RITA-ASZTRO

ASZTROLÓGIA – SZEMÉLYRE SZÓLÓ TANÁCSADÁS! - CSAK NEKED SZÓL! – ÚTMUTATÓ AZ ÉLETEDHEZ!

RÓLAM

 

dscf0659_800x600.jpg

 

B.RITA VAGYOK

OKLEVELES ASZTROLÓGUS - ÖNISMERETI, - EGÉSZSÉG- ÉS ÉLETMÓD-TANÁCSADÓ

 

1955. DECEMBERBEN SZÜLETTEM - VIDÉKEN, TERMÉSZET KÖZELÉBEN -, NYILAS JEGYBEN. - NYILASBAN ÁLL MÉG A HOLD, A MERKÚR, ÉS A FELSZÁLLÓ-HOLDCSOMÓ IS.

 

AMI AZT JELENTI, HOGY TANULNI, TANULNI, TANULNI! - MAJD TANÍTANI! - ÉS A LÁTHATATLAN, KÉZZEL MEG NEM FOGHATÓ, EZOTERIKUS - SPIRITUÁLIS =  MEGMAGYARÁZHATATLAN VILÁGGAL VALÓ FOGLALKOZÁS! - MERT OLYAN HELYEN ÁLLNAK A BOLYGÓK! - AZ ASZTROLÓGIA IS IDE TARTOZIK.

AMIT TANÍTOK - ASZERINT ÉLEK!

 

ÉS POZITÍVAN LÁTOM A VILÁGOT!

 

 

TEHÁT:

 

7 ÉVES KOROMTÓL, AMIÓTA BEÍRATKOZTAM AZ ÁLTALÁNOS ISKOLÁBA - AZÓTA FOLYAMATOSAN TANULOK - VALAMIT.

 

MÁR GYEREKKOROMBAN SZEDTÜK A KAMILLÁT, AMI SZINTE MINDENRE JÓ. - AZÓTA ÉRDEKELNEK A GYÓGYNÖVÉNYEK. - A SZÉP VIRÁGOK. - A "FÖLD SZERETETE" - AZAZ A TERMÉSZET-SZERETET.

 

ÉS VIDÉKEN, AHOL KEVÉS A FÉNY - GYÖNYÖRŰ AZ ÉGBOLT! - MÁR GYEREK KOROM ÓTA ÉRDEKELNEK - A CSILLAGOK!

 

 

TANULMÁNYAIM - MUNKÁIM:

 

ELVÉGEZTEM AZ ÁLTALÁNOST

 

MAJD GYORS-ÉS GÉPÍRÓIT (ÍRÓGÉPEN)

 

A GIMNÁZIUMOT

 

VENDÉGLÁTÓI- 2 ÉVES KIEGÉSZÍTŐT - OTT TANULTAM - ÉLELMISZER-ISMERETET, - SZAKÁCS, FELSZOLGÁLÓ, STB.

 

2 HÓNAPOS ANGOL TANFOLYAM

 

VOLTAK KÖZBEN MUNKAHELYI SZAKVIZSGÁK IS.

 

SZÁMÍTÓGÉPES - ALAPTANFOLYAM.

 

17,5 ÉVES KOROMTÓL KEZDTEM DOLGOZNI - GYORS- ÉS GÉPÍRÓ (CSAK ÍRÓGÉPEN, MÉG NEM VOLT SZG.) - TITKÁRNŐ. - ÉS MINDIG "EMBEREKKEL" FOGLALKOZTAM - ÉS PÉNZEKKEL.

 

1980-TÓL - TANULMÁNYOZOM JOBBAN A GYÓGYNÖVÉNYEKET. - AKKOR VOLTAM ELŐSZÖR TERMÉSZETGYÓGYÁSZNÁL, ÉS MOST IS AHHOZ MEGYEK INKÁBB. - ÉS AZÓTA IS ELŐSZÖR A TERMÉSZETES SZEREKET ALKALMAZOM, ÉS CSAK A FONTOS VIZSGÁLATOKRA, VÉRVÉTELRE - MEGYEK ORVOSHOZ. (A CSALÁDUNK NEM VOLT ORVOSHOZ JÁRÓ, MEGTANULTUK A TERMÉSZETES GYÓGYMÓDOKAT ALKALMAZNI, - AMIK MELLÉKHATÁSOK NÉLKÜL HATNAK! - CSAK LASSABBAN!)

 

.................................................................

 

A VIDÉKI ÉLET NEM AZ ÉN VILÁGOM!

 

1997. ÁPRILISBAN - BUDAPESTRE KÖLTÖZTEM.

 

SAJNOS A MUNKÁIM NEM JÖTTEK ÚGY BE, MINT AHOGY SZERETTEM VOLNA.

 

ELŐSZÖR A VENDÉGLÁTÁSBAN DOLGOZTAM.

 

MAJD - BIZTOSÍTÁSI ÜZLETKÖTŐ VOLTAM 9-10 ÉVIG. - ITT RENGETEGET KELLETT TANULNI.

 

ÉLETMÓDVÁLTÁSBA KEZDTEM - 1999. AUGUSZTUSTÓL. - AMI AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓDRA VALÓ ÁTTÉRÉST JELENTI! - SZEMÉLYRE SZÓLÓAN! - EZ IS FOLYAMATOS TANULÁST, ODAFIGYELÉST - ÉS PÉNZT - IDŐT - ENERGIÁT IGÉNYEL!

 

AZ AGYKONTROLLT ELVÉGEZTEM 2000.SZEPT.-BEN. - 1,5 ÉVVEL KÉSŐBB A TOVÁBBFEJLESZTETT, MAGASABB SZINTŰ VÁLTOZATÁT, - AZ ULTRÁT IS.

 

ÉS VILLÁMOLVASÁST IS TANULTAM.

 

TANULTAM MÉG: - ASZTROLÓGIAI ISKOLÁBAN, TANFOLYAMOKON, ASZTROLÓGUSNÁL, ELŐADÁSOKON, - A LEGJOBB TANÍTÓKTÓL! - DE MINDIG PÉNZÉRT! - ÉS AZ IDŐM, MEG A KÖNYVEIM IS PÉNZBE KERÜLTEK! -

ÉS A TV-BŐL - AZ EZOTERIKUS MŰSOROKBÓL IS - TANULOK!  

 

BIOENERGETIKÁT

 

RADIESZTÉZIÁT - ÁRNYÉKOLÁS-TECHNIKÁT

 

REIKI I.-ET

 

GYÓGYÍTÓ SZERETET TECHNIKÁKAT

 

ÉS - 2002. MÁJUS 24.-ÉN - ELMENTEM ASZTROLÓGUSHOZ. - AKI OLYAN DOLGOKAT MONDOTT RÓLAM, AMIKET CSAK ÉN TUDHATOK! -

 

EKKOR - ELHATÁROZTAM, HOGY EZT NEKEM IS MEG KELL TANULNOM - ÉS ÉN IS ASZTROLÓGUS LESZEK! -

 

2002. SZEPTEMBERBEN MÁR BEIRATKOZTAM - A BAKTAY ERVIN ASZTROLÓGIAI INTÉZET - ISKOLÁJÁBA. - AMI 4 ÉVES FŐISKOLAI SZINTŰ KÉPZÉS. - NÉZD MEG A WEB-OLDALÁT, HOGY MI MINDENT TANULTAM - ÉS MENNYIÉRT: ASZTROLOGBAE.HU/ISKOLA - DIPLOMAMUNKÁT ÍRTAM. - 5-ÖSSEL VÉGEZTEM 2006-BAN. - 11,5 ÉVE - ÉS AZÓTA IS FOLYAMATOSAN KÉPZEM MAGAM - ASZTRO-ELŐADÁSOKON - ÉS A KÖNYVEIMBŐL - NAPONTA! - VALAMINT TÖBB 100 HKP.-ÁBRÁT ELEMEZTEM MÁR - TANULMÁNY- ÉS TANULÁS CÉLJÁBÓL. - EZ ÉLETHOSSZIG TARTÓ TANULÁST JELENT! - ÉS AZ 1.-T ELVÉGEZTEM MÁSIK HELYEN IS -, AZ IGAZGATÓ ÚR TANÍTÁSÁVAL -, HOGY AZ ALAPOKAT JÓL MEGTANULJAM. - 2.-TÓL PEDIG - AZ ISKOLA MELLETT, HETENTE - ASZTROLÓGUSHOZ JÁRTAM KÜLÖN ÓRÁKRA - TANULNI -, GYAKOROLNI AZ ELEMZÉST-TANÁCSADÁST, ÉS MEGTANULNI AZT, HOGY KELL ERRŐL A KLIENSEKKEL BESZÉLNI? - AZAZ - PSZICHOLÓGIÁT.

 

MERT A JÓ ASZTROLÓGUS - EGYBEN PSZICHOLÓGUS IS. 

 

ÉS MÉG VOLTAM 1X MÁSIK ASZTROLÓGUSNÁL IS, MIKÖZBEN TANULTAM. - Ő IS SOK MINDENRE RÁVILÁGÍTOTT AZ ÉLETEMRE. - LÉNYEGE AZ, HOGY: - AZÉRT "KELLETT" BP.-RE KÖLTÖZNÖM, HOGY ASZTROLÓGUS LEGYEK! - MERT EZ AZ EGYIK (ÉLET)FELADATOM!

 

ÉS MOST - ANGOLT TANULOK ÚJBÓL. - A MAI VILÁGBAN LÉPTEN-NYOMON SZÜKSÉG VAN RÁ.

 

................................................................

 

SAJNOS - AZ ÉLET MÁR CSAK OLYAN! - KIVETT A MÓKUSKERÉKBŐL! - ÉS NEM IS ENGED VISSZA - ÚGY NÉZ KI! - 62 ÉVES VAGYOK.

 

TÖBBSZÖR BETEG LETTEM, - BALESET ÉRT, - ANYUKÁMAT ÁPOLTAM - FÉL ÉVIG -, 280 KM-RE BP-TŐL, VONATTAL-BUSSZAL, CIPEKEDVE. - TÚL LETTEM TERHELVE, - SZINTE SEMMI IDŐ SE JUTOTT SAJÁT MAGAMRA! - EMIATT ÚJBÓL LEBETEGEDTEM, ÉS ÚJABB BALESETEK ÉRTEK! 

 

MIÉRT? - MERT TÚLVÁLLALTAM MAGAM AZ ÉLETEMRE! - ÉS SOK ÉVIG MÁST CSINÁLTAM, MÁST DOLGOZTAM -, TÚL SOKAT DOLGOZTAM! - AZ ÉLETEM SORÁN, - MINT AMI A FELADATOM! - AZ ÉLETFELADATOM! -

MERT - NEKEM NEM VOLT MÉG ÚTMUTATÓ AKKOR A KEZEMBEN!

 

ÍGY - NEM BÍROK ELJÁRNI DOLGOZNI - NAPONTA 8-10-12 ÓRÁRA. ÉS 120 %-ON TELJESÍTENI! - (DE NEM VAGYOK FEKVŐ BETEG) - MÁR SOKAT JAVULTAM - EGYRE JOBBAN VAGYOK. - DE CSAK ALKALMI MUNKÁT TUDOK VÉGEZNI!

 

AZAZ -, AZ ASZTROLÓGIÁVAL- ÉS EZOTÉRIÁVAL - FOGLALKOZOM CSAK! - AKKOR MINDIG JÓL VAGYOK! - MERT EZ AZ ÉLETEM! - AZ ÉLETFELADATOM! - ÉS A HOBBYM IS EGYBEN!

 

FŐLEG TANULÁSSAL - ÉS ÍRÁSSAL TÖLTÖM A LEGTÖBB IDŐMET. - ÉS A HÁZIMUNKA, - FŐZÉS, STB.

 

AKI 1X KOMOLYABBAN LEBETEGEDETT - ÉS (VALAMENNYIRE) MEGGYÓGYULT -, ANNAK MÉG FELADATA VAN - EBBEN AZ ÉLETÉBEN! -

 

ÚGY GONDOLOM, HOGYHA FELÉPÜLTEM, AKKOR NEKEM IS VANNAK MÉG FELADATAIM! - AZÉRT TANULTAM AZ ASZTROLÓGIÁT, - MERT EZZEL TUDOK A LEGTÖBBET SEGÍTENI - AZ EMBEREKNEK! - NEKED! 

 

SEGÍTENI SZERETNÉK A HOZZÁM FORDULÓ EMBEREKNEK, - NEKED, - HOGY JOBBÁ VÁLJON AZ ÉLETETEK! - SZERESSÉTEK ÖNMAGATOKAT ÉS MÁSOKAT, - VALAMINT TEGYETEK MEG A LEHETŐ LEGTÖBBET AZ EGÉSZSÉGETEK ÉRDEKÉBEN, - ÉS "AZ ÉTKEZÉS NE LEGYEN VÉTKEZÉS!!!" - ÉS PIHENJETEK IS - NAPONTA! -

 

AZOKNAK SEGÍTEK IGAZÁN, - AKIK MEGFOGADJÁK A SZEMÉLYRE SZÓLÓ, CSAK RÁJUK VONATKOZÓ - TANÁCSAIMAT!

 

MINDIG - TANULÁSRA HASZNÁLTAM ÉS HASZNÁLOM - AZ IDŐMET! - ÉS A PÉNZEMET IS! - ÉS AZ EGÉSZSÉGEM JAVÍTÁSÁRA

 

AZ ASZTROLÓGIAI ISKOLÁBAN TANULTAM:

EGÉSZSÉGÜGYI ASZTROLÓGIÁT, - AZAZ, A BOLYGÓK HATÁSAIT AZ EMBERI SZERVEZETRE -, EZT ASZTROLÓGUS-ORVOS TANÍTOTTA - ÉS A KÖNYVEIMBŐL TOVÁBB KÉPZEM MAGAM

 

TANULTAM- ÉS TANULOM MÉG: PL.

 

GYÓGYÍTÓ KRISTÁLYOK

 

E-SZÁMOK! - ADALÉKANYAGOK!

 

EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD - EGÉSZSÉGES ÉTKEZÉS - FOGYÓKÚRA NÉLKÜLI ÉLET!

 

"AZ ÉTKEZÉS NE LEGYEN VÉTKEZÉS!"

 

A LELKI ÉLET - PSZICHOLÓGIÁJA! - HOGY TUDOD A LEGHARMÓNIKUSABBÁ TENNI AZ ÉLETED? - SZEMÉLYRE SZÓLÓAN - A HKP.-OD ALAPJÁN!

 

ÚJ DOLGOKAT TANULTAM - EZOTERIKUS-SPIRITUÁLIS VONALON IS. - EZT ITT NEM RÉSZLETEZEM.

 

RENGETEG TAPASZTALATOT SZEREZTEM - AZ ELMÚLT 18 ÉV ALATT - ÉS AZ EGÉSZ ÉLETEM SORÁN. - ENNEK KÖVETKEZTÉBEN MINDEN HOZZÁM FORDULÓ EMBERNEK - TUDTAM TANÁCSOT ADNI A FELMERÜLŐ KÉRDÉSÉRE!

 

ÉS FŐLEG AZ ASZTROLÓGIÁNAK KÖSZÖNHETŐEN - MÁSKÉNT LÁTOM A VILÁGOT! - ÖSSZEFÜGGÉSEKBEN! - ÉS LÁTOM! -, HOGY MI MIÉRT TÖRTÉNIK, - ÉS MEDDIG! - ÉS NAGYON JÓK A MEGÉRZÉSEIM! - MÁR AZT IS MEG KELL GONDOLNI, HOGY MIT GONDOLOK, - MERT BEKÖVETKEZIK.

 

MEGJÁRTAM -

"A POKLOK POKLÁT"! -

"A HADAK ÚTJÁT!"

 

MÁSKÉPP LÁTOM MÁR A VILÁGOT, MINT ÁLTALÁBAN AZ EMBEREK. - ÁTÉRTÉKELTEM AZ ÉLETEMET! - MÁS A FONTOSSÁGI SORREND! - ÉN VAGYOK AZ 1.-3. HELYEN, ÉS CSAK UTÁNA JÖHET MÁS! - ÉS MÁS - AZ ÉRTÉKRENDEM IS!

 

EGÉSZ ÉLETEMBEN - MINDIG MÁSOKAT SEGÍTETTEM! - 2,5! ÉVES KOROMTÓL - TÉGLAHORDÁS - ÉPÍTKEZÉSÜNKKOR -,  KÉNYSZERMUNKÁKAT VÉGEZTEM - KAPÁLÁS, HA TETSZETT, HA NEM, KÖTELEZŐ VOLT, 4-52 ÉVES KORMIG! - MEG IS LETT AZ EREDMÉNYE! - ÉS A MUNKAHELYEIMEN IS 2-3 EMBERES VOLT MINDIG A MUNKÁM. - NAGYON SOKAT DOLGOZTAM!

 

TANULSÁG:

AZ AZ OKA A SOK BETEGSÉGEMNEK, BALESETEIMNEK, MERT TÚLVÁLLALTAM MAGAM! - VAGY RÁM TERHELTÉK A SOK MUNKÁT! -  AKARATOM ELLENÉRE - EGÉSZ ÉLETEM SORÁN! - ÉS MIÉRT? - FŐKÉNT AZÉRT MERT MÉG NEM VOLTAK ILYEN ÚTMUTATÓK - AZ ÉLETEMHEZ! - AZAZ - ASZTROLÓGIA, EZOTÉRIA, STB. - MERT... -NEM VOLT SEGÍTŐM, - AKI A HKP.-OM ALAPJÁN - FELVILÁGOSÍTOTT VOLNA, HOGY... MÁSKÉPP IS LEHET ÉLNI, ÉS NEMCSAK MÁSOKAT KISZOLGÁLNI! - MERT...

 

SOHA NEM TUDTAM - "NEM"-ET MONDANI! - EZ AZ 1-IK FŐ OKA - A NEHÉZ ÉLETEMNEK. - ÉS AZ A FELADATOM, - MEGTANULNI!

 

DE MÁR MEGTANULTAM! - SAJNOS ELÉG KÉSŐN! - AZ ÉLET RÁKÉNYSZERÍTETT!!! - HOGY "NEM-ET" IS KELL-, VAGY LEHET - MONDANI!

 

MINDIG MÁSOKRA DOLGOZTAM, - MÁSOKNAK DOLGOZTAM - FILLÉREKÉRT, VAGY INGYEN.

 

HA PEDIG NEKEM SEGÍTETTEK, AZT VAGY RÁM KIABÁLTÁK! - VAGY DUPLÁN MEGFIZETTETTÉK VELEM AZ ÁRÁT!

 

A CSERE-BERE MUNKÁK ALKALMÁVAL - SZINTE - MINDIG ÉN KAPTAM A KEVESEBBET! (2-3 KIVÉTELLEL)

 

AKIKNEK INGYEN SEGÍTETTEM - AZOK EGYÁLTALÁN NEM ÉRTÉKELTÉK A MUNKÁMAT, LEHETETT AZ BÁRMI.

 

AZ ASZTROLÓGIAI TANÁCSADÁSRA IS AZT GONDOLJÁK SOKAN, HOGY AZ SZÓRAKOZÁS, VAGY JÁTÉK, VAGY HOBBY. - IGEN, AZ IS! - DE VALÓJÁBAN NEM AZ! - KEMÉNY TANULÁS, 2002.-TŐL = 16,5 ÉVE, + RENGETEG KÖNYV + BEFEKTETETT IDŐ = PÉNZ!!! -, ÉS HA JÓL CSINÁLOM, AKKOR KEMÉNY MUNKA!!! - ÉN KOMOLYAN VESZEM! - VEDD KOMOLYAN TE IS! -

 

ÉS ATTÓL, HOGY ISMERJÜK EGYMÁST - NEM JÁR INGYEN! - A MUNKA AZ MUNKA, - A BARÁTSÁG AZ BARÁTSÁG! - KÜLÖN KELL VÁLASZTANI! - CSAK KÜLÖN-KÜLÖN MŰKÖDIK! - EGYÜTT NEM! - LEGALÁBB IS NÁLAM NEM! (DE VAN AKINÉL MŰKÖDIK.)

 

TE IS PÉNZÉRT JÁRSZ DOLGOZNI! - BOLTBAN SEM ADNAK SEMMIT INGYEN! - ÉS A NET-EN IS ELŐRE FIZETSZ, UTÁNA MEGKAPOD!

 

SZOKTÁK MONDANI: " AZ ÜZLETBEN NINCS BARÁTSÁG!"

 

EZÉRT - A SOK NEHÉZSÉG ÁRÁN - MEGTANULTAM "NEM"-ET MONDANI!

 

VAGY PÉNZÉRT DOLGOZOM, - VAGY SEHOGY!

 

VALAMINT - VAGY JÓL DOLGOZOM, VAGY SEHOGY!

 

RÉGEBBEN - MAXIMALISTA VOLTAM, - MOSTMÁR - EGYRE JOBB SZERETNÉK LENNI! - EZEN DOLGOZOM! - NAPONTA! - AZAZ TANULOK - FOLYAMATOSAN!

 

AZ ASZTROLÓGIAI - ÖNISMERETI - EGÉSZSÉG - ÉLETMÓD-TANÁCSADÁS - A FŐ IRÁNYVONAL! - A TÖBBI TANULMÁNYOMBÓL CSAK HOZZÁTESZEK EZT-AZT, KINEK MIRE VAN SZÜKSÉGE,- ÉS PERSZE CSAK ANNYIT, AMI BELEFÉR A 2 ÓRÁS TANÁCSADÁS IDEJÉBE! - VAGY LEHET KÉRNI 2.-3. TALÁLKOZÓT IS - (KÜLÖN DÍJA VAN!) -, HA TÖBBET SZERETNÉL TUDNI MAGADRÓL! - VAGY KÜLÖN ÉLETMÓD-TANÁCSOT SZERETNÉL KAPNI! - VAGY SZERETNÉD, HA AZ ÉTKEZÉS NEM LENNE VÉTKEZÉS! - VAGY CSAK SZERETNÉD JÓL KIBESZÉLGETNI MAGAD! - LÁSD: CSOMAGOK - MENÜ.

 

 

B.RITA

rita.asztro@gmail.com

 

Cs.07.09.2017.Halak Hold - fogyó - Megj. Ezért sikerült ilyen hosszúra -, mert Halakban van a Hold. -

 

MÓDOSÍTVA:

Szo.09.09.2017. K.f. - Most pedig úgy döntöttem, hogy megtartom ilyen hosszúnak, sőt még - kiegészítettem. - Méghozzá azért, - hogy tanulj belőle! -

Pihenj akkor is, ha jól vagy! Azaz: minden nap 1 kicsit! = "ÉNIDŐ" - Élj egészségesen, - és úgy is táplálkozz! - Igyál legalább 1,5 liter tiszta vizet naponta! - Sportolj-tornázz! - Legalább pár percet naponta! - És tanulj meg "NEM"-ET MONDANI! - IDŐBEN! - Annyit vállalj csak, amit kényelmesen elbírsz végezni! - Valamint - addig változtass az Életeden, amíg örömmel teszed! - Mert KÉNYSZERBŐL VÁLTOZTATNI MÁR FÁJÓ!

Cs.14.09.2017.R.f. - Szo.16.09.2017.R.f. - P.29.09.2017.BA.n. - Szo.22.10.2017.S.n. - Sze.25.10.2017.BA.n. - H.30.10.2017. H.n. - Szo.25.11.2017. V.n. - Szo.09.12.2017. O.f. - Szo.16.12.2017. NY.f. - P.29.12.2017. BI.n. - V.14.01.2018. NY.f.

 

RÖVIDÍTÉSEK: HOLD ÁLLÁSOK:

KOS: K - BIKA: BI - IKREK: I - RÁK: R - OROSZLÁN: O - SZŰZ: SZ - MÉRLEG: M - SKORPIÓ: S - NYILAS: NY - BAK: BA - VÍZÖNTŐ: V - HALAK: H.

 

NÖVŐ: n - FOGYÓ: f.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Amíg az oldal tulajdonosa nem helyez el itt tartalmat, addig a mai napi leglátogatottabb oldalak listája jelenik meg!

KIEMELT, REKLÁMMENTES OLDALAK

1. Szirmok

► Köszönöm, hogy apró szirmaimat észrevetted...

rojtok.hupont.hu

2. Istállószőnyeg, rámpaszőnyeg, csúszásgátló gumiszőnyeg, patamosó

► Csúszásgátló gumiszőnyegek csoportjába tartozik az istállószőnyeg, és a rámpaszőnyeg, valamint a lovak biztonsága érdekében egy speciális lyukacsos gumiszőnyeg, melyet patamosókba ajánlunk. Miért előnyös: Könnyen tisztítható, meleg, és rugalmas.

rampa-istalloszonyeg.hupont.hu

LEGLÁTOGATOTTABB OLDALAK (MAI).

HuPont hirdetési rendszer

1. Naked Light

► Az idézet kifejezi az összes érzésed.Néha sírásra ,néha nevetésre késztet.

sajatidezetek.hupont.hu

2. AGYGENERAL.HUPONT.HU

► AGYPIHENTETÉS, -TORNÁZTATÁS és -KIKAPCSOLÁS HUMÁN KÍSÉRETTEL. „Agyinfo” az űrkorszakból: TRMT, azaz Tudományos Relaxációs-Meditációs Technológia. MENTÁLIS ERŐ és ÖNVÉDELEM A JAVÁBÓL.

agygeneral.hupont.hu

3. Kellemes karácsonyt &Boldog új évet

► Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

girls-baby.hupont.hu

4. ☺Idézetek^^

► ...ahol el akarnak felejteni, ott leszel felejthetetlen :)

idezzeteek.hupont.hu

5. A földrajz

► .

foldrajzkrisz.hupont.hu

6. Tortenetek mutansokrol,termeszet feletti lenyekrol es mas furi dolgokrol!

► A honlapra heti szinten jonnek az uj szerkesztesek. Figyeld, hogy mi tortenik kedvenc szereploiddel es menj ra a Kitalalt tortenetek, kitalalt szereplokkel cimu oldalra, hidd el megeri! Jo szorakozast!!! XD

kitalalt-tortenetek.hupont.hu

7. Személyre szabott utazás!

► Utazási tanácsadóként kényelmesebbé és egyszerűbbé teszem a nyaralásod szervezését! Tervezz velem, utazz az IBUSZ-szal és vedd igénybe ingyenes szolgáltatásom! bernadettgyongyosi@gmail.com Tel:20/989-3823

utazasitanacsado.hupont.hu

8. Pesterzsébeti Használt gyerekruha és bababizományi

► Szerettel várunk pesterzsébeti üzletünkben nagy választékban találsz baba és gyermekruhát és babakocsit, etetőszéket, járókát, kiságyat, játékokat!

bababizomanyi.hupont.hu

9. KÉPESGÉP - a géphirdetések lapja - új és használt haszongépek, eszközök

► Eladó haszongépek, traktorok, talajművelők, betakarítók, építő- és földmunkagépek, daruk, emelők, targoncák, járművek, alkatrészek, tartozékok, szerviz. Hirdetései megjelenéséhez árajánlatot a kepesgep@gmail.com e-mail címen kérhet.

kepesgep.hupont.hu

10. Modern konyhabútorok gyártása Kecskemét Budapest, Tuman Zsolt 0630/2578247

► Egyedibútor,modern magasfényű konyhabútor,irodabútor,gardrób,hálószoba,nappali,beépített szekrény,tolóajtós szekrény,üzlet berendezés,egyéb bútorok készítése

egyedibutorok.hupont.hu

11. Égi Vándor

► Állj meg Vándor, ne siess, itt is a Fényben jársz. Állj meg kérlek egy percre, míg e Fényre rátalálsz, és csak utána menj tovább. G. S. 1998.

egivandor.hupont.hu

12. Várak-Várromok-Kastélyok (Hadviselés) Lovagi Kultúrák és Kézifegyverek

► Ez a honlap Magyarország várait, várromjait és kastélyait igyekszik bemutatni, a sötét középkor hadviselésével együtt.

varak-varromok-kastelyok.hupont.hu

13. Naposcsibe, napos gyöngyös eladó, csirke, házi csibe a vésztői keltetőből

► Üdvözlöm a vésztői baromfi keltető oldalán, ajánlatunk: hagyományos háztáji fajták, farm fajtaváltozatok, vörös, sárga, tarka, kendermagos, kopasznyakú, tojó, vörös és fehér húshibrid naposcsibe rendelhető

csibekelteto.hupont.hu

14. Sangreal Boxerkennel

► Sangreal Boxers: the reality of perfectism

sangreal.hupont.hu

15. Matematika minden mennyiségben

► Az oldalon különböző matematika feladatok találhatóak, különböző kategóriában. Elsősorban az általános iskolás gyerekeknek szólnak az alábbi feladatok, de a matematikát tanító tanároknak is sok segítséget nyújthatnak.

matematika.hupont.hu

16. Kunbaja ATSK Asztalitenisz szakosztály

► Beszámoló a csapat körüli eseményekről,szerepléseiről.

bacsalmasiasztalitenisz.hupont.hu

17. Kávé ízü álomvilág

► Soha nem késő elkezdeni! Közel a hatvanhoz kezdtem el leírni gondolatokat, jegyzeteket készíteni , amik rögzítik az élet bizonyos pillanatait. Egy adott szituációhoz csak kevés fantázia kell és kész a mondanivaló. Érezd magad jól itt kedves Vendég!

kave-izu-alomvilag.hupont.hu

18. TOYOTA ALKATRÉSZ MISKOLCON! TOYOTA ALKATRÉSZEK AKCIÓS ÁRON!

► Gyári-, utángyártott autóalkatrészek TOYOTA 4-RUNNER, AYGO, AVENSIS, AURIS, CAMRY, CARINA, CELICA, COROLLA, DYNA, HIACE, HILUX, IQ, LAND CRUISER, PICKUP, PREVIA, PRIUS, PREMIO, RAV4, STARLET, URBAN CRUISER, VERSO, YARIS típusokhoz akciós áron!

toyota-alkatreszek.hupont.hu

19. Ezo Hírnök

► www.ezohirnok.hupont.hu

ezohirnok.hupont.hu

20. Ybl Étterem

► Menü, A'la Carte étkezés, rendezvények, esküvők lebonyolítása!

ybletterem.hupont.hu

21. Képek, viccek és leírások az állatokról!

► Itt megnézheted az állatokról készült képeket és rövid leírásokat, állatos vicceket!

animalfun.hupont.hu

22. HuPont.hu Ajánlja: Linkgyűjtemények Linktárak, Webcímtárak, Webkatalógusok

► Mely linktárak, linkgyűjtemények segíthetnek a weboldalad látogatottságának megnövelésében? Mit érdemes tudni a linktárak, linkgyűjtemények, webcímtárak, webkatalógusok működéséről?

linkgyujtemenyek-linktar.hupont.hu

23. MaTi-CaR Alkatrészek - Új, utángyártott OLASZ autóalkatrészek elérhető áron

► ALFA ROMEO - FIAT - LANCIA autóalkatrészek hihetetlen áron! Olasz autóalkatrészek akciósan!

olasz-auto-alkatreszek.hupont.hu

24. ÉRD SÓDER-BETON DEPO

► CÉGTULAJDONOS: SOÓS GYULA

soderdepo.hupont.hu

25. Unalom ellen ^.^

► Idézetek,Párbeszédek,Micheal,Szomorú Versek, Furcsa Jelek ..stb.

xlife.hupont.hu

26. Keller cukrászat honlapja: torták, aprósütemények, pogácsák

► Honlapunkon megnézheti az általunk készített termékek fényképeit és tájékoztatást kap árainkról.

kellercukraszat.hupont.hu

27. ÁPOLÁSTUDOMÁNY

► Az Ápolás önálló diszciplína, mely az Orvostudomány mellett halad és találkozási pontjaik nyomán kialakulnak azon létrának fokai, melyen betegeink elérik a gyógyulást.

apolastudomany.hupont.hu

28. ASZFALTOZÁS|ÚTÉPÍTÉS GENERÁLKIVITELEZÉS|MART ASZFALT|HÍVJON 0630/853-95-66

► ASZFALTOZÁS AKCIÓ|ÚTÉPÍTÉS|MART ASZFALTOZÁS 1000 FT/M2|ÚTFESTÉS|ASZFALTOZÁS ÁRAK|MINŐSÉGI MUNKA|GARANCIÁLIS ASZFALTOZÁS|

karpati-aszfalt.hupont.hu

29. Versek, fotók, művészetek, süni, természet.

► "akkor lesz itt szép világ, ha égig ér a szarkaláb, és az úton sündisznócska, riszálja a popsiját"

antalkiss.hupont.hu

30. Pacsirta-hegyi Tengerimalac tenyészet Budapest

► A Tenyészet fajtatiszta tengerimalacok tenyésztésével foglalkozik.Hosszú szőrű fajták: Alpaka,Perui,Koronás

manocskawir.hupont.hu

31. Fa, műanyag és alumínium REDŐNYÖK JAVÍTÁSA, ÚJ REDŐNYÖK KÉSZÍTÉSE!

► REDŐNYJAVÍTÁS AKÁR 1,5 ÓRÁN BELÜL! Gurtnicsere 4.900,-Ft-tól! Reggel 7.00-től hívhat! 06-20/3685-888! Redőnyjavítás Bp. II. III. IV. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Pest megyében!

redonyseg.hupont.hu

32. Scuderia Ferrari

► Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

scuderiaferrari.hupont.hu

33. ABS Jeladók MaTi-CaR Alkatrész - ABS szenzorok elérhető áron Miskolcon...

► Új, utángyártott ABS jeladók; ABS szenzorok; KERÉKFORDULATSZÁM érzékelők, KERÉKFORDULATSZÁM jeladók szinte minden autótípushoz elérhető áron.....

absjeladokmindenautohoz.hupont.hu

34. Tökmag gyerekcipő bolt, Szamos supinált cipő, Salus supinált gyerekcipő

► Supinált talpú gyerekcipők,szandálok,Salus supinált gyerekcipő, Supi+Bokor gyerekcipő,Szamos supinált gyerekcipő, Linea gyerekcipő, Falcon gyerekcipő, Florens gyerekcipő, Szamos kölyök gyerekcipő, D.d Step gyerekcipő

gyerekcipobolt-tokmag.hupont.hu

35. Nagy;és kis macskafélék

► HA ÉRDEKELNEK A MACSKÁK AKKOR ITT A HELYED!!!

jankamarci.hupont.hu

36. Az intelligens inga rejtélye

► Egy inga intelligens jelei segítségével rálátás nyílik az univerzum ismeretlen titkaira, és arra is, miért kommunikatív az inga. - A világ új tudományos szelleme

intelligensinga.hupont.hu

37. Orosz Ferenc

► Magamról, hobbiról, barátaimról, nosztalgiáról, tárgyaimról...

ofk.hupont.hu

38. aPARADOXON, a természettudomány ideiglenes kudarcai

► A tudomány úgy gondolja, hogy már ismeri az univerzum egyik felét és tervbe vette a másik fele feltárását. Csak annyiban téved, hogy az "egyik felét" tévesen ismeri, mialatt halvány fogalma sem lehet arról, hogy mi is lenne a "másik fele". Tt

aparadox.hupont.hu

39. Körömfutár,Proxxon,Gyakorló kéz,Körmöslámpa,Körömnyomda,Fusion Acrylgel.

► Proxxon körömcsiszoló,asztali és UV körmöslámpa,gyakorlókéz,új nyomda minták, 2MBeauty, Pearl, Moyra, Mystic Nails műköröm Budapest, műköröm airbrush sablon, Gel lakk, akril matrica, porelszívó, paraffingép,ajándék ötletek,fusion acrylgel,FusionTip

koromfutar-nailexpress.hupont.hu

40. **** kutya palota *****

► ****Sziasztok!Ez az oldal kutyákkal foglalkozik remélem tetszeni fog!Köszi hogy benéztél!****

kutyapalota.hupont.hu

41. Úton Krisztussal

► Közel van az idő, amikor mindenki meglátja Krisztust és elkerülhetetlenné válik a szembesülés az Igazsággal. Ez a honlap azt a célt szolgálja, hogy minél többen lássák meg, hogy nincs más út a teljes élethez, mint Krisztussal egy úton járni.

irgalom.hupont.hu

42. Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142

► Non-stop darázsirtás azonnal, garanciával Budapesten és országosan, 06 70 424 9142, darazsak irtása házilag tanácsok.

darazsirtasa.hupont.hu

43. Seeberger János - Mondain galamb

► Üdvözlöm a honlapomon! Kellemes böngészést kívánok.

seebergerjanos.hupont.hu

44. Mindenünk a ló

► Aki szereti a lovakat annak ezen az oldalon van a helye!

tunde-es-a-lovak.hupont.hu

45. "Hogyan vihet sikerre egy kis- és középvállalatot a marketing?"

► Lépj be a "belső körbe", ahol a legnagyobb marketing áttörések történnek, ahol az igazán nagy bizniszek épülnek!

marketing-marketing.hupont.hu

46. VÁNDORBOT TÚRACSAPAT

► Aktuális túráink, útjaink, - leírások, fotók a lezajlott túrákról

vandorbot-turacsapat.hupont.hu

47. MaTi-CaR Alkatrészek - Főtengely ékszíjtárcsák elérhető áron Miskolcon...

► Főtengely ékszíjtárcsák Audi, Bmw, Citroen, Chevrolet, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Kia, Lancia, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volvo, Vw és minden autótípushoz!

fotengely-ekszijtarcsa.hupont.hu

48. Erika-bútor Szalkszentmárton Lakberendezés-Lakástextil kiskereskedelem

► Teljes Lakberendezés,Román Bútorok ,étkezők,tálalók,konyha bútorok, ,Ágyneműk ,Paplanok,Párnák

erika-butor.hupont.hu

49. Lili Kata Nóra

► Nem adjuk fel!!!

likano.hupont.hu

50. SEFTI AUTÓKERESKEDÉS

► Autó adás - vétel, csere, készpénzes felvásárlás. Teher-, személyautó és utánfutó kölcsönzés. Gyors és rugalmas HITELÜGYINTÉZÉS hozott autóra is!! BIZTOSÍTÁSKÖTÉS!! EREDETISÉG VIZSGÁLAT - HELYSZíNI KISZÁLLÁS mobilautóval a hét minden napján!!

seftiauto.hupont.hu

51. Es-szEncIa A dolgok lényegének a feltárása , a mai kor emberének szemével.

► Amit ma meg (ehet ,tehet,vehet,ismerhet) sz,- ne halaszd holnapra!

es-szencia.hupont.hu

52. tuti receptek

► Házisüteményektől a sós süteményeken, desszerteken át a fagylaltokig. A receptek feltöltés alatt

konyvesrecepteket.hupont.hu

53. HOMOKMÉGY KODOKAN JUDO SPORTEGYESÜLET

► Aki szeretné támogatni az adója 1%-val a Homokmégyi Judokákat, egyesületünk felé megteheti Adószám: 18596148-1-03, Bankszámlaszám: Fókusz Takarékszövetkezet 51400037-10005178

homokmegyjudo.hupont.hu

54. MOBILHÁZAK

► Olcsó saját berendezett otthona irodája lehet 1 nap alatt. Akár 1,5- 2 millió Ft-ért !

mobil-hazak.hupont.hu

55. A LEGJOBBAN MŰKÖDŐ INTERNETES PÉNZKERESETI LEHETŐSÉGEK

► Szeretnél egy mellékkeresetet mind ezt kényelmesen egy remek baráti közösségben. Akkor neked is köztünk a helyed

otthonrolkellemesen.hupont.hu

56. Szerelem diadalával foglalkozó oldal

► Szerelem Diadalával és Maitéval foglalkozó oldi

maite-perroni-szandi.hupont.hu

57. Ide írhatod a honlap főcímét, ami legfeljebb 75 karakter lehet!

► Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

ivettkepei.hupont.hu

58. BAKONYI KEMENCÉSHÁZ BAKONYBÉL Szállás Bakonybélben,Bakonyi vendégház ,

► Szállás, Vendégház,Utazás ,Kikapcsolódás mob.: 30/494-6985 www.szallasinfo.hu/bakonyihaz

kemenceshaz.hupont.hu

59. Ló és Lovasa

► Nincs nála hatalmasabb, gyorsabb, gyengédebb, lenyűgözőbb...

loeslovasa.hupont.hu

60. kissme

► kissme

kissme.hupont.hu

61. itt mindent elvihetsz :D

► lovakról szól ez az oldal

lovakoverdose.hupont.hu

62. Igényes borovi fenyőbútor olcsón! +36/70-329-4217

► A ház minden zugát otthonná varázsoljuk! Hálószoba, nappali, étkező, gyerekbútor, előszoba fal, íróasztal, polc, nekünk nem okoz gondot!

vizifenyobutor.hupont.hu

63. www.virtualzenemix.hu

► $^^Minden Ami Kell^^$

virtualzene.hupont.hu

64. ♥мιlєу Яαу cугυs♥

► Ez az oldal Miley Cyrusról szól, ha szeretitek, akkor mindenképpen itt van a helyetek!Minden héten újabb és újabb hírek róla!:)Jó szórakozááást!:) ♥Love Milz♥

mileycyrusstaroldal.hupont.hu

65. HÁRMASHATÁRHEGYI SPORTREPÜLÉSÉRT ALAPÍTVÁNY

► A sportrepülők és egyesületeik érdekvédelmi szervezete. Közhasznú szervezet. Alapítva 1990-ben.

harmashatarhegy.hupont.hu

66. Spanyol ingatlanok A-Z-ig! SPANYOLORSZÁG-COSTA BLANCA TORREVIEJA

► Eladó Spanyol INGATLANOK ITT! Tengerparti apartmanok, sorházak, luxuslakások-villák, üzlethelyiségek nagy választékban Costa Blancán, a létező minden segítséggel magyarul, spanyolul és persze angolul.+ 34 634 096 770

spanyolingatlan.hupont.hu

67. Pándzsáb Tandori Indiai Étterem honlapja Punjab Tandoori Indian Restaurant

► A honlap az étterem étel, ital kínálatát mutatja be. Megpróbál segíteni a rendelésben a házhozszálításnál és az elviteleknél.A tandor szó kemencét jelent. Ez egy hordóhoz hasonló alakú kemence, amelynek a falát alulról melegíti a nyílt láng.

indiaietterem.hupont.hu

68. KC-Békés Mezőgazdasági Gép és Alkatrész Kereskedelmi és Szolg. Kft.

► LEMKEN, ZETOR, MASCHIO GASPARDO, STRAUTMANN, FELLA, NOVOTNY, GALLIGNANI, MTZ, Szárító, Bálázó, Tárcsa, Vetőgép, Rakodógép, Öntözés, Fűkasza, Rendsodró, Növénytermesztés gépei, Használtgép,agricultural,alkatrész,alkatrészek,bearings,csapágy,ékszíj,

kcbekes.hupont.hu

69. Díszfácánok, víziszárnyasok, díszludak, díszbaromfik gyűjteménye

► " Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik."

facanok-szarnyasok.hupont.hu

70. **Sziszi OldalaƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ*ami mindennel fogizik

► mindennel!AZ OLDAL MÉG SZERKESZTÉS ALATT ÁLL!!!!Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ( a másik két oldalunk:selcsi-fan.mindenkilapja.hu,ls a másik meg:classschool.qwqw.hu,és ha olyan feliratú dolgot látsz akkor ne hidd azt hogy loptam,mert én csináltam azokat is!!!

mindenfelestar.hupont.hu

71. Minden ami akác !

► Akácból készült szélezetlen és szélezett deszkák, lécek,pallók, gerendák,szőlőkarók, kerítéselemek,tűzifa,tűzifa házak,rönkházak,kerítések,rönkágyak,ötletek-inspirációk barkácsolóknak.

akacdeszka-akackerites.hupont.hu

72. Autómentés és autószállítás Budapest,Magyarország,Európa tel:+36309847295.

► Lipták Imre autómentő 0-24 órás autómentés olcsón 7 fős autómentővel!

automenteslipi.hupont.hu

73. Hulladékudvar Budapest +36 30 90 30 300

► Sittlerakási lehetőség, szemétlerakó hulladékudvar Budapesten a XVII. kerületben +36 30 90 30 300

hulladekudvarbudapest.hupont.hu

74. WOLF PRODUKCIÓ

► KÖSZÖNTJÜK, KEDVES LÁTOGATÓ!

wolfprodukcio.hupont.hu

75. Fabrikett Pest megye +36 70 410 7499

► Olcsó fabrikett és tüzifa eladó házhozszállítással Pest megye és Bp +36 70 410 7499. Akciós fabrikett forgalmazás kis és nagy tételben.

fabrikettpestmegye.hupont.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 3
Tegnapi: 6
Heti: 3
Havi: 58
Össz.: 2 010

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: RÓLAM
RITA-ASZTRO - © 2008 - 2018 - rita-asztro.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »