZEMPLÉNI TÁJAK CSODÁLATOS KÉPEI, IDÉZETEK,VERSEK,KÉPEK

► ZEMPLÉN,AHOL A CSEND KEZDŐDIK! "Bízd magad barátokra. De sose vedd a barátság kincsét magától értetődőnek". Stephanie Dowrick

elvonultan.hupont.hu

13. Cicák!:D

► Itt megismerheted a cicák fajtáit és még más hasznos tudnivalót róluk!Ezen az oldalon még más dolgokat is találsz:)

ciccc.hupont.hu

14. MAGYAR Locsolótömlő, ipari tömlő, öntözés, kert, otthon

► locsolótömlő, kerti tömlő, szivattyútömlő, szívótömlő, tömlővég, tömlőösszekötő, tömlőcsatlakozó, szivattyú, gyorscsatlakozó, 1"-os gyorscsatlakozós rendszer, bilincs, szórófej, takaróponyva, szerelvény, Weekend Master, Master Extra, Master Plus, ATS

locsolotomlo.hupont.hu

15. A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM PÁRT

► Győzni fogunk, mert olyan elképzelést képviselünk, amely egy közös céllá alakul át, ezért elpusztíthatatlan, valamint visszaadja az emberek önbecsülését, magabiztosságát és az önmegvalósítás reményét, társadalmi osztályoktól függetlenül. Kásler Árpád

ahazanemeladomozgalom.hupont.hu

16. GYÁRTÓI BÚTORBOLT SZARVAS Vasút út 77

► Szekrények-Konyhák-Tálalók-Kisbútorok-KÉSZRE SZERELVE! Étkezők-Kárpitosok-Használt Ruha Tel: 30/339-3880

gyartoibutorbolt.hupont.hu

17. DJ Kokalo

► Itt tudod meg nézni a DJ cuccok (Hifi,Keverő,Végfok,Lejátszó,Hangfalak STB) tulajdonságait ,árait és egyéb dolgokat.

djkokalo.hupont.hu

18. ►Futóbicikli fantasztikus színekben◄, akár ingyenes kiszállítással

► A futóbicikli segítségével olyan gyorsan tanul meg gyermekük egyensúlyozni, ahogy fel tud rá ülni. Egyensúlyérzék fejlesztés játékosan! fa futóbicikli, futóbicikli bolt, futóbicikli akció, futóbicikli eladó, futóbicikli olcsón

futobicikli.hupont.hu

19. Kasza Tamás, Lezárás Specialista Oldala

► Ha már értékesítesz, akkor keress vele pénzt is, ismerd meg a lezárás 13 lépését. www.lezarasspecialista.hu

lezarasspecialista.hupont.hu

20. MaTi-CaR Alkatrészek - AUTÓALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON...

► Új, utángyártott alkatrészek kedvező áron Miskolcon. AUDI, BMW, CITROEN, CHEVROET, DAEWOO, FIAT, FORD, HONDA, HYUNDAI, KIA, MAZDA, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SEAT, SKODA, VW alkatrészek! Szinte minden autóhoz alkatrészek elérhető áron..

maticar-alkatreszek.hupont.hu

21. 100% Csajoknak :))

► Csak Csajoknak!Fiúk: Ha beléptek mehet is kifele ez nem nektek valók!

nikihivatalosweboldala.hupont.hu

22. TÖRPILLA BIZOMÁNYOS Bababolt és Önkiszolgáló BOLHAPIAC !

► Új És Használt Gyerek-holmik , Felnőtt-holmik, háztartási cikkek,műszaki cikkek, és minden más...

torpilla.hupont.hu

23. OVI - ISI és DRÁMA - OVI

► Készülj velem játékosan az iskolára!

ovi-isi.hupont.hu

24. Angyali menedék

► Angyali vezetés a megfáradt és beteg lelkeknek

archangelgabriel.hupont.hu

25. MaTi-CaR ALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON....

► Új, utángyártott, és gyári alkatrészek elérhető áron Miskolcon. Minden autótípushoz: ALFA/AUDI/BMW/CITROEN/CHEVROLET/DAEWOO/FIAT/FORD/HONDA/KIA/LANCIA/LEXUS/MAZDA/MITSUBISHI/NISSAN/PEUGEOT/RENAULT/SAAB/SEAT/SKODA/VW alkatrészek elérhető áron..

alkatreszekmindenautohoz.hupont.hu

26. VAN ESÉLY KÖZHASZNÚ EGYESÜLET KISVÁRDA

► FIGYELJ RÁNK, TARTS VELÜNK!

vanesely.hupont.hu

27. Egészségügyi tananyagok mindenkinek

► “A kialakult betegséget kezelni olyan, mintha az ember akkor kezdene kutat építeni, amikor már megszomjazott.”

egeszsegugy.hupont.hu

28. Kreatív ötletek tárháza

► Szeretsz rajzolni festeni de nincs ötleted látogas el ide itt nagyon sok rajzot festményt találhatsz amíkből remek ötletteid lehetnek.

qew.hupont.hu

29. MERCEDES alkatrészek elérhető áron a MaTi-CaR Alkatrészeknél Miskolcon

► Mercedes (A-, B-, C-, E-, G-, M-, S-,Citan,V-class, Sprinter, Vito) gyári- és utángyártott alkatrészek széles választéka

mercedes-alkatreszek.hupont.hu

30. i d é z e t e k *_*

► ... Örüllök h. Erre az oldalra Kattintottál! (: Ha idézeteket keresel vagy verset ha csak jól szeretnél szórakozni, akkor jó helyen jársz! (: Kellemes időtöltést, és gyere vissza máskor is! (: puszii♥

szomruidezetek.hupont.hu

31. Spanyol ingatlanok A-Z-ig! SPANYOLORSZÁG-COSTA BLANCA TORREVIEJA

► Eladó Spanyol INGATLANOK ITT! Tengerparti apartmanok, sorházak, luxuslakások-villák, üzlethelyiségek nagy választékban Costa Blancán, a létező minden segítséggel magyarul, spanyolul és persze angolul.+ 34 634 096 770

spanyolingatlan.hupont.hu

32. Mellszívó,mellszívók,elektromos mellszívó,kézi mellszívó,mellszívó jó áron!

► Mellszívó,mellszívók,elektromos mellszívó,kézi mellszívó,mellszívó jó áron!Philips AVENT,BabyOno,Bertoni,Momert,Medela,Tomee Tipee kézi és elektromos mellszívók nagy választékban!Rendeljen most!

mellszivo.hupont.hu

33. Kemenesmagasi község honlapja! Köszöntelek! <=

► Isten hozott köztünk! (Nem hivatalos honlap)

kemenesmagasi.hupont.hu

34. Zsilippa - kreativitás és tudatosodás

► Önmagunk vállalása, függetlenül az elvárásoktól. - TITELLA honlapja - Független amatőr művészet, és tudatosság.

zsilippa.hupont.hu

35. Szerelmes Versek Viccek, képeslapok és sok más, Honlapkészités hozával

► valakianna gyere nézbe hozám megtalálod Szerelmes ,verset ,képeslapot.

valakianna.hupont.hu

36. Ide írhatod a honlap főcímét, ami legfeljebb 75 karakter lehet!

► Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

internetgames.hupont.hu

37. Tóth Lóránt Fafaragó

► Munkáim Zsűrizett népi iparművészeti tárgyak, minőségi gyümölcsfából készülnek. Alkotásaim széles körben játékok, használati tárgyak, dísztárgyak, emlékoszlopok, emléktáblák, vallási tárgyak.

tothfaforgacs.hupont.hu

38. Minden dolog

► nézz meg mindent ,itt mindent megtalálsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mindenfajtaoldal.hupont.hu

39. Elektromos kerékpárok legolcsóbban, garanciával. +36/70-329-4217

► E-bicikli, elektromos robogó, elektromos kerékpár, akkumulátor, garancia és folyamatos alkatrész utánpótlás.

elektromosbicikli.hupont.hu

40. csak sztárok

► most tudj meg többet a sztárokrokról

sztarban-sztar.hupont.hu

41. Kovácsoltvas kandalló kiegészítők, lakberendezés és ajándéktárgyak

► Kovácsoltvas szellőzőrácsok, kandalló kiegészítők kül és beltéri díszítőelemek, kovácsoltvas ajándéktárgyak gyártása. Írd meg nekünk elképzelésed és megvalósítjuk!

vascsodak.hupont.hu

42. Új szellem-kezdet

► A jó, a szép, mint lényeg a társadalom és az egyén kiteljesedéséhez. A valóság mélyebb átélése, a lelki egyensúly kialakítása utáni vágy. Szívedben a kedvetlenség ördöge? Mondd ki, mi fáj, s megkönnyebbülsz. Ezt tettem én is...

pyrrhus.hupont.hu

43. Ciccline

► Minden ami macska!

ciccline.hupont.hu

44. Budapesti Üvegesek 06-30-470-11-99

► Helyszíni üvegezés Budapest teljes területén,az összes kerületébe,gyors kiszállási idővel,teljes körű üveges munkák lakossági és közületi üvegezés.

budapestiuveges.hupont.hu

45. Vállalkozókért Vállalkozásokért Érdekvédő Mozgalom

► Csak az az ügy elveszett, amit feladunk

vvmozgalom.hupont.hu

46. BURKOLAS,FESTÉS,KŐMŰVES,BUDAPEST TERÜLETÉN!!!!!!

► SZOBAFESTÉS,BURKOLAS,KŐMŰVES,BP,EGÉSZ TERŰLETÉN

lakasfelujitaskomuves.hupont.hu

47. Páfrányos Vendégházak Velem

► Teljes kikapcsolódás az Alpok-alja legkedveltebb településén, ahogy sokan nevezik: a nyugalom szigetén

velemiszallas.hupont.hu

48. Old Sound

► '60-as, '70-es zenék, Pop, Rock, Beat... és sok egyéb

olds.hupont.hu

49. Natur-Baba

► Natur-Baba, a természetes bababutik

naturbaba.hupont.hu

50. EUGEN

► A TISZAMENTE KULTÚRÁLIS, KÖZÉRDEKŰ MONITORA - Kulturni, javni monitor Potiskog regiona

eugen.hupont.hu

51. MINŐSÉGI ANGOL HASZNÁLTRUHA - BÁLÁSRUHA NAGYKERESKEDÉS

► - HASZNÁLTRUHA, BÁLÁSRUHA NAGYKERESKEDÉS - Originál bontatlan nyers bálák és fajtára válogatott szezonális áruk OLCSÓN, JÓ MINŐSÉGBEN! KÖZVETLENÜL AZ IMPORTŐRTŐL!

angolbala.hupont.hu

52. "Jövőnket arra keressük, ahonnan származunk."

► Csak az igazat,:reggel,délben meg este! Ami az országos hírekből kimarad! Nézd meg az érem másik oldalát,godolkodj.

taltosok.hupont.hu

53. MOBILHÁZAK

► Olcsó saját berendezett otthona irodája lehet 1 nap alatt. Akár 1,5- 2 millió Ft-ért !

mobil-hazak.hupont.hu

54. Ide írhatod a honlap főcímét, ami legfeljebb 75 karakter lehet!

► Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

feherkek.hupont.hu

55. Dudoráné kézimunkái

► Kézzel készített, horgolt ajándék tárgyakat, ékszereket, kiegészítőket, egyedi mintával kínálunk. Alkalmakra vagy rendszeres viselésre magadnak, vagy barátaidnak. Íme néhány munkánk. A színeket, mintákat magad kombinálhatod, mi elkészítjük.

dudoranekezimunkak.hupont.hu

56. PRODUCATOR DE GARDURI KOTAJ

► GARDUL DIN PLASĂ DE SÂRMĂ ESTE CEL MAI IEFTIN GARD DIN LUME. LA NOI GĂSIŢI TOATE ELEMENTELE NECESARE, DE LA A LA Z. ŞI CE ESTE MAI IMPORTANT : TOTUL LA PREŢ DE PRODUCĂTOR !

gard.hupont.hu

57. Ide írhatod a honlap főcímét, ami legfeljebb 75 karakter lehet!

► Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

hgfkgfzkg.hupont.hu

58. GLUTÉNMENTES ÖVEZET

► Hogyan fogyhatsz 50 felett glutén-és laktózmentes diétával?

glutenmentesreceptek.hupont.hu

59. Álomfejtés

► Az embereket ősidők óta foglalkoztatják álmaik.Honnan erednek ezek a múló misztikus képsorok?Vajon mit jelentenek? Itt megtalálod a válaszokat,és az álomszótár segít az álom megfejtésében.

alomfejtes.hupont.hu

60. * BOKOMA FEJMASSZÍROZÓ *

► ****MOST AKCIÓS ÁRON ÚJRA KAPHATÓ AZ EREDETI BOKOMA FEJMASSZÍROZÓ!**** A BOKOMA THERÁPIÁS FEJMASSZÍROZÓ MINDEN IDŐK LEGJOBB ESZKÖZE! LAZÍTSON ÉS KÖZBEN SZÜNTESSE MEG ÁLLANDÓ FEJFÁJÁSÁT A BOKOMA FEJMASSZÍROZÓVAL!

bokoma-massage.hupont.hu

61. MALEREI

► Maler-Decorateur -Tapezierer

zimmermaler.hupont.hu

62. tauben, pigeon, porumbei, postagalamb GÁSPÁR ISTVÁN

► A Pannon Maraton Klub 2009 - 2010 évben rendezett versenyeinek CSAPATBAJNOKA (jobbra a 85427 hím látható 755 km lerepülése után 2047 társát utasította maga mögé és 14 órai szállás után NEMZETKÖZI I. díjat nyert!

pannonmaraton.hupont.hu

63. Széki Kapusi István hivatalos honlapja

► Erdély, a Mezőség, szülőfalum Szék. Varázslatos mesevilág, ma is élő hagyományok kifogyhatatlan forrása, drága szülőföldem.

kapusi.hupont.hu

64. Autódiagnosztika Budapesten és Pest megyében 06 70 352 1562

► Olcsó autódiagnosztika Budapesten és Pest megyében akár azonnal, autójavítással, hibakód olvasás és törlés 06 70 352 1562

autodiagnosztikabudapest.hupont.hu

65. Nagymamám konyhájából

► receptek a kredenc mélyéről

nagymamamkonyhajabol.hupont.hu

66. Keller cukrászat honlapja: torták, aprósütemények, pogácsák

► Honlapunkon megnézheti az általunk készített termékek fényképeit és tájékoztatást kap árainkról.

kellercukraszat.hupont.hu

67. Ventilátor szerelés elszívó javítás Pest megye 06209884170

► Fürdőszoba ventilátorok javítása, WC szagelszívó szerelés, konyhai páraelszívó beüzemelés falfúrással, lakás penészedés végleges megszüntetése garanciával. Helios, Maico, Wernig, Vortice, Vents, ATC, Elicent, ventilátorok beszerelése garanciával .

ventilatorszerviz.hupont.hu

68. Budapesti Költöztető - Bútorszállító

► Profi költöztetést és bútorszállítás Budapesten, vállalunk még: irodaköltöztetést, lomtalanítást Budapesten, zongoraszállítás Budapesten, belföldi költöztetés, költöztetés Magyarországra, nemzetközi költöztetés, költöztetés bútorszállítás fóliázással

budapestkoltozteto.hupont.hu

69. MOBIL KEMENCE GYÁRTÁS, FORGALMAZÁS. T+T KFT. DEBRECEN, MONOSTORPÁLYI U.9

► Vissza a hagyományokhoz! Étkezzen egészségesen, megőrizve ételei ízét, felidézve az elmúlt idők hangulatát! Tegye élménnyé a családi vacsorákat, baráti összejöveteleket! A múltunk kötelez!

mobil-kemence.hupont.hu

70. BARBIE BABA MONSTER HIGH LAP OLDAL GYÜJTŐKNEK !!!

► Sziasztok!!! Üdvözlök mindenkit honlapomon!Azért hoztam ezt a lapot létre ,hogy legyen egy oldal ahol a Barbie babákat kedvelők kedvükre böngészhetnek és gyönörködjenek ezekben a csodálatos babákban..:)Célom az hogy minnél több képet találjunk róluk.

barbiebaba.hupont.hu

71. MÉREGTELENÍTÉS REG-ENOR A TÚLSÚLY ÉS AZ ÖREGEDÉS ELLEN! RO VIZTISZTÍTÓK!

► BIOBOLT WEBÁRUHÁZ: TERMÉKBEMUTATÓ- ENERGIA MEGTAKARÍTÁSÁRA ÉS KÖRNYEZET VÉDELEMRE ALKALMAS TERMÉKEKET, TERMÉSZETES ALAPANYAGOKBÓL KÉSZÜLT TÁPLÁLÉK KIEGÉSZÍTŐKET KÍNÁLUNK! VÍZTISZTÍTÓK AZ EGÉSZSÉGÉRT!

meregtelenites.hupont.hu

72. Műanyag nyílászárók verhetetlen áron és minőségben

► Ezen az oldalon megtalálhatja az Ön számára megfelelő 5 légkamrás nyílászárókat, kimagasló minőségben és verhetetlen árakon!

ablakcentrum.hupont.hu

73.

► ..jobb megtenni és megbánni, mint megbánni hogy nem tetted meg..

jokisversek.hupont.hu

74. Ein toller Urlaub in Bad Bük bei uns ! ~ Egész évben gyógyulhat Bükfürdőn!

► Die Gesundheit ist nicht alles, aber ohne Gesundheit ist alles nichts ! ~ Az egészség nem minden, de egészség nélkül a minden is semmi !

szallas-bukfurdon.hupont.hu

75. Apáczai Csere János Általános Iskola

► 3032 Apc, Fő út 48. Tel.: 37/ 385-349, 37/585-002, fax.37/385-349

apaczai.hupont.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 9
Heti: 2
Havi: 45
Össz.: 2 494

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: RÓLAM
RITA-ASZTRO - © 2008 - 2018 - rita-asztro.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »