RITA-ASZTRO

ASZTROLÓGIA – SZEMÉLYRE SZÓLÓ TANÁCSADÁS! - CSAK NEKED SZÓL! – ÚTMUTATÓ AZ ÉLETEDHEZ!

GYIK - GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK:

 

OLVASD/NÉZD VÉGIG - MINDEN KÉRDÉST!


ÍROM - FOLYAMATOSAN - A FELMERÜLŐ KÉRDÉSEKET - ÉS A VÁLASZOKAT! -

MÓDOSÍTVA: H.30.10.2017.

 

 

MI AZ ELSŐ LÉPÉS? - TANULMÁNYOZD ÁT A WEB-LAPOMAT! - MAJD ÍRSZ E-MAILT, HOGY SZERETNÉD MEGRENDELNI A TANÁCSADÁST. - JÓL MEGGONDOLTAD! - ÉS TÉNYLEG SZERETNÉD! - JA, ÉS VAN RÁ ELÉG PÉNZED! - ÉS A MEGBESZÉLT IDŐPONTOT IS BE FOGOD TARTANI! - CSAK AKKOR RENDELD MEG!!!

 

HOGY RENDELHETEM MEG? - E-MAILBEN! -

 

MILYEN ADATOKAT ADJAK MEG? E-MAILBEN - ELKÜLDÖD A PONTOS ADATAIDAT. - SZÜL. HELY (ORSZÁG, HA KÜLFÖLDÖN SZÜLETTÉL, - NAGYOBB, KÖZELI VÁROS, HA KIS FALUBAN SZÜLETTÉL), ÉV, HÓ, NAP, - PONTOS ÓRA, PERC! - HA NEM TUDOD PONTOSAN, ÍRD ODA!!! - VAGY EGYÁLTALÁN NINCS MEG AZ ÓRA/PERC! - AZT IS ÍRD ODA, HANGSÚLYOZD KI! - FONTOS!  - A TE ÉRDEKEDBEN! - ÉS ARRA IS SZÜKSÉG VAN, HOL ÉLSZ JELENLEG? - PL. BP.14.KER. -

 

HA KÜLFÖLDÖN SZÜLETTÉL - AZT IS ÍRD MEG, HOGY - HÁNY ÓRÁS AZ ELTÉRÉS - MAGYARORSZÁGHOZ KÉPEST! - ÉS - VOLT-E NYÁRI IDŐSZÁMÍTÁS -, AMIKOR SZÜLETTÉL? (HA TAVASZTÓL-ŐSZIG SZÜLETTÉL)

 

NEM TUDOM AZ ÓRA, PERCET PONTOSAN, VAGY EGYÁLTALÁN! - AKKOR IS LEHET HKP.-OT KÉSZÍTENI? - IGEN! - VAN RÁ MÓDSZER, - AKKOR AZ ASCENDENSED UGYANAZ LESZ, MINT A NAP-JEGYED! ÉS AKKOR IS FOG RÁD HASONLÍTANI AZ ELEMZÉS, A TANÁCSADÁS. - VAGY BE IS TUDOM PONTOSÍTANI, ATTÓL FÜGG, MENNYI AZ ELTÉRÉS ÓRA/PERC? - EZT MEGBESZÉLJÜK! -

HA EGYÁLTALÁN NINCS MEG AZ ÓRA/PERC! - AKKOR - ESETLEG - A TANÁCSADÁS UTÁN!!! - BE TUDOM PONTOSÍTANI! - DE AZ TÖBB TALÁLKOZÓS! - ÉS LEHET, HOGY NINCS IS ÉRTELME! - EZT A TANÁCSADÁSKOR BESZÉLJÜK MEG! - LÁSD - CSOMAGOK

 

 

MI TÖRTÉNIK MEGRENDELÉS UTÁN? - MIUTÁN ELKÜLDTED AZ ADATAIDAT E-MAILBEN. - MEGNÉZEM A (HOROSZKÓP) HKP.-ÁBRÁT. - UTÁNA MEGÍROM, MIKOR TUDSZ FELHÍVNI (MOBILON, ESETLEG SKYPE-N). - ÉS/VAGY SZEMÉLYESEN - MEGBESZÉLJÜK A RÉSZLETEKET! - ILLETVE MEGISMERSZ! - EZ A TALÁLKOZÓ MAX. 30 PERC, ÉS INGYENES! - ÉS AKKOR ELDÖNTHETED, HOGY TÉNYLEG KÉRED-E A TANÁCSADÁST, ELFOGADSZ-E TANÁCSADÓDNAK -, ÉS A SZÁNDÉKOD VALÓS! - AKKOR AZT  ELŐLEGGEL - MINIMUM: 5 EZER Ft - BIZTOSSÁ TESZED A MEGRENDELÉSED! - CSAK UTÁNA KEZDEM EL A FELKÉSZÜLÉST! - ÉS MEGBESZÉLJÜK A PONTOS IDŐPONTOT! - AMI 100 %-OSAN BIZTOS LEGYEN, A KIVÁLASZTOTT 2 NAP KÖZÜL AZ 1-IK!

 

MILYEN NAPSZAKBAN - ÉS NAPON TÖRTÉNIK A TANÁCSADÁS? - KIZÁRÓLAG DÉLUTÁN TUDOM VÁLLALNI: 15-16 ÓRÁTÓL - 19-20 ÓRÁIG, HOGY LEGKÉSŐBB 21-22 ÓRÁRA BEFEJEZZÜK! - ÉS - HÉTKÖZNAP! - ÁLTALÁBAN KEDDEN, VAGY SZERDÁN.

 

MI MÓDON TÖRTÉNIK A TANÁCSADÁS? - ELSŐSORBAN A SZEMÉLYES TANÁCSADÁS HÍVE VAGYOK. - A TE ÉRDEKEDBEN - EZ A JOBB! - HA TÚL MESSZE LAKUNK EGYMÁSTÓL, - AKKOR SKYPE-N.

 

MILYEN TANÍTÁS SZERINTI A TANÁCSADÁS? - A BAKTAY ERVIN ASZTROLÓGIAI ISKOLA TANÍTÁSAIT ALKALMAZOM! OTT TANULTAM! - NÉZD MEG A HONLAPJÁT: ASZTROLOGBAE.HU/ISKOLA, - HOGY MENNYI MINDENT, - ÉS MENNYIÉRT TANULTAM - A 4 ÉV ALATT! -

 

AZ ADATAIM BIZTONSÁGBAN LESZNEK? - IGEN, TERMÉSZETESEN! - SOHA NEM ADTAM MÉG KI SENKI ADATÁT MÁSOKNAK, ÉS NEM IS FOGOM! - ÉS SZÓBAN SEM BESZÉLTEM SENKIRŐL NÉVVEL A HKP.-JÁRÓL. ÉS MÉG A CSALÁDTAGJÁNAK SEM! - ÉS CSAK KERESZT-NEVEKET HASZNÁLOK. - VALAMINT BECSÜLETESNEK SZÜLETTEM! - ÉS ESKÜT IS TETTEM! - AZ OKLEVELEM ÁTVÉTELEKOR!

 

HOL TALÁLKOZUNK? - IRODA HIÁNYÁBAN - AZ ÖRSÖN (BP. 14.KER. ÖRS VEZÉR TERE) A SUGÁRBAN - VAN RÁ LEHETŐSÉG. - VAGY ESETLEG MÁS MEGBESZÉLT - EHHEZ KÖZELI - HELYEN. - PONTOSAN LEEGYEZTETETT, ÉS BETARTOTT! - IDŐPONTBAN!

 

A MEGBESZÉLT TALÁLKOZÓ IDŐPONTJA! - KÉRLEK! - A SAJÁT- ÉS AZ ÉN ÉRDEKEMBEN IS! - TARTSD BE! - JAVASLOM! - A TELEFONODBA - ÍRJ FIGYELMEZTETŐ ÜZENETET! - ELŐZŐ NAPRA IS! - ÉS A MEGBESZÉLT NAPRA IS! - ELŐTTE 1-2 ÓRÁVAL, HOGY BIZTOS, HOGY ODAÉRJ IDŐBEN! - VALAMINT - ÍRD BE A TELEFONODBA - A TELEFONSZÁMOMAT, HOGYHA SZÜKSÉG LENNE RÁ!

 

HOZHATOM A - BARÁTNŐMET? - BARÁTOMAT? - CSALÁDTAGOMAT? - GYEREKEMET? - NEM!

 

VIDÉKEN LAKOM - A TECHNIKA LEHETŐVÉ TESZI - ÍGY IS A TANÁCSADÁST - SKYPE-N!

 

KÜLFÖLDÖN ÉLEK - MAGYAR VAGYOK - LÁSD - ELŐZŐ - SKYPE-N VAN LEHETŐSÉG!

 

KÜLFÖLDI VAGYOK - CSAK AKKOR, HA TUDSZ MAGYARUL! - MERT ÉN CSAK MAGYARUL BESZÉLEK. - AZ ANGOL TUDÁSOM MÉG MINIMÁLIS.

 

MENNYI IDEIG TART A TANÁCSADÁS? - ÁLTALÁBAN 2 ÓRA, MAX. 2,5. - ATTÓL FÜGG, MIBEN ÁLLAPODTUNK MEG, ÉS MENNYI MINDENRE KELL VÁLASZOLNOM. - AZAZ MELYIK CSOMAGOT VÁLASZTOTTAD? - TEDD SZABADDÁ MAGAD ARRA A DU.-RA, VAGY ESTÉRE! - MERT HA SIETSZ VALAHOVA UTÁNA, AKKOR EL SE KEZDJÜK! - AZT AZ IDŐPONTOT VÁLASZD, AMIKOR TÉNYLEG RÁÉRSZ!

 

MENNYIBE KERÜL? - MIKOR ÉS HOGY FIZETHETEK? - SZEMÉLYES, ESETLEG TELEFONOS MEGBESZÉLÉS UTÁN TUDOM MEGMONDANI. - MINDENKINEK MÁS! - ATTÓL FÜGG, - MELYIK CSOMAGOT VÁLASZTOTTAD? - ÉS MIKRE SZERETNÉL VÁLASZT KAPNI? --- AZ ELŐLEG - BELESZÁMÍT - A TELJES TANÁCSADÁS ÁRÁBA! - KIVÉVE: - HA 1X VAGY 2X MEGHIÚSUL A TANÁCSADÁS IDŐPONTJA! - LÁSD LENTEBB.

 

MI VAN - HA MEGGONDOLTAM MAGAM? - HA ELKÜLDTED E-MAILBEN AZ ADATAIDAT, - DE MÉG A RÉSZLETEK MEGBESZÉLÉSE ELŐTT, VAGY UTÁN - DE AZ ELŐLEG FIZETÉSE ELŐTT - VAGY AKÁR UTÁNA!!! - ADDIG MEGGONDOLHATOD MAGAD! - AZAZ ADDIG, AMIG NEM KEZDTEM MEG A FELKÉSZÜLÉST! - A KITŰZÖTT IDŐPONT ELŐTT 7. NAPIG!!! - HA MÁR ELKEZDTEM A FELKÉSZÜLÉST - LÁSD ITT ALATTA:

 

MI VAN - HA MEGRENDELTEM - MEGBESZÉLTÜK AZ IDŐPONTOT - ELŐLEGET ADTAM, VAGY KIFIZETTEM, - DE - KÖZBEJÖTT VALAMI? - VAGY ELFELEJTETTEM? - AKKOR, HA MÁR FELKÉSZÜLTEM, VAGY CSAK ELKEZDTEM A FELKÉSZÜLÉST!!! - AZ ELŐLEGBŐL, VAGY KIFIZETETT TELJES ÖSSZEGBŐL 3 EZER Ft! - LEVONÁSRA KERÜL! - MINIMUM ENNYI JÁR A FELKÉSZÜLÉSRE! - MIVEL ELŐRE DOLGOZOM, AZÉRT FIZETSÉG JÁR!

 

HA MEGHIÚSULT A TALÁLKOZÓ? - LÁSD ELŐZŐ PONTOT! - A 2. TALÁLKOZÓT CSAK PONTOSAN LEEGYEZTETETT - ÉS BETARTOTT! - IDŐPONTBAN! - ÉS CSAK SKYPE-N VÁLLALOM! - HA A 2. TALÁLKOZÓRA ÚJBÓL FELKÉSZÜLTEM, - ÉS AZ IS MEGHIÚSUL, - AKKOR AZ ÚJABB 2 EZER Ft-BA KERÜL - MINIMUM! - AZAZ, AZ 5 EZER Ft-ON FELÜL FIZETETT ÖSSZEGET - VISSZAKAPOD! - AKKOR ENNYI LESZ A KOMOLYTALANSÁGODNAK AZ ÁRA! - A TANULÓ-PÉNZED! - MÁSKOR MEGGONDOLOD, HOGY BETARTOD-E A SZAVADAT!

3. TALÁLKOZÓ NINCS!!! - AKKOR MÁR NEM VETTED KOMOLYAN! - KOMOLYTALANOKKAL PEDIG NEM FOGLALKOZOM! - NEM LEHET JÁTSZANI A BEFEKTETETT MUNKÁMMAL, IDŐMMEL!

 

CSAK A JÓKAT MONDOD, VAGY A ROSSZAKAT IS? - IGEN, MINDENT MEGMONDOK, DE KÍMÉLETESEN. - FELADATOK VANNAK, KÖNNYEBBEK ÉS NEHEZEBBEK! - HIDD EL, JÓL FOGOD ÉREZNI MAGAD! - MINDEN EMBERREL MÁSKÉPP BESZÉLEK! - A HKP.-OD ALAPJÁN FOGOM TUDNI, HOGY VELED HOGY KELL?

 

DRÁGA!? - VANNAK DRÁGÁBBAK IS -  OLCSÓBBAK IS! - A MINŐSÉGET, A JÓ MUNKÁT MEG KELL FIZETNI! - "OLCSÓ HÚSNAK HÍG A LEVE!" --- PL. VANNAK OLYAN ASZTRO-PROGRAMOK, HOGY A GÉP MEGÍRJA AZ ELEMZÉST, AKÁR 10-15 OLDALT IS. AZOK CSAK RÉSZBEN HASONLÍTANAK MAJD RÁD! A GÉP NEM TUDJA ÚGY ÖSSZEHANGOLNI, AHOGY CSAK SZEMÉLYESEN LEHET! ÉS LEHET, HOGY NEM IS ASZTROLÓGUS AZ ILLETŐ, CSAK PÉNZKERESET MIATT BESZEREZTE A PROGRAMOT!!! --- A DRÁGÁBBAKNAK PEDIG VAN IRODÁJUK! - AZT IS MEG KELL FIZETNI! --- SAJNOS NEKEM NINCS IRODÁM! - ÉN 4-6-8 ÓRÁT, NÉHA 10-ET IS, FELKÉSZÜLÖK RÁD, ÉS + A SZEMÉLYES TANÁCSADÁS 2 ÓRA, MAX. 2,5! - ÉS NÉZD MEG A RÓLAM OLDALT, - A TANULMÁNYAIMAT! - HA MÉG MINDIG SOKNAK TALÁLOD AZ ÁRAT -, CSINÁLD UTÁNAM! - VAGY KERESS OLCSÓBBAT!

 

ÍRÁSBAN LEHET-E KÉRNI A TANÁCSADÁST? - CSAK ÍRÁSBAN - NEM! - DE HA NAGYON SZERETNÉD, - AKKOR - CSAK A SZEMÉLYES TANÁCSADÁS UTÁN! - ELKÉSZÍTEM - ÉS E-MAILBEN, MELLÉKLETBEN ELKÜLDÖM, PÁR NAP MÚLVA! - DE AZ UGYANANNYIBA KERÜL, MINT A SZEMÉLYES TANÁCSADÁS! MERT AZ 2 MUNKA! - AZAZ DUPLA ÁR! --- ÉN EZT FELESLEGESNEK TARTOM! - MERT AZ ELEJÉN LEÍRTAM PÁRSZOR, ÉS FÉLRE RAKTÁK, ÉS SEMMI ÉRTELME NEM VOLT! --- SOKKAL HATHATÓSABB ÉS JOBB, HA TE JEGYZETELSZ KÖZBEN!!! - MERT AKKOR ESZEDBE JUT, HOGY MIT ÍRTÁL, - ÉS TALÁN! - BE IS TARTOD!

 

TELEFONÁLHATOK KÖZBEN? - NEM! - ÉN SEM TELEFONÁLOK KÖZBEN! - SZÓLJ A KÖRNYEZETEDNEK ELŐRE, HOGY KB. 2-2,5 ÓRÁIG LE LESZ HALKÍTVA A TELEFONOD - ÉS NEM VESZED FEL!!!

 

NEM TUDSZ ELÉRNI TELEFONON? - IGEN, ELÉG SOKSZOR ELŐFORDUL, HOGY LE VAN HALKÍTVA - ÉS NEM TUDOM FELVENNI. - ÉPPEN EZÉRT ELŐSZÖR ÍRJ E-MAILT. - ÉS MEGÍROM, MIKOR TUDSZ FELHÍVNI!

 

CSAK AZ ASCENDENSEMET SZERETNÉM TUDNI, SEMMI MÁST! - LEHET? - KIVÉTELESEN, ÉS RITKÁN! - ÍRD MEG E-MAILBEN AZ ADATAIDAT - A FENTIEK SZERINT, PONTOS LEGYEN AZ ÓRA/PERC! . - ÉS MEGÍROM, MELYIK NAP TUDSZ FELHÍVNI, TELEFONON - KÉSŐ ESTE! - KÉRLEK TARTSD BE A MEGADOTT IDŐPONTOT! MERT KÜLÖNBEN ANNYI VOLT - KÉRDEZD MEG MÁSTÓL! - (Nekem elő kell készíteni a gépet, a programot! - A hkp.-odat! - Abba kell hagyni más munkát! stb.)

 

HOZZÁSZÓLÁSI LEHETŐSÉG - A WEB-LAPHOZ! - SAJNOS - JELENLEG -  CSAK E-MAILBEN TUDOD MEGÍRNI A VÉLEMÉNYED, VAGY KÉRDÉSED. - A WEB-LAP SZERKESZTŐK (HUPONT.HU) - DOLGOZNAK RAJTA, HOGY MIELŐBB MEGVALÓSULJON EZ.

 

 

ÍRD MEG - E-MAILBEN - MIRE SZERENÉL MÉG VÁLASZT KAPNI?

 

B.RITA

rita.asztro@gmail.com

Cs.14.09.2017. R.f. -

MÓDOSÍTVA: Szo.16.09.2017. R-O.f. - H.25.09.2017. S.n. - P.29.09.2017.BA.n. - Szo.22.10.2017. S.n. - Szo.28.10.2017. V.n. - H.30.10.2017. H.n. - Sze.01.11.2017. H.n. 

 
Amíg az oldal tulajdonosa nem helyez el itt tartalmat, addig a mai napi leglátogatottabb oldalak listája jelenik meg!

KIEMELT, REKLÁMMENTES OLDALAK

1. Szirmok

► Köszönöm, hogy apró szirmaimat észrevetted...

rojtok.hupont.hu

2. Istállószőnyeg, rámpaszőnyeg, csúszásgátló gumiszőnyeg, patamosó

► Csúszásgátló gumiszőnyegek csoportjába tartozik az istállószőnyeg, és a rámpaszőnyeg, valamint a lovak biztonsága érdekében egy speciális lyukacsos gumiszőnyeg, melyet patamosókba ajánlunk. Miért előnyös: Könnyen tisztítható, meleg, és rugalmas.

rampa-istalloszonyeg.hupont.hu

LEGLÁTOGATOTTABB OLDALAK (MAI).

HuPont hirdetési rendszer

1. Coinmoin BTC. How to earn bitcoin?

► Coinmoin BTC. How to earn bitcoin?

coinmoin.hupont.hu

2. MaTi-CAR Kft. - ALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON....

► Utángyártott, gyári , és bontott alkatrészek elérhető áron Miskolcon. Minden autótípushoz: ALFA/AUDI/BMW/CITROEN/CHEVROLET/DAEWOO/FIAT/FORD/HONDA/KIA/LANCIA/LEXUS/MAZDA/MITSUBISHI/NISSAN/PEUGEOT/RENAULT/SAAB/SEAT/SKODA/VW alkatrészek elérhető áron..

alkatreszekmindenautohoz.hupont.hu

3. Álomfejtés

► Az embereket ősidők óta foglalkoztatják álmaik.Honnan erednek ezek a múló misztikus képsorok?Vajon mit jelentenek? Itt megtalálod a válaszokat,és az álomszótár segít az álom megfejtésében.

alomfejtes.hupont.hu

4. ___ KÓTAJI KERÍTÉSGYÁRTÓ ___ MINDEN GYÁRI ÁRON !!!

► A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓBB KERITÉS A VILÁGON. AMI SZÜKSÉGES HOZZÁ AZT NÁLUNK MEGTALÁLJA A-Z -ig. FÉM, ÉS BETON KERÍTÉSOSZLOPOK, HORGANYZOTT, ÉS ZÖLD DRÓTHÁLÓ, BETON LÁBAZATI ELEMEK, 3D-s KERÍTÉSPANELEK, ÉS KIEGÉSZITŐK.

kerites.hupont.hu

5. Ingatlanpiacról minden (elemzések, stratégiák, országosan és Budapestről)

► ingatlan, ingatlanvásárlás, ingatlaneladás, ingatlanpiaci elemzés, CSOK-os eladó budapesti ingatlanok, CSOK-os eladó Budapest környéki ingatlanok

ingatlanpiaci-elemzo.hupont.hu

6. PLASĂ DE SÂRMĂ, PLASĂ DE PROTECŢIE ÎMPOTRIVA ANIMALELOR SĂLBATIC-BRASOV

► GARDUL DIN PLASĂ DE SÂRMĂ ESTE CEL MAI IEFTIN GARD DIN LUME. LA NOI GĂSIŢI TOATE ELEMENTELE NECESARE, DE LA A LA Z. ŞI CE ESTE MAI IMPORTANT : TOTUL LA PREŢ DE PRODUCĂTOR !

gard.hupont.hu

7. Védett Föld

► Föld és Természetvédelem: (Védett és kipusztult állatfajok - Védett növényeink) A Tasmán Tigris - (másnéven) - Az Erszényes Farkas. (Veszélyeztetettségi státusz: besorolás)

vedettfold.hupont.hu

8. ZEMPLÉNI TÁJAK CSODÁLATOS KÉPEI, IDÉZETEK,VERSEK,KÉPEK

► ZEMPLÉN,AHOL A CSEND KEZDŐDIK! "Bízd magad barátokra. De sose vedd a barátság kincsét magától értetődőnek". Stephanie Dowrick

elvonultan.hupont.hu

9. Nézz körül!Ha van kedvenc sztárod énekesed akkor ez a te oldalad

► Ezen az oldalon sztárokat,énekeseket találsz,olvashatsz róluk.

hiressegek.hupont.hu

10. MaTi-CAR Kft. Miskolc*ALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON....

► Ajtókilincsek AUDI-BMW-CITROEN-CHEVROET-DAEWOO-FIAT-FORD-HONDA-KIA-MAZDA-NISSAN-PEUGEOT-RENAULT-SEAT-SKODA-VW autótípusokhoz. Alkatrészek szinte minden autóhoz elérhető áron....

ajtokilincs-kulso-belso.hupont.hu

11. Angol nyelvkönyv - azoknak akik szeretnének IGAZÁN jól angolul!

► Sokszor belefogtál már az angol nyelv megtanulásába, de mindig elakadtál? Megvan a megoldás! Ez a nyelvkönyv meg tud tanítani angolul.

angol-nyelvkonyv.hupont.hu

12. Tis-CaR-Sec Kft - KOREAI ÉS JAPÁN AUTÓALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON..

► Gyári-, utángyártott Koreai és Japán alkatrészek elérhető áron Miskolcon! CHEVROLET/DAEWOO/DAIHATSU/HONDA/HYUNDAI/ISUZU/INFINTI/KIA/MAZDA/MITSUBISHI/NISSAN/TOYOTA

japanautoalkatresz.hupont.hu

13. TOYOTA ALKATRÉSZ MISKOLCON! TOYOTA ALKATRÉSZEK AKCIÓS ÁRON!

► Gyári-, utángyártott autóalkatrészek TOYOTA 4-RUNNER, AYGO, AVENSIS, AURIS, CAMRY, CARINA, CELICA, COROLLA, DYNA, HIACE, HILUX, IQ, LAND CRUISER, PICKUP, PREVIA, PRIUS, PREMIO, RAV4, STARLET, URBAN CRUISER, VERSO, YARIS típusokhoz akciós áron!

toyota-alkatreszek.hupont.hu

14. MaTi-CAR Kft. Miskolc *FRANCIA* AUTÓALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON....

► Gyári/Utángyártott/Bontott alkatrészek elérhető áron Miskolcon. CITROEN ALKATRÉSZEK-DACIA ALKATRÉSZEK-PEUGEOT ALKATRÉSZEK-RENAULT ALKATRÉSZEK-FRANCIA autókhoz alkatrészek elérhető áron..

francia-auto-alkatreszek.hupont.hu

15. Vörösrózsa álmai Versek,gondolatok,természet

► Ez egy szerény,de szeretettel írt oldal

vorosrozsaalma.hupont.hu

16. MaTi-CaR Kft. TURBÓCSŐ-INTERCOOLER CSŐ-LEVEGŐ CSŐ ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON

► Intercooler csövek-Turbócsövek-AUDI-BMW-CITROEN-CHEVROET-DAEWOO-FIAT-FORD-HONDA-HYUNDAI-KIA-MAZDA-NISSAN-PEUGEOT-RENAULT-SAAB-SEAT-SKODA-VW-szinte minden autótípushoz elérhető áron..

turbocso-intercoolercso.hupont.hu

17. vagányok,tehát tinik

► minden ami minket fiatalokat érdekel.

teenager.hupont.hu

18. HOMOKMÉGY KODOKAN JUDO SPORTEGYESÜLET

► Aki szeretné támogatni az adója 1%-val a Homokmégyi Judokákat az a Homokmégyért Alapítvány felé megteheti Adószám: 19048019-2-03, Bankszámlaszám: K&H Bank Zrt. 10402537-25311235

homokmegyjudo.hupont.hu

19. Csak neked versek és idézetek!

► (L)HajniSaját Blogja(L)(L)VeRsEk(L) (K)IdÉzEtEk(K) (L)DaLsZöVeG(L) :D HoRoSzKóP:D (L)ÁtKoK(L) (K)KeVéS VaGy(K) (L)AmIt MeGkElLtEnNeD(L)

versekneked.hupont.hu

20. Tökmag gyerekcipő bolt, Szamos gyerekcipő

► Supinált talpú gyerekcipők,szandálok: Salus, Supi+Bokor, Szamos gyerekcipő, Maus Tanoda,Linea. Hagyományos/formatalpas gyermekcipők: Falcon , Linea , Florens , Szamos kölyök gyerekcipő, Maus Tanoda, D.d Step gyerekcipő

gyerekcipobolt-tokmag.hupont.hu

21. VII. Marian Cozma emléktorna

► Nem indul több torna

ppmkezikupak.hupont.hu

22. MaTi-CaR Kft. -> Új, utángyártott OLASZ autó alkatrészek akció!

► ALFA ROMEO - FIAT - LANCIA autóalkatrészek hihetetlen áron! Olasz autóalkatrészek akciósan!

olasz-auto-alkatreszek.hupont.hu

23. PRO-SPORT

► Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

pro-sport.hupont.hu

24. Sicambria-Alba Regale-Fehérvár, Buda Vetus-Ősbuda-Óbuda

► Királyi fehér fővárosunk Sicambria, Alba Regalis, Fehérvár, Buda Vetus, Ősbuda azaz Óbuda, Szűz Mária sziget, Veteri Pest-Antiqua Pest ősi városaink és múltunk eltitkolt történelmünk kutatásával és feltárásával foglalkozó oldal

albaregalis.hupont.hu

25. MaTi-CaR Kft. Miskolc -> Új, utángyártott motor- és váltótartó bak akció!

► Motortartó bak és váltótartó bak Audi BMW Chevrolet Citroen Dacia Daewoo Fiat Ford Honda Hyundai Isuzu Iveco Kia Lanci Mazda Mercedes Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Renault Saab Seat Skoda Suzuki Toyota Volvo VW minden autótípushoz és márkához!!!

motortarto-valtotartobak.hupont.hu

26. VW ALKATRÉSZ MaTi-CAR Kft. VOLKSWAGEN Alkatrészek elérhető áron Miskolcon..

► VW gyári, utángyártott autóalkatrészek (Amarok, Bora, Caddy, CC, Crafter, Derby, Eos, Fox, Golf, Jetta, Kaefer, LT , Lupo, Multivan, New Beetle, Passat, Phaeton, Polo, Scirocco, Sharan, Spacefox, Tiguan, Touareg, Touran, Transporter, Vento)

vw-alkatreszek.hupont.hu

27. SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS NÉMETORSZÁG-MAGYARORSZÁG ! ISZKIRI-TRAVEL

► SZERDA-CSÜTÖRTÖK-SZOMBAT NÉMETORSZÁG FELÉ!CSÜTÖRTÖK-PÉNTEK-VASÁRNAP MAGYARORSZÁG FELÉ!Utazási igényeket sms-ben vagy a 06-70-429-6227 telefonszámon várjuk.

velemutazz.hupont.hu

28. Ide írhatod a honlap főcímét, ami legfeljebb 75 karakter lehet!

► Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

internetgames.hupont.hu

29. Nagymamám konyhájából

► receptek a kredenc mélyéről

nagymamamkonyhajabol.hupont.hu

30. HATODIK NAPON

► ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

hatodiknapon.hupont.hu

31. MaTi-CaR Kft. -> Új, utángyártott fűtőmotor-előtét ellenállás akció!

► Audi BMW Chevrolet Citroen Dacia Daewoo Fiat Ford Honda Hyundai Isuzu Iveco Kia Lanci Mazda Mercedes Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Renault Saab Seat Skoda Suzuki Toyota Volvo VW fűtőmotor előtét ellenállás, fűtőradiátor, fűtőventillátor

futomotorelotetellenallas.hupont.hu

32. ABS-JELADÓK MaTi-CAR Kft. Miskolc*ABS-SZENZOROK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON....

► ÚJ Utángyártott Abs jeladók-abs szenzorok-Abs kerékfordulatszám érzékelők szinte minden autótípushoz elérhető áron.....

absjeladokmindenautohoz.hupont.hu

33. Természet

► Ezen a weblapon mindenki tudomást növényekről

erdelyi.hupont.hu

34. CSILLOGÓ képek, feliratok és sok más dolog! Honlapkészítéshez kiegészítők.

► Üdvözöllek az oldalamon! Fotóim, Képeslapjaim Emlékversek, csillogó képek, feliratok, sorelválasztók, és még sok minden...A listát még bővítem, érdemes benézni hozzám!

vajdamariann.hupont.hu

35. MaTi-CAR Kft. Miskolc*Új Fojtószelep-Fójtószelep ház akciós áron Miskolcon.

► Új Fojtószelep elérhető áron Miskolcon.AUDI-ALFA-BMW-CITROEN-CHEVROET-DAEWOO-FIAT-FORD-HONDA-HYUNDAI-KIA-MAZDA-MERCEDES-MITSUBISHI-NISSAN-PEUGEOT-RENAULT-SEAT-SKODA-TOYOTA-VW ,szinte minden autótípushoz fojtószelep elérhető áron..

fojtoszelep-fojtoszelepek.hupont.hu

36. Woma duguláselhárítás Budapesten

► Azonnali duguláselhárítás Budapesten, ingyenes kiszállással, garanciával, korrekt árakkal, Csongrádi László 06 20 293 44 00!

dugulaselharitasbudapest.hupont.hu

37. Profi gázszerelő Budapest és környéke

► Precíz gázszerelő Budapest és övezete, korrekt árak, garancia 06 30 457-9181

gazszerelobudapest.hupont.hu

38. Andi77 tuti tárkonyha

► Kipróbált, ismert, könnyen elkészíthető finomságok receptjeit gyüjtöttem össze

andi-tutireceptek.hupont.hu

39. MaTi-CaR Kft. autóalkatrészek elérhető áron...

► Főtengely ékszíjtárcsák-Szíjtárcsák Audi-Bmw-Citroen-chevrolet-Dacia-Daewoo-Fiat-Ford-Honda-Hyundai-Isuzu-Iveco-Kia-Lancia-Mazda-Mercedes-Mitsubishi-Nissan-Opel-Peugeot-Renault-Saab-Seat-Skoda-Suzuki-Toyota-Volvo-Vw-minden autótípushoz!

fotengely-ekszijtarcsa.hupont.hu

40. GLUTÉNMENTES ÖVEZET

► Hogyan fogyhatsz 50 felett glutén-és laktózmentes diétával?

glutenmentesreceptek.hupont.hu

41. MaTi-CaR Kft. -> Új, utángyártott, gyári kézifékbowdenek, váltóbowdenek

► Audi BMW Chevrolet Citroen Dacia Daewoo Fiat Ford Honda Hyundai Isuzu Iveco Kia Lanci Mazda Mercedes Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Renault Saab Seat Skoda Suzuki Toyota Volvo VW kézifékbowden, gázbowden, váltóbowden, kuplungbowden

kezifek-valto-bowdenek.hupont.hu

42. Here the elclassico what it is possible to know !

► Here Barcelona Fc from a team's and Real Madrid's team it is possible to know about the players though in it!

elclassico.hupont.hu

43. Vattacukor világ

► Sziasztok! Beléptél egy rózsaszín álomba azaz a Vattacukor világba ahol mindenki boldog.

szaszalapja.hupont.hu

44. Kasza Tamás, Lezárás Specialista Oldala

► Ha már értékesítesz, akkor keress vele pénzt is, ismerd meg a lezárás 13 lépését. www.lezarasspecialista.hu

lezarasspecialista.hupont.hu

45. MAGYAR Locsolótömlő, ipari tömlő, öntözés, kert, otthon

► locsolótömlő, kerti tömlő, szivattyútömlő, szívótömlő, tömlővég, tömlőösszekötő, tömlőcsatlakozó, szivattyú, gyorscsatlakozó, 1"-os gyorscsatlakozós rendszer, bilincs, szórófej, takaróponyva, szerelvény, Weekend Master, Master Extra, Master Plus, ATS

locsolotomlo.hupont.hu

46. Menjünk Prágába! Majd ismerjük meg Csehország egyéb szépségeit is!

► Prágába egyszer el kell menni, tenni egy kellemes sétát a Moldva partján, esti magányban megszemlélni a Károly híd szobrait. Csalinkázni a Hradzsin lépcsőin, meghallgatni a Loreta harangjátékát.

menjunkpragaba.hupont.hu

47. Használt alkatrészek értékesítése!

► Eladó alkatrészek, Elérhetőség: 06-30/892-17-36

alkatreszbazar.hupont.hu

48. Ricsike minden

► Képek GTA kódok és még sok minden más

ricsikeminden.hupont.hu

49. Egészségügyi tananyagok mindenkinek

► “A kialakult betegséget kezelni olyan, mintha az ember akkor kezdene kutat építeni, amikor már megszomjazott.”

egeszsegugy.hupont.hu

50. Orosz Ferenc

► Magamról, hobbiról, barátaimról, nosztalgiáról, tárgyaimról...

ofk.hupont.hu

51. HuPont.hu Ajánlja: Linkgyűjtemények Linktárak, Webcímtárak, Webkatalógusok

► Mely linktárak, linkgyűjtemények segíthetnek a weboldalad látogatottságának megnövelésében? Mit érdemes tudni a linktárak, linkgyűjtemények, webcímtárak, webkatalógusok működéséről?

linkgyujtemenyek-linktar.hupont.hu

52. csonti0913

► rólam és kedvenceimről,valamint azokról a dolgokról amiket kedvelek

csonti.hupont.hu

53. NAGY ANYÁINK HÁZIPATIKÁLYA ÉS A RÁKRÓL

► TERMÉSZETES SZÉPÍTŐ SZEREK,,ÉS RÉGI HAGYOMÁNYOS NÉPI GYOGYÁSZAT

tepesztalatok.hupont.hu

54. Ágyi poloska irtás Budapest +36 70 415 6666

► Ágyi poloska irtása Budapest területén, garancia az irtásra, akár 24 órán belüli kiérkezéssel, környezetkímélő szerekkel +36 70 415 6666.

agyipoloskairtasbudapest.hupont.hu

55. "Jövőnket arra keressük, ahonnan származunk."

► Csak az igazat,:reggel,délben meg este! Ami az országos hírekből kimarad! Nézd meg az érem másik oldalát,godolkodj.

taltosok.hupont.hu

56. Ha szereted kínát vagy a kínai kaját vagy bármit kínából akkor lépj be ide!

► szia honlap böngésző bizonyára azért látogattál el a honlapomra mert te is szereted kínát:) nos itt végül is sok mindent megtudhatsz róla.jó böngészést:D

kinabarat.hupont.hu

57. Három szóban el tudom mondani, mit tanultam az életről: mindig megy tovább.

► "A világ minden szépségéért sem akarnám elcserélni az egyéniségemet, még akkor sem, ha nincs benne semmi különös. Én én magam vagyok, és ez több annál, amit néhányan elmondhatnak magukról."

mindigvantovabb.hupont.hu

58. Kellemes karácsonyt &Boldog új évet

► Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

girls-baby.hupont.hu

59. BETEKINTÉS AZ ÓVODAI ÉLETBE - Goró Erzsébet óvónő

► " Gyermekkorunk jelei ott maradnak életünk helyszínein, ahogy a virág illata is ott marad a szobában, amit díszített" - Chateubriand

ovodaivilag.hupont.hu

60. A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM PÁRT

► Győzni fogunk, mert olyan elképzelést képviselünk, amely egy közös céllá alakul át, ezért elpusztíthatatlan, valamint visszaadja az emberek önbecsülését, magabiztosságát és az önmegvalósítás reményét, társadalmi osztályoktól függetlenül. Kásler Árpád

ahazanemeladomozgalom.hupont.hu

61. ~Anime~

► Ebben a menüpontban megtalálható az összes anime, köztük kiemelve azok, amik a jobb oldali sávban már szerepelnek!

naruto-khun.hupont.hu

62. Vanessa Hudgens és Zac Efron

► Hello!! ;-) ezen az oldalon minden fontosat megtudhatsz a HSM sztárjaival kapcsolatban!!

wanessa-zac.hupont.hu

63. Ide írhatod a honlap főcímét, ami legfeljebb 75 karakter lehet!

► Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

feherkek.hupont.hu

64. ~Csajsziknak~

► Sziasztok! Ez az oldi igazi csajszis oldal! Itt mindent megtudhatsz! Sztárok, szépségtippek vagy csak egy kis szórakozás! Jó nézegetést! A szerki :3 Néhány részt magazinokból lestem el, mert nem volt ötletem :P meg hogy tippeket nézz

csajszik-oldala-love-it.hupont.hu

65. Fa, műanyag és alumínium REDŐNYÖK JAVÍTÁSA, ÚJ REDŐNYÖK KÉSZÍTÉSE!

► REDŐNYJAVÍTÁS AKÁR 1,5 ÓRÁN BELÜL! Gurtnicsere 4.900,-Ft-tól! Reggel 7.00-től hívhat! 06-20/3685-888! Redőnyjavítás Bp. II. III. IV. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Pest megyében!

redonyseg.hupont.hu

66. Es-szEncIa A dolgok lényegének a feltárása , a mai kor emberének szemével.

► Amit ma meg (ehet ,tehet,vehet,ismerhet) sz,- ne halaszd holnapra!

es-szencia.hupont.hu

67. PhytoDynamic

► A jólét megtapasztalása

phytodynamic.hupont.hu

68. Elektromos kerékpárok legolcsóbban, garanciával. +36/70-329-4217

► E-bicikli, elektromos robogó, elektromos kerékpár, akkumulátor, garancia és folyamatos alkatrész utánpótlás.

elektromosbicikli.hupont.hu

69. **** kutya palota *****

► ****Sziasztok!Ez az oldal kutyákkal foglalkozik remélem tetszeni fog!Köszi hogy benéztél!****

kutyapalota.hupont.hu

70. Pécsi chihuahua kennel-Mecseki Apróka

► Ez az oldal a chihuahua-ról szól.Történet, standard, tartás, ápolás, tenyésztés, tenyésztők itthon és külföldön, egészség-betegség, tévhitek, színek, genetika, eladás, jogi vonatkozás.

chihuahua.hupont.hu

71. Gasztronómia

► Ételek,ahogy én készítem.

szalaydenes.hupont.hu

72. Aki szeret horgászni annak itt a helye!

► Itt igyekszünk bemutatni mindent ami a horgászással kapcsolatba van

mindenpecas.hupont.hu

73. Lámpa alkatrész,üvegbura,lámpabura,paraszt bura,csilláralkatrész,csillár

► Petróleum lámpa alkatrész,üvegbura lámpabura.Elérhetőség:0036/20-416-1273,E-mail:uvegbura28@gmail.com

lampaalkatreszek.hupont.hu

74. Tanulj velem könnyen németül!

► Oldalamat azoknak ajánlom akik el szeretnék sajátítani a német nyelv alapjait. könnyen, egyszerűen,gyorsan.

konnyennemetul.hupont.hu

75. Bmx nagyon tuti

► Ha kell alkatrész gyere ha nem akkor ne.Jobnál jobb alkatrészeket és komplet bmxet adunk!

bmxalkatresz.hupont.hu

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 1
Heti: 2
Havi: 85
Össz.: 1 709

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: GYIK - GYAKRAN ISMÉTELT - KÉRDÉSEK
RITA-ASZTRO - © 2008 - 2017 - rita-asztro.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »