RITA-ASZTRO

ASZTROLÓGIA – SZEMÉLYRE SZÓLÓ TANÁCSADÁS! - CSAK NEKED SZÓL! – ÚTMUTATÓ AZ ÉLETEDHEZ!

GYIK - GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK:

 

OLVASD/NÉZD VÉGIG - MINDEN KÉRDÉST!


ÍROM - FOLYAMATOSAN - A FELMERÜLŐ KÉRDÉSEKET - ÉS A VÁLASZOKAT! -

 

MÓDOSÍTVA: V.20.05.2018.

.................................................................

 

MI AZ ELSŐ LÉPÉS? - TANULMÁNYOZD ÁT A WEB-LAPOMAT! - MAJD ÍRSZ E-MAILT, HOGY SZERETNÉD MEGRENDELNI A TANÁCSADÁST. - JÓL MEGGONDOLTAD! - ÉS TÉNYLEG SZERETNÉD! - JA, ÉS VAN RÁ ELÉG PÉNZED! - ÉS A MEGBESZÉLT IDŐPONTOT IS BE FOGOD TARTANI! - CSAK AKKOR RENDELD MEG!!! - HA KOMOLYAN GONDOLOD!

 

HOGY RENDELHETEM MEG? - E-MAILBEN!

ÉS ÍRD MEG AZ E-MAILBEN - HOGY HONNAN ISMERJÜK EGYMÁST? - HOL TALÁLKOZTUNK? - VAGY - HOL TALÁLTÁL RÁ ERRE A WEB-OLDALRA? - MAJD AZ ALÁBBIAK SZERINT - ADD MEG AZ ADATAIDAT! 

 

MILYEN ADATOKAT ADJAK MEG? - A TANÁCSADÁSHOZ? - E-MAILBEN - ELKÜLDÖD A PONTOS ADATAIDAT: - SZÜL. HELY (ORSZÁG, HA KÜLFÖLDÖN SZÜLETTÉL, - NAGYOBB, KÖZELI VÁROS, HA KIS FALUBAN SZÜLETTÉL), ÉV, HÓ, NAP, - PONTOS ÓRA, PERC! - HA NEM TUDOD PONTOSAN, ÍRD ODA, MENNYI AZ ELTÉRÉS!!! - VAGY EGYÁLTALÁN NINCS MEG AZ ÓRA/PERC! - AZT IS ÍRD ODA, HANGSÚLYOZD KI! - FONTOS!  - A TE ÉRDEKEDBEN! - ÉS ARRA IS SZÜKSÉG VAN, HOL ÉLSZ JELENLEG? - PL. BP.14.KER. -

MILYEN ADATOKAT ADJAK MEG? - A PONTOSÍTÁSHOZ? - (ÉV-HÓ-NAP - ÓRA-PERC - ÉS HELY!) - ÉS FOTÓ RÓLAD! - E-MAILBEN! - ÉS 4-5 DB - NAPRA PONTOS! - JELENTŐS - IDŐPONT! - PL: HÁZASSÁGKÖTÉSED IDŐPONTJA - GYEREKE(I)D SZÜL.IDŐPONTJA, VAGY MŰTÉT NAPJA, - HA EZEK NEM VOLTAK, - AKKOR A SZÜLEID SZÜLETÉSI (VAGY HALÁLA) IDŐPONTJAI, VAGY TESTVÉRE(I)D SZÜL. ADATAI - VAGY KÖLTÖZÉS IDŐPONTJA, VAGY VALAMILYEN FONTOS ESEMÉNY! - ÖSSZESEN - TEHÁT MAX. 4-5 DB!

 

HA KÜLFÖLDÖN SZÜLETTÉL - AZT IS ÍRD MEG, HOGY - HÁNY ÓRÁS AZ ELTÉRÉS - MAGYARORSZÁGHOZ KÉPEST! - ÉS - VOLT-E NYÁRI IDŐSZÁMÍTÁS -, AMIKOR SZÜLETTÉL? (HA TAVASZTÓL-ŐSZIG SZÜLETTÉL)

 

NEM TUDOM AZ ÓRA, PERCET PONTOSAN, VAGY EGYÁLTALÁN! - AKKOR IS LEHET HKP.-OT KÉSZÍTENI? - IGEN! - VAN RÁ MÓDSZER, - AKKOR AZ ASCENDENSED UGYANAZ LESZ, MINT A NAP-JEGYED! - ÉS CSAK REJTETT ASCENDESED LESZ! - ÉS AKKOR IS FOG RÁD HASONLÍTANI AZ ELEMZÉS, A TANÁCSADÁS. - VAGY BE IS TUDOM PONTOSÍTANI, ATTÓL FÜGG, MENNYI AZ ELTÉRÉS ÓRA/PERC? - EZT MEGBESZÉLJÜK! -

 

HA EGYÁLTALÁN NINCS MEG AZ ÓRA/PERC! - AKKOR - ESETLEG - A TANÁCSADÁS UTÁN!!! - BE TUDOM PONTOSÍTANI! - DE AZ TÖBB TALÁLKOZÓS! - ÉS LEHET, HOGY NINCS IS ÉRTELME! - EZT A TANÁCSADÁSKOR BESZÉLJÜK MEG! - LÁSD - CSOMAGOK

 

MI TÖRTÉNIK MEGRENDELÉS UTÁN? - MIUTÁN ELKÜLDTED AZ ADATAIDAT E-MAILBEN. - MEGNÉZEM A (HOROSZKÓP =) HKP.-ÁBRÁT. - UTÁNA MEGÍROM, MIKOR TUDSZ FELHÍVNI (MOBILON, ESETLEG SKYPE-N). - ÉS/VAGY SZEMÉLYESEN - MEGBESZÉLJÜK A RÉSZLETEKET! - ILLETVE MEGISMERSZ! - EZ A TALÁLKOZÓ MAX. 30-45 PERC, ÉS INGYENES! - ÉS AKKOR ELDÖNTHETED, HOGY TÉNYLEG KÉRED-E A TANÁCSADÁST, ELFOGADSZ-E TANÁCSADÓDNAK -, ÉS A SZÁNDÉKOD VALÓS! - AKKOR AZT  ELŐLEGGEL - MINIMUM: 5 EZER Ft - BIZTOSSÁ TESZED A MEGRENDELÉSED! - CSAK UTÁNA KEZDEM EL A FELKÉSZÜLÉST! - ÉS MEGBESZÉLJÜK A TANÁCSADÁS PONTOS IDŐPONTJÁT! - AMI 100 %-OSAN BIZTOS LEGYEN, A KIVÁLASZTOTT 2 NAP KÖZÜL AZ 1-IK!

 

HA PONTOSÍTANI IS KELL! - AZ KÜLÖN 3 EZER Ft! - KIZÁRÓLAG ELŐRE FIZETVE! - MERT ÉN IS ELŐRE DOLGOZOM!

 

MILYEN NAPSZAKBAN - ÉS NAPON TÖRTÉNIK A TANÁCSADÁS? - KIZÁRÓLAG DÉLUTÁN TUDOM VÁLLALNI: 16 ÓRÁTÓL - 19-20 ÓRÁIG - MEGKEZDVE, HOGY LEGKÉSŐBB 21-22 ÓRÁRA BEFEJEZZÜK! - ÉS - HÉTKÖZNAP! - ÁLTALÁBAN KEDDEN, VAGY SZERDÁN.

 

MILYEN MÓDON TÖRTÉNIK A TANÁCSADÁS? - ELSŐSORBAN A SZEMÉLYES TANÁCSADÁS HÍVE VAGYOK. - A TE ÉRDEKEDBEN - EZ A JOBB! - HA TÚL MESSZE LAKUNK EGYMÁSTÓL, - AKKOR SKYPE-N.

 

MILYEN KÉRDÉSEKRE KAPHATOK VÁLASZT? A HONLAPON - ÉS A TÁJÉKOZTATÓ LAPON - FELSOROLTAK CSAK PÉLDÁK!!! - CSAK AZOKRA A FELMERÜLŐ KÉRDÉSEIDRE ADOK VÁLASZT - ÉS TANÁCSOT, AMIKRE TE SZERETNÉD, HOGY VÁLASZOLJAK!!! - CSAK OLYAN DOLGOKRÓL BESZÉLEK, AMIK SZÁMODRA KÉNYELMES ÉS NEM ZAVARÓ! - AZ, HOGY MEDDIG ÉLSZ? - NINCS BENNE A HKP.-BAN! - SENKIÉBEN! - NEM KELL MEGIJEDNI! - A JÖVŐDDEL KAPCSOLATBAN IS CSAK VÁLASZTÁSI, ALAKÍTÁSI, FINOMÍTÁSI - LEHETŐSÉGEID VANNAK! - TŐLED, AZAZ A DÖNTÉSEIDTŐL, ÉS A SORSODTÓL FÜGG! - KONKRÉTAN, CSAK A JÓISTEN TUDJA, HOGY MI LESZ! - CSAK A MEGTÖRTÉNT ESEMÉNYEKET LEHET BENNE VISSZAKERESNI. - ELŐRE NEM LEHET, HOGY ...EZ LESZ! - ILYEN NINCS AZ ASZTROLÓGIÁBAN!

 

MILYEN TANÍTÁS SZERINTI A TANÁCSADÁS? - A BAKTAY ERVIN ASZTROLÓGIAI ISKOLA TANÍTÁSAIT ALKALMAZOM! OTT TANULTAM! - NÉZD MEG A HONLAPJÁT: ASZTROLOGBAE.HU/ISKOLA, - HOGY MENNYI MINDENT, - ÉS MENNYIÉRT TANULTAM - A 4 ÉV ALATT! -

 

AZ ADATAIM BIZTONSÁGBAN LESZNEK? - IGEN, TERMÉSZETESEN! - AZ ASZTROLÓGIAI ETIKA SZABÁLYAIT BETARTVA - DOLGOZOM! - SOHA NEM ADTAM MÉG KI SENKI ADATÁT MÁSOKNAK, ÉS NEM IS FOGOM! - ÉS SZÓBAN SEM BESZÉLTEM SENKIRŐL NÉVVEL A HKP.-JÁRÓL! ÉS MÉG A CSALÁDTAGJÁNAK SEM! - ÉS CSAK KERESZT-NEVEKET HASZNÁLOK! - VALAMINT BECSÜLETESNEK SZÜLETTEM! - ÉS ESKÜT IS TETTEM! - AZ OKLEVELEM ÁTVÉTELEKOR!

 

HOL TALÁLKOZUNK? - IRODA HIÁNYÁBAN - AZ ÖRSÖN (BP. 14.KER. ÖRS VEZÉR TERE) A SUGÁRBAN - A FELSŐ EMELETEN - VAN RÁ LEHETŐSÉG. - VAGY ESETLEG MÁS MEGBESZÉLT - EHHEZ KÖZELI - HELYEN. - PONTOSAN LEEGYEZTETETT, ÉS BETARTOTT! - IDŐPONTBAN!

 

A MEGBESZÉLT TALÁLKOZÓ IDŐPONTJA! - KÉRLEK! - A SAJÁT- ÉS AZ ÉN ÉRDEKEMBEN IS! - TARTSD BE! - JAVASLOM! - A TELEFONODBA - ÍRJ FIGYELMEZTETŐ ÜZENETET! - ELŐZŐ NAPRA IS! - ÉS A MEGBESZÉLT NAPRA IS! - ELŐTTE 1-2 ÓRÁVAL, HOGY BIZTOS, HOGY ODAÉRJ IDŐBEN! - VALAMINT - ÍRD BE A TELEFONODBA - A TELEFONSZÁMOMAT, HOGYHA SZÜKSÉG LENNE RÁ! - LÁSD - ELÉRHETŐSÉGEIM!

 

HOZHATOM A - BARÁTNŐMET? - BARÁTOMAT? - CSALÁDTAGOMAT? - GYEREKEMET? - KUTYÁMAT? - NEM!

 

VIDÉKEN LAKOM - A TECHNIKA LEHETŐVÉ TESZI - ÍGY IS A TANÁCSADÁST - SKYPE-N!

 

 

KÜLFÖLDÖN ÉLEK - MAGYAR VAGYOK - LÁSD - ELŐZŐ - SKYPE-N VAN LEHETŐSÉG!

 

KÜLFÖLDI VAGYOK - CSAK AKKOR, HA TUDSZ MAGYARUL! - MERT ÉN CSAK MAGYARUL BESZÉLEK. - AZ ANGOL TUDÁSOM - MINIMÁLIS.

 

MENNYI IDEIG TART A TANÁCSADÁS? - ÁLTALÁBAN 2 ÓRA, MAX. 2,5. - ATTÓL FÜGG, MIBEN ÁLLAPODTUNK MEG, ÉS MENNYI MINDENRE KELL VÁLASZOLNOM. - AZAZ MELYIK CSOMAGOT VÁLASZTOTTAD? - TEDD SZABADDÁ MAGAD ARRA A DU.-RA, VAGY ESTÉRE! - MERT HA SIETSZ VALAHOVA UTÁNA, AKKOR EL SE KEZDJÜK! - AZT AZ IDŐPONTOT VÁLASZD - A MEGADOTT 2 KÖZÜL, AMIKOR TÉNYLEG RÁÉRSZ!

 

 

MENNYIBE KERÜL? - MIKOR ÉS HOGY FIZETHETEK? - SZEMÉLYES, ESETLEG TELEFONOS MEGBESZÉLÉS UTÁN TUDOM MEGMONDANI! - KP-BEN FIZETHETSZ! - SZEMÉLYESEN! - ÉS MINDENKINEK MÁS! - ATTÓL FÜGG, - MELYIK CSOMAGOT VÁLASZTOTTAD? - ÉS MIKRE SZERETNÉL VÁLASZT KAPNI? - HÁNYSZOR TALÁLKOZUNK? -- A PONTOSÍTÁS KÜLÖN ÖSSZEG! --- AZ ELŐLEG - BELESZÁMÍT - A TELJES TANÁCSADÁS ÁRÁBA! - KIVÉVE: - HA 1X VAGY 2X MEGHIÚSUL A TANÁCSADÁS IDŐPONTJA! - LÁSD LENTEBB.

A TÉVEDÉSEK, ÉS FÉLREÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE VÉGETT:

TALÁLKOZÓNKÉNT - ÉS FEJENKÉNT - KÜLÖN-KÜLÖN ÖSSZEGBE KERÜL! - A TANÁCSADÁS! - A SZEMÉLYES MEGBESZÉLÉS-TALÁLKOZÓ - ALKALMÁVAL.

 

 

MI VAN - HA MEGGONDOLTAM MAGAM? - HA ELKÜLDTED E-MAILBEN AZ ADATAIDAT, - DE MÉG A RÉSZLETEK MEGBESZÉLÉSE ELŐTT, VAGY UTÁN - DE AZ ELŐLEG FIZETÉSE ELŐTT - VAGY AKÁR UTÁNA!!! - ADDIG MEGGONDOLHATOD MAGAD! - ÉRTHETŐEN - LEMONDHATOD! - AZAZ ADDIG, AMIG NEM KEZDTEM MEG A PONTOSÍTÁST, VAGY A FELKÉSZÜLÉST! - A KITŰZÖTT IDŐPONT ELŐTT 8. NAPIG!!! - HA MÁR ELKEZDTEM - LÁSD ITT ALATTA:

 

 

MI VAN - HA MEGRENDELTEM - MEGBESZÉLTÜK AZ IDŐPONTOT - ELŐLEGET ADTAM, VAGY KIFIZETTEM, - DE - KÖZBEJÖTT VALAMI? - VAGY ELFELEJTETTEM? - AKKOR, HA MÁR BEPONTOSÍTOTTAM, - ANNAK A DÍJA 3EZER Ft, KIZÁRÓLAG ELŐRE FIZETVE! - AZ NEM JÁR VISSZA!!! - MEGMONDOM A BEPONTOSÍTOTT  HKP.-OD IDŐPONTJÁT! AZZAL LESZ 1 PONTOS HKP.-OD!!! --- AKKOR, HA MÁR FELKÉSZÜLTEM, VAGY CSAK ELKEZDTEM A FELKÉSZÜLÉST, - AZ ELŐLEGBŐL, VAGY KIFIZETETT TELJES ÖSSZEGBŐL 3 EZER Ft! - LEVONÁSRA KERÜL! - MINIMUM ANNYI JÁR A FELKÉSZÜLÉSRE! - MIVEL ELŐRE DOLGOZOM, AZÉRT FIZETSÉG JÁR! - MIVEL A KÖVETKEZŐ ALKALOMRA ÚJBÓL FEL KELL KÉSZÜLNÖM, - AZ ELVESZETT IDŐ-, ENERGIA = PÉNZ! - RÉSZEMRŐL! - RÉSZEDRŐL PEDIG 3 EZER Ft!

 

HA MEGHIÚSULT AZ 1. TALÁLKOZÓ? - LÁSD ELŐZŐ PONTOT! - A 2. TALÁLKOZÓT CSAK - ELŐRE TELJES ÖSSZEGET KIFIZETVE! - PONTOSAN LEEGYEZTETETT - ÉS BETARTOTT! - IDŐPONTBAN! - SZEMÉLYESEN, VAGY CSAK SKYPE-N VÁLLALOM! - HA A 2. TALÁLKOZÓRA ÚJBÓL FELKÉSZÜLTEM, - ÉS AZ IS MEGHIÚSUL, - AKKOR AZ ÚJABB 2 EZER Ft-BA KERÜL - MINIMUM! - AZAZ, AZ 5 EZER Ft-ON FELÜL FIZETETT ÖSSZEGET - VISSZAKAPOD! - AKKOR ENNYI LESZ A KOMOLYTALANSÁGODNAK AZ ÁRA! - A TANULÓ-PÉNZED! - MÁSKOR MEGGONDOLOD, HOGY BETARTOD-E A SZAVADAT!

 

3. TALÁLKOZÓ NINCS!!! - AKKOR MÁR NEM VETTED KOMOLYAN! - KOMOLYTALANOKKAL PEDIG NEM FOGLALKOZOM! - NEM LEHET JÁTSZANI A BEFEKTETETT MUNKÁMMAL, IDŐMMEL! - VELEM!

 

CSAK A JÓKAT MONDOD, VAGY A ROSSZAKAT IS? - IGEN, MINDENT MEGMONDOK, DE KÍMÉLETESEN. - FELADATOK VANNAK, KÖNNYEBBEK ÉS NEHEZEBBEK! - HIDD EL, JÓL FOGOD ÉREZNI MAGAD! - MINDEN EMBERREL MÁSKÉPP BESZÉLEK! - A HKP.-OD ALAPJÁN FOGOM TUDNI, HOGY VELED HOGY KELL?

 

MEDDIG ÉLSZ? - AZ NINCS BENNE! - UTÓLAG LEHET MEGKERESNI CSAK! - DE MIT TEHETSZ ÉRTE, HOGY SOKÁIG ÉLJ? - EGÉSZSÉGESEBBEN! - ARRA TUDOK TANÁCSOT ADNI!

 

DRÁGA!? - VANNAK DRÁGÁBBAK IS -  OLCSÓBBAK IS! - A MINŐSÉGET, A JÓ MUNKÁT MEG KELL FIZETNI! - "OLCSÓ HÚSNAK HÍG A LEVE!" --- PL. VANNAK - VALAKIKNEK - OLYAN ASZTRO-PROGRAMOK, HOGY A GÉP MEGÍRJA AZ ELEMZÉST, AKÁR 10-15 OLDALT IS. AZOK CSAK RÉSZBEN HASONLÍTANAK MAJD RÁD! A GÉP NEM TUDJA ÚGY ÖSSZEHANGOLNI, AHOGY CSAK SZEMÉLYESEN LEHET! ÉS LEHET, HOGY NEM IS ASZTROLÓGUS AZ ILLETŐ, CSAK PÉNZKERESET MIATT BESZEREZTE A PROGRAMOT!!! --- A DRÁGÁBBAN DOLGOZÓ ASZTROLÓGUSOKNAK PEDIG VAN IRODÁJUK! - AZT IS MEG KELL FIZETNI! --- SAJNOS NEKEM NINCS IRODÁM! - ÉS ÉN 4-6-8 ÓRÁT, NÉHA 10-ET IS, FELKÉSZÜLÖK RÁD, ÉS + A SZEMÉLYES TANÁCSADÁS 2 ÓRA, MAX. 2,5! - ÉS NÉZD MEG A RÓLAM OLDALT, - A TANULMÁNYAIMAT! - HA MÉG MINDIG SOKNAK TALÁLOD AZ ÁRAT -, CSINÁLD UTÁNAM! - VAGY KERESS OLCSÓBBAT!

 

TEHÁT - MIÉRT KERÜL ENNYIBE? - A TANULMÁNYAIM - TAPASZTALATAIM - AZ IDŐM, AZ ENERGIÁM, A KÖNYVEIM - AZ ISKOLÁKBA-TANFOLYAMOKBA - ELŐADÁSOKBA - FEKTETETT PÉNZEK! - AMIT 38 ÉV ALATT - TANULMÁNYAIMBA FEKTETTEM! - A FELKÉSZÜLTSÉGEM A TANÁCSADÁSRA/RÁD! - ÉS + A MAI NAPIG IS TANULOK! - 38 ÉVE - MINDEN NAP - VALAMIT!!! - TEHÁT - AZ A 2 ÓRA TANÁCSADÁS IDEJE - AZ NEM 2 ÓRA!

 

ÍRÁSBAN LEHET-E KÉRNI A TANÁCSADÁST? - CSAK ÍRÁSBAN - NEM! -- DE HA NAGYON SZERETNÉD, - AKKOR - CSAK A SZEMÉLYES TANÁCSADÁS UTÁN! - ELKÉSZÍTEM - ÉS E-MAILBEN, MELLÉKLETBEN ELKÜLDÖM, PÁR NAP MÚLVA! - DE AZ UGYANANNYIBA KERÜL, MINT A SZEMÉLYES TANÁCSADÁS! MERT AZ 2 MUNKA! - AZAZ DUPLA ÁR! --- ÉN EZT FELESLEGESNEK TARTOM! - MERT AZ ELEJÉN LEÍRTAM PÁRSZOR, ÉS FÉLRE RAKTÁK, ÉS SEMMI ÉRTELME NEM VOLT! --- SOKKAL HATHATÓSABB ÉS JOBB, HA TE JEGYZETELSZ KÖZBEN!!! - MERT AKKOR ESZEDBE JUT, HOGY MIT ÍRTÁL, - ÉS TALÁN! - BE IS TARTOD!

 

E-MAIL-BEN - NINCS TANÁCSADÁS!

 

TELEFONÁLHATOK KÖZBEN? - NEM! - ÉN SEM TELEFONÁLOK KÖZBEN! - SZÓLJ A KAPCSOLATAIDNAK ELŐRE, HOGY ASZTROLÓGUSNÁL LESZEL, ÉS KB. 2-2,5 ÓRÁIG LE LESZ HALKÍTVA A TELEFONOD - ÉS MAJD UTÁNA BESZÉLTEK!!!

 

NEM TUDSZ ELÉRNI TELEFONON? - IGEN, ELÉG SOKSZOR ELŐFORDUL, HOGY LE VAN HALKÍTVA - ÉS NEM TUDOM FELVENNI. - ÉPPEN EZÉRT ELŐSZÖR ÍRJ E-MAILT. - ÉS MEGÍROM, MIKOR TUDSZ FELHÍVNI! - VAGY ADDIG HÍVJ - ESTE, AMIKOR 1X CSAK FELVESZEM. - NEM FOGADOTT HÍVÁSOKAT - NEM HÍVOK VISSZA! - LÁSD - ELÉRHETŐSÉGEIM! - MAGYARÁZATOK!

 

CSAK AZ ASCENDENSEMET SZERETNÉM TUDNI, SEMMI MÁST! - LEHET? - KIVÉTELESEN, ÉS RITKÁN! - ÍRD MEG E-MAILBEN AZ ADATAIDAT - A FENTIEK SZERINT, PONTOS LEGYEN AZ ÓRA/PERC!!! - ÉS MEGÍROM, MELYIK NAP TUDSZ FELHÍVNI, TELEFONON - KÉSŐ ESTE! - KÉRLEK TARTSD BE A MEGADOTT IDŐPONTOT! MERT KÜLÖNBEN ANNYI VOLT - KÉRDEZD MEG MÁSTÓL! - (Nekem elő kell készíteni a gépet, a programot! - A hkp.-odat! - Rád kell hangolódni. - Abba kell hagyni más munkát! stb.) -

 

HOZZÁSZÓLÁSI LEHETŐSÉG - A WEB-LAPHOZ! - SAJNOS - JELENLEG -  CSAK E-MAILBEN TUDOD MEGÍRNI A VÉLEMÉNYED, VAGY KÉRDÉSED! - ÉS FELRAKOM A MENÜBE! - LÁSD OTT! - A WEB-LAP SZERKESZTŐK (HUPONT.HU) - DOLGOZNAK RAJTA, HOGY MIELŐBB MEGVALÓSULJON EZ.

 

 

ÍRD MEG - E-MAILBEN - MIRE SZERENÉL MÉG VÁLASZT KAPNI?

 

 

 

B.RITA

 

rita.asztro@gmail.com

 

Cs.14.09.2017. R.f. -

 

MÓDOSÍTVA: Szo.16.09.2017. R-O.f. - H.25.09.2017. S.n. - P.29.09.2017.BA.n. - Szo.22.10.2017. S.n. - Szo.28.10.2017. V.n. - H.30.10.2017. H.n. - Sze.01.11.2017. H.n. - Szo.25.11.2017. V.n. - Szo.09.12.2017. O.f. - Szo.16.12.2017. NY.f. - V.14.01.2018. Ny.f. - K.23.01.2018. K.n. - V.28.01.2018. I.n. - K.20.03.2018. K.n. - V.20.05.2018. O.n. 

 

 

 


 Amíg az oldal tulajdonosa nem helyez el itt tartalmat, addig a mai napi leglátogatottabb oldalak listája jelenik meg!

KIEMELT, REKLÁMMENTES OLDALAK

1. Istállószőnyeg, rámpaszőnyeg, csúszásgátló gumiszőnyeg, patamosó

► Csúszásgátló gumiszőnyegek csoportjába tartozik az istállószőnyeg, és a rámpaszőnyeg, valamint a lovak biztonsága érdekében egy speciális lyukacsos gumiszőnyeg, melyet patamosókba ajánlunk. Miért előnyös: Könnyen tisztítható, meleg, és rugalmas.

rampa-istalloszonyeg.hupont.hu

2. Szirmok

► Köszönöm, hogy apró szirmaimat észrevetted...

rojtok.hupont.hu

LEGLÁTOGATOTTABB OLDALAK (MAI).

HuPont hirdetési rendszer

1. Angol nyelvkönyv - azoknak akik szeretnének IGAZÁN jól angolul!

► Sokszor belefogtál már az angol nyelv megtanulásába, de mindig elakadtál? Megvan a megoldás! Ez a nyelvkönyv meg tud tanítani angolul.

angol-nyelvkonyv.hupont.hu

2. Coinmoin BTC. How to earn bitcoin?

► Coinmoin BTC. How to earn bitcoin?

coinmoin.hupont.hu

3. ___ KÓTAJI KERÍTÉSGYÁRTÓ ___ MINDEN GYÁRI ÁRON !!!

► A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓBB KERITÉS A VILÁGON. AMI SZÜKSÉGES HOZZÁ AZT NÁLUNK MEGTALÁLJA A-Z -ig. FÉM, ÉS BETON KERÍTÉSOSZLOPOK, HORGANYZOTT, ÉS ZÖLD DRÓTHÁLÓ, BETON LÁBAZATI ELEMEK, 3D-s KERÍTÉSPANELEK, ÉS KIEGÉSZITŐK.

kerites.hupont.hu

4. Használt alkatrészek értékesítése!

► Eladó alkatrészek, Elérhetőség: 06-30/892-17-36

alkatreszbazar.hupont.hu

5. Villanyszerelő Kecskemét

► Villanyszerelés Javítás 06 30 9388145

villanyszakik.hupont.hu

6. Villanyszerelés Javítás Kecskemét 06/30/9388145

► Családi házak,lakások,üzletek villanyszerelése régi hálózatfelújítása

csovill.hupont.hu

7. OLCSÓ UJ CSOMAGOLÁS SÉRÜLT -SZÉPSÉGHIBÁS TERMÉKEK LEÉRTÉKELT ÁRON

► MINDEN EGY HELYEN ,ÉPITKEZIK,KERTÉSZKEDIK , SPORTOLNA VAGY JÖN A BABA??AMI NÁLLUNK NINCS AZT BESZEREZZÜK KÉRÉSÉRE KEDVEZMÉNYES ÁRON ÉS HÁZHOZ SZÁLLITJUK, HA KELL. TEL 06209978798 BPXVII KER .email:zolt@tvn.hu VÁRJUK KÉRDÉSEIT SEGITÜNK

olcso-easy.hupont.hu

8. Éder-Ház Kft

► Új építésű,tehermentes,családi házak,fizetés könnyítéssel, magas műszaki tartalommal eladók.Az összes mindenkori kedvezmény igénybe vehető a Kft tulajdonában lévő házakra.

ederhazkft.hupont.hu

9. UPC DIRECT ÁTVÁLLALT, VAGY INGYENES BEÜZEMELÉSSEL. HD KÉSZÜLÉKEK.

► UPC DIRECT MŰHOLDAS TV CSOMAGOK ELŐFIZETÉSE, VEVŐKÉSZÜLÉKEK, ANTENNARENDSZEREK TELEPÍTÉSE. HELYSZINI SZERZŐDÉSKÖTÉS ÉS SZERELÉS HÁROM NAPON BELÜL. NAGYFELBONTÁSÚ HD KÉSZÜLÉKEK.

upcdirectupc.hupont.hu

10. Tammyschka™ Massage - Tantra/Shiatsu/Thai*Chinese Technik

► Im using diverse Technik. I do a mischung/mixture of those Massage Technics...

tantra-shiacu.hupont.hu

11. Orosz Ferenc

► Magamról, hobbiról, barátaimról, nosztalgiáról, tárgyaimról...

ofk.hupont.hu

12. ZEMPLÉNI TÁJAK CSODÁLATOS KÉPEI, IDÉZETEK,VERSEK,KÉPEK

► ZEMPLÉN,AHOL A CSEND KEZDŐDIK! "Bízd magad barátokra. De sose vedd a barátság kincsét magától értetődőnek". Stephanie Dowrick

elvonultan.hupont.hu

13. Cicák!:D

► Itt megismerheted a cicák fajtáit és még más hasznos tudnivalót róluk!Ezen az oldalon még más dolgokat is találsz:)

ciccc.hupont.hu

14. MAGYAR Locsolótömlő, ipari tömlő, öntözés, kert, otthon

► locsolótömlő, kerti tömlő, szivattyútömlő, szívótömlő, tömlővég, tömlőösszekötő, tömlőcsatlakozó, szivattyú, gyorscsatlakozó, 1"-os gyorscsatlakozós rendszer, bilincs, szórófej, takaróponyva, szerelvény, Weekend Master, Master Extra, Master Plus, ATS

locsolotomlo.hupont.hu

15. A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM PÁRT

► Győzni fogunk, mert olyan elképzelést képviselünk, amely egy közös céllá alakul át, ezért elpusztíthatatlan, valamint visszaadja az emberek önbecsülését, magabiztosságát és az önmegvalósítás reményét, társadalmi osztályoktól függetlenül. Kásler Árpád

ahazanemeladomozgalom.hupont.hu

16. GYÁRTÓI BÚTORBOLT SZARVAS Vasút út 77

► Szekrények-Konyhák-Tálalók-Kisbútorok-KÉSZRE SZERELVE! Étkezők-Kárpitosok-Használt Ruha Tel: 30/339-3880

gyartoibutorbolt.hupont.hu

17. DJ Kokalo

► Itt tudod meg nézni a DJ cuccok (Hifi,Keverő,Végfok,Lejátszó,Hangfalak STB) tulajdonságait ,árait és egyéb dolgokat.

djkokalo.hupont.hu

18. ►Futóbicikli fantasztikus színekben◄, akár ingyenes kiszállítással

► A futóbicikli segítségével olyan gyorsan tanul meg gyermekük egyensúlyozni, ahogy fel tud rá ülni. Egyensúlyérzék fejlesztés játékosan! fa futóbicikli, futóbicikli bolt, futóbicikli akció, futóbicikli eladó, futóbicikli olcsón

futobicikli.hupont.hu

19. Kasza Tamás, Lezárás Specialista Oldala

► Ha már értékesítesz, akkor keress vele pénzt is, ismerd meg a lezárás 13 lépését. www.lezarasspecialista.hu

lezarasspecialista.hupont.hu

20. MaTi-CaR Alkatrészek - AUTÓALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON...

► Új, utángyártott alkatrészek kedvező áron Miskolcon. AUDI, BMW, CITROEN, CHEVROET, DAEWOO, FIAT, FORD, HONDA, HYUNDAI, KIA, MAZDA, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SEAT, SKODA, VW alkatrészek! Szinte minden autóhoz alkatrészek elérhető áron..

maticar-alkatreszek.hupont.hu

21. 100% Csajoknak :))

► Csak Csajoknak!Fiúk: Ha beléptek mehet is kifele ez nem nektek valók!

nikihivatalosweboldala.hupont.hu

22. TÖRPILLA BIZOMÁNYOS Bababolt és Önkiszolgáló BOLHAPIAC !

► Új És Használt Gyerek-holmik , Felnőtt-holmik, háztartási cikkek,műszaki cikkek, és minden más...

torpilla.hupont.hu

23. OVI - ISI és DRÁMA - OVI

► Készülj velem játékosan az iskolára!

ovi-isi.hupont.hu

24. Angyali menedék

► Angyali vezetés a megfáradt és beteg lelkeknek

archangelgabriel.hupont.hu

25. MaTi-CaR ALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON....

► Új, utángyártott, és gyári alkatrészek elérhető áron Miskolcon. Minden autótípushoz: ALFA/AUDI/BMW/CITROEN/CHEVROLET/DAEWOO/FIAT/FORD/HONDA/KIA/LANCIA/LEXUS/MAZDA/MITSUBISHI/NISSAN/PEUGEOT/RENAULT/SAAB/SEAT/SKODA/VW alkatrészek elérhető áron..

alkatreszekmindenautohoz.hupont.hu

26. VAN ESÉLY KÖZHASZNÚ EGYESÜLET KISVÁRDA

► FIGYELJ RÁNK, TARTS VELÜNK!

vanesely.hupont.hu

27. Egészségügyi tananyagok mindenkinek

► “A kialakult betegséget kezelni olyan, mintha az ember akkor kezdene kutat építeni, amikor már megszomjazott.”

egeszsegugy.hupont.hu

28. Kreatív ötletek tárháza

► Szeretsz rajzolni festeni de nincs ötleted látogas el ide itt nagyon sok rajzot festményt találhatsz amíkből remek ötletteid lehetnek.

qew.hupont.hu

29. MERCEDES alkatrészek elérhető áron a MaTi-CaR Alkatrészeknél Miskolcon

► Mercedes (A-, B-, C-, E-, G-, M-, S-,Citan,V-class, Sprinter, Vito) gyári- és utángyártott alkatrészek széles választéka

mercedes-alkatreszek.hupont.hu

30. i d é z e t e k *_*

► ... Örüllök h. Erre az oldalra Kattintottál! (: Ha idézeteket keresel vagy verset ha csak jól szeretnél szórakozni, akkor jó helyen jársz! (: Kellemes időtöltést, és gyere vissza máskor is! (: puszii♥

szomruidezetek.hupont.hu

31. Spanyol ingatlanok A-Z-ig! SPANYOLORSZÁG-COSTA BLANCA TORREVIEJA

► Eladó Spanyol INGATLANOK ITT! Tengerparti apartmanok, sorházak, luxuslakások-villák, üzlethelyiségek nagy választékban Costa Blancán, a létező minden segítséggel magyarul, spanyolul és persze angolul.+ 34 634 096 770

spanyolingatlan.hupont.hu

32. Mellszívó,mellszívók,elektromos mellszívó,kézi mellszívó,mellszívó jó áron!

► Mellszívó,mellszívók,elektromos mellszívó,kézi mellszívó,mellszívó jó áron!Philips AVENT,BabyOno,Bertoni,Momert,Medela,Tomee Tipee kézi és elektromos mellszívók nagy választékban!Rendeljen most!

mellszivo.hupont.hu

33. Kemenesmagasi község honlapja! Köszöntelek! <=

► Isten hozott köztünk! (Nem hivatalos honlap)

kemenesmagasi.hupont.hu

34. Zsilippa - kreativitás és tudatosodás

► Önmagunk vállalása, függetlenül az elvárásoktól. - TITELLA honlapja - Független amatőr művészet, és tudatosság.

zsilippa.hupont.hu

35. Szerelmes Versek Viccek, képeslapok és sok más, Honlapkészités hozával

► valakianna gyere nézbe hozám megtalálod Szerelmes ,verset ,képeslapot.

valakianna.hupont.hu

36. Ide írhatod a honlap főcímét, ami legfeljebb 75 karakter lehet!

► Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

internetgames.hupont.hu

37. Tóth Lóránt Fafaragó

► Munkáim Zsűrizett népi iparművészeti tárgyak, minőségi gyümölcsfából készülnek. Alkotásaim széles körben játékok, használati tárgyak, dísztárgyak, emlékoszlopok, emléktáblák, vallási tárgyak.

tothfaforgacs.hupont.hu

38. Minden dolog

► nézz meg mindent ,itt mindent megtalálsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mindenfajtaoldal.hupont.hu

39. Elektromos kerékpárok legolcsóbban, garanciával. +36/70-329-4217

► E-bicikli, elektromos robogó, elektromos kerékpár, akkumulátor, garancia és folyamatos alkatrész utánpótlás.

elektromosbicikli.hupont.hu

40. csak sztárok

► most tudj meg többet a sztárokrokról

sztarban-sztar.hupont.hu

41. Kovácsoltvas kandalló kiegészítők, lakberendezés és ajándéktárgyak

► Kovácsoltvas szellőzőrácsok, kandalló kiegészítők kül és beltéri díszítőelemek, kovácsoltvas ajándéktárgyak gyártása. Írd meg nekünk elképzelésed és megvalósítjuk!

vascsodak.hupont.hu

42. Új szellem-kezdet

► A jó, a szép, mint lényeg a társadalom és az egyén kiteljesedéséhez. A valóság mélyebb átélése, a lelki egyensúly kialakítása utáni vágy. Szívedben a kedvetlenség ördöge? Mondd ki, mi fáj, s megkönnyebbülsz. Ezt tettem én is...

pyrrhus.hupont.hu

43. Ciccline

► Minden ami macska!

ciccline.hupont.hu

44. Budapesti Üvegesek 06-30-470-11-99

► Helyszíni üvegezés Budapest teljes területén,az összes kerületébe,gyors kiszállási idővel,teljes körű üveges munkák lakossági és közületi üvegezés.

budapestiuveges.hupont.hu

45. Vállalkozókért Vállalkozásokért Érdekvédő Mozgalom

► Csak az az ügy elveszett, amit feladunk

vvmozgalom.hupont.hu

46. BURKOLAS,FESTÉS,KŐMŰVES,BUDAPEST TERÜLETÉN!!!!!!

► SZOBAFESTÉS,BURKOLAS,KŐMŰVES,BP,EGÉSZ TERŰLETÉN

lakasfelujitaskomuves.hupont.hu

47. Páfrányos Vendégházak Velem

► Teljes kikapcsolódás az Alpok-alja legkedveltebb településén, ahogy sokan nevezik: a nyugalom szigetén

velemiszallas.hupont.hu

48. Old Sound

► '60-as, '70-es zenék, Pop, Rock, Beat... és sok egyéb

olds.hupont.hu

49. Natur-Baba

► Natur-Baba, a természetes bababutik

naturbaba.hupont.hu

50. EUGEN

► A TISZAMENTE KULTÚRÁLIS, KÖZÉRDEKŰ MONITORA - Kulturni, javni monitor Potiskog regiona

eugen.hupont.hu

51. MINŐSÉGI ANGOL HASZNÁLTRUHA - BÁLÁSRUHA NAGYKERESKEDÉS

► - HASZNÁLTRUHA, BÁLÁSRUHA NAGYKERESKEDÉS - Originál bontatlan nyers bálák és fajtára válogatott szezonális áruk OLCSÓN, JÓ MINŐSÉGBEN! KÖZVETLENÜL AZ IMPORTŐRTŐL!

angolbala.hupont.hu

52. "Jövőnket arra keressük, ahonnan származunk."

► Csak az igazat,:reggel,délben meg este! Ami az országos hírekből kimarad! Nézd meg az érem másik oldalát,godolkodj.

taltosok.hupont.hu

53. MOBILHÁZAK

► Olcsó saját berendezett otthona irodája lehet 1 nap alatt. Akár 1,5- 2 millió Ft-ért !

mobil-hazak.hupont.hu

54. Ide írhatod a honlap főcímét, ami legfeljebb 75 karakter lehet!

► Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

feherkek.hupont.hu

55. Dudoráné kézimunkái

► Kézzel készített, horgolt ajándék tárgyakat, ékszereket, kiegészítőket, egyedi mintával kínálunk. Alkalmakra vagy rendszeres viselésre magadnak, vagy barátaidnak. Íme néhány munkánk. A színeket, mintákat magad kombinálhatod, mi elkészítjük.

dudoranekezimunkak.hupont.hu

56. PRODUCATOR DE GARDURI KOTAJ

► GARDUL DIN PLASĂ DE SÂRMĂ ESTE CEL MAI IEFTIN GARD DIN LUME. LA NOI GĂSIŢI TOATE ELEMENTELE NECESARE, DE LA A LA Z. ŞI CE ESTE MAI IMPORTANT : TOTUL LA PREŢ DE PRODUCĂTOR !

gard.hupont.hu

57. Ide írhatod a honlap főcímét, ami legfeljebb 75 karakter lehet!

► Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

hgfkgfzkg.hupont.hu

58. GLUTÉNMENTES ÖVEZET

► Hogyan fogyhatsz 50 felett glutén-és laktózmentes diétával?

glutenmentesreceptek.hupont.hu

59. Álomfejtés

► Az embereket ősidők óta foglalkoztatják álmaik.Honnan erednek ezek a múló misztikus képsorok?Vajon mit jelentenek? Itt megtalálod a válaszokat,és az álomszótár segít az álom megfejtésében.

alomfejtes.hupont.hu

60. * BOKOMA FEJMASSZÍROZÓ *

► ****MOST AKCIÓS ÁRON ÚJRA KAPHATÓ AZ EREDETI BOKOMA FEJMASSZÍROZÓ!**** A BOKOMA THERÁPIÁS FEJMASSZÍROZÓ MINDEN IDŐK LEGJOBB ESZKÖZE! LAZÍTSON ÉS KÖZBEN SZÜNTESSE MEG ÁLLANDÓ FEJFÁJÁSÁT A BOKOMA FEJMASSZÍROZÓVAL!

bokoma-massage.hupont.hu

61. MALEREI

► Maler-Decorateur -Tapezierer

zimmermaler.hupont.hu

62. tauben, pigeon, porumbei, postagalamb GÁSPÁR ISTVÁN

► A Pannon Maraton Klub 2009 - 2010 évben rendezett versenyeinek CSAPATBAJNOKA (jobbra a 85427 hím látható 755 km lerepülése után 2047 társát utasította maga mögé és 14 órai szállás után NEMZETKÖZI I. díjat nyert!

pannonmaraton.hupont.hu

63. Széki Kapusi István hivatalos honlapja

► Erdély, a Mezőség, szülőfalum Szék. Varázslatos mesevilág, ma is élő hagyományok kifogyhatatlan forrása, drága szülőföldem.

kapusi.hupont.hu

64. Autódiagnosztika Budapesten és Pest megyében 06 70 352 1562

► Olcsó autódiagnosztika Budapesten és Pest megyében akár azonnal, autójavítással, hibakód olvasás és törlés 06 70 352 1562

autodiagnosztikabudapest.hupont.hu

65. Nagymamám konyhájából

► receptek a kredenc mélyéről

nagymamamkonyhajabol.hupont.hu

66. Keller cukrászat honlapja: torták, aprósütemények, pogácsák

► Honlapunkon megnézheti az általunk készített termékek fényképeit és tájékoztatást kap árainkról.

kellercukraszat.hupont.hu

67. Ventilátor szerelés elszívó javítás Pest megye 06209884170

► Fürdőszoba ventilátorok javítása, WC szagelszívó szerelés, konyhai páraelszívó beüzemelés falfúrással, lakás penészedés végleges megszüntetése garanciával. Helios, Maico, Wernig, Vortice, Vents, ATC, Elicent, ventilátorok beszerelése garanciával .

ventilatorszerviz.hupont.hu

68. Budapesti Költöztető - Bútorszállító

► Profi költöztetést és bútorszállítás Budapesten, vállalunk még: irodaköltöztetést, lomtalanítást Budapesten, zongoraszállítás Budapesten, belföldi költöztetés, költöztetés Magyarországra, nemzetközi költöztetés, költöztetés bútorszállítás fóliázással

budapestkoltozteto.hupont.hu

69. MOBIL KEMENCE GYÁRTÁS, FORGALMAZÁS. T+T KFT. DEBRECEN, MONOSTORPÁLYI U.9

► Vissza a hagyományokhoz! Étkezzen egészségesen, megőrizve ételei ízét, felidézve az elmúlt idők hangulatát! Tegye élménnyé a családi vacsorákat, baráti összejöveteleket! A múltunk kötelez!

mobil-kemence.hupont.hu

70. BARBIE BABA MONSTER HIGH LAP OLDAL GYÜJTŐKNEK !!!

► Sziasztok!!! Üdvözlök mindenkit honlapomon!Azért hoztam ezt a lapot létre ,hogy legyen egy oldal ahol a Barbie babákat kedvelők kedvükre böngészhetnek és gyönörködjenek ezekben a csodálatos babákban..:)Célom az hogy minnél több képet találjunk róluk.

barbiebaba.hupont.hu

71. MÉREGTELENÍTÉS REG-ENOR A TÚLSÚLY ÉS AZ ÖREGEDÉS ELLEN! RO VIZTISZTÍTÓK!

► BIOBOLT WEBÁRUHÁZ: TERMÉKBEMUTATÓ- ENERGIA MEGTAKARÍTÁSÁRA ÉS KÖRNYEZET VÉDELEMRE ALKALMAS TERMÉKEKET, TERMÉSZETES ALAPANYAGOKBÓL KÉSZÜLT TÁPLÁLÉK KIEGÉSZÍTŐKET KÍNÁLUNK! VÍZTISZTÍTÓK AZ EGÉSZSÉGÉRT!

meregtelenites.hupont.hu

72. Műanyag nyílászárók verhetetlen áron és minőségben

► Ezen az oldalon megtalálhatja az Ön számára megfelelő 5 légkamrás nyílászárókat, kimagasló minőségben és verhetetlen árakon!

ablakcentrum.hupont.hu

73.

► ..jobb megtenni és megbánni, mint megbánni hogy nem tetted meg..

jokisversek.hupont.hu

74. Ein toller Urlaub in Bad Bük bei uns ! ~ Egész évben gyógyulhat Bükfürdőn!

► Die Gesundheit ist nicht alles, aber ohne Gesundheit ist alles nichts ! ~ Az egészség nem minden, de egészség nélkül a minden is semmi !

szallas-bukfurdon.hupont.hu

75. Apáczai Csere János Általános Iskola

► 3032 Apc, Fő út 48. Tel.: 37/ 385-349, 37/585-002, fax.37/385-349

apaczai.hupont.hu

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 3
Tegnapi: 9
Heti: 3
Havi: 46
Össz.: 2 495

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: GYIK - GYAKRAN ISMÉTELT - KÉRDÉSEK
RITA-ASZTRO - © 2008 - 2018 - rita-asztro.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »