RITA-ASZTRO

ASZTROLÓGIA – SZEMÉLYRE SZÓLÓ TANÁCSADÁS! - CSAK NEKED SZÓL! – ÚTMUTATÓ AZ ÉLETEDHEZ!

GYIK - GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK:

OLVASD/NÉZD VÉGIG!


ÍROM - FOLYAMATOSAN - A VÁLASZOKAT:

 

MI AZ ELSŐ LÉPÉS? - TANULMÁNYOZD ÁT A WEB-LAPOMAT! - MAJD ÍRSZ E-MAILT, HOGY SZERETNÉD MEGRENDELNI A TANÁCSADÁST. - JÓL MEGGONDOLTAD! - ÉS TÉNYLEG SZERETNÉD! - JA, ÉS VAN RÁ ELÉG PÉNZED! - ÉS A MEGBESZÉLT IDŐPONTOT IS BE FOGOD TARTANI! - CSAK AKKOR RENDELD MEG!!!

 

HOGY RENDELHETEM MEG? - E-MAILBEN! - ELKÜLDÖD A PONTOS ADATAIDAT. - SZÜL. HELY (ORSZÁG, HA KÜLFÖLDÖN SZÜLETTÉL, - NAGYOBB, KÖZELI VÁROS, HA KIS FALUBAN SZÜLETTÉL), ÉV, HÓ, NAP, - PONTOS ÓRA, PERC! - HA NEM TUDOD PONTOSAN, ÍRD ODA!!! - FONTOS!  - A TE ÉRDEKEDBEN! - ÉS ARRA IS SZÜKSÉG VAN, HOL ÉLSZ JELENLEG? - PL. BP.5.KER.

 

NEM TUDOM AZ ÓRA, PERCET PONTOSAN, VAGY EGYÁLTALÁN! - AKKOR IS LEHET? - IGEN! - VAN RÁ MÓDSZER, AKKOR AZ ASCENDENSED UGYANAZ LESZ, MINT A NAP-JEGYED. ÉS AKKOR IS FOG RÁD HASONLÍTANI A TANÁCSADÁS. - VAGY BE IS TUDOM PONTOSÍTANI, ATTÓL FÜGG, MENNYI AZ ELTÉRÉS? - EZT MEGBESZÉLJÜK!

 

 

MI TÖRTÉNIK MEGRENDELÉS UTÁN? - MIUTÁN ELKÜLDTED AZ ADATAIDAT E-MAILBEN. - MEGNÉZEM A (HOROSZKÓP) HKP.-ÁBRÁT. - UTÁNA MEGÍROM, MIKOR TUDSZ FELHÍVNI (MOBILON, ESETLEG SKYPE-N). - ÉS/VAGY SZEMÉLYESEN - MEGBESZÉLJÜK A RÉSZLETEKET! - ILLETVE MEGISMERSZ! - EZ A TALÁLKOZÓ MAX. 30 PERC, ÉS INGYENES! - ÉS AKKOR ELDÖNTHETED, HOGY TÉNYLEG KÉRED-E A TANÁCSADÁST, ELFOGADSZ-E TANÁCSADÓDNAK -, ÉS A SZÁNDÉKOD VALÓS! - AKKOR AZT  ELŐLEGGEL - MINIMUM: 5 EZER Ft - BIZTOSSÁ TESZED A MEGRENDELÉSED! - CSAK UTÁNA KEZDEM EL A FELKÉSZÜLÉST!

 

MILYEN NAPSZAKBAN - ÉS NAPON TÖRTÉNIK A TANÁCSADÁS? - KIZÁRÓLAG DÉLUTÁN TUDOM VÁLLALNI: 15-16 ÓRÁTÓL - 19-20 ÓRÁIG, HOGY 21-22 ÓRÁRA BEFEJEZZÜK! - ÉS - HÉTKÖZNAP! - ÁLTALÁBAN KEDDEN, VAGY SZERDÁN.

 

MI MÓDON TÖRTÉNIK A TANÁCSADÁS? - ELSŐSORBAN A SZEMÉLYES TANÁCSADÁS HÍVE VAGYOK. - A TE ÉRDEKEDBEN - EZ A JOBB! - HA TÚL MESSZE LAKUNK EGYMÁSTÓL, - AKKOR SKYPE-N.

 

MILYEN TANÍTÁS SZERINTI A TANÁCSADÁS? - A BAKTAY ERVIN ASZTROLÓGIAI ISKOLA TANÍTÁSAIT ALKALMAZOM! OTT TANULTAM! - NÉZD MEG A HONLAPJÁT: ASZTROLOGBAE.HU/ISKOLA, - HOGY MENNYI MINDENT, - ÉS MENNYIÉRT TANULTAM - A 4 ÉV ALATT! -

 

AZ ADATAIM BIZTONSÁGBAN LESZNEK? - IGEN, TERMÉSZETESEN! - SOHA NEM ADTAM MÉG KI SENKI ADATÁT MÁSOKNAK, ÉS NEM IS FOGOM! - ÉS SZÓBAN SEM BESZÉLTEM SENKIRŐL NÉVVEL A HKP.-JÁRÓL. ÉS MÉG A CSALÁDTAGJÁNAK SEM! - ÉS CSAK KERESZT-NEVEKET HASZNÁLOK. - VALAMINT BECSÜLETESNEK SZÜLETTEM! - ÉS ESKÜT IS TETTEM! - AZ OKLEVELEM ÁTVÉTELEKOR!

 

HOL TALÁLKOZUNK? - IRODA HIÁNYÁBAN - AZ ÖRSÖN A SUGÁRBAN VAN RÁ LEHETŐSÉG. - VAGY ESETLEG MÁS MEGBESZÉLT HELYEN. - PONTOSAN LEEGYEZTETETT IDŐPONTBAN!

 

HOZHATOM A - BARÁTNŐMET? - BARÁTOMAT? - CSALÁDTAGOMAT? - GYEREKEMET? - NEM!

 

VIDÉKEN LAKOM - A TECHNIKA LEHETŐVÉ TESZI - ÍGY IS A TANÁCSADÁST - SKYPE-N!

 

KÜLFÖLDÖN ÉLEK - MAGYAR VAGYOK - LÁSD - ELŐZŐ - SKYPE-N VAN LEHETŐSÉG!

 

KÜLFÖLDI VAGYOK - CSAK AKKOR, HA TUDSZ MAGYARUL! - MERT ÉN CSAK MAGYARUL BESZÉLEK. - AZ ANGOL TUDÁSOM MÉG MINIMÁLIS.

 

MENNYI IDEIG TART A TANÁCSADÁS? - ÁLTALÁBAN 2 ÓRA, MAX. 2,5. - ATTÓL FÜGG MIBEN ÁLLAPODTUNK MEG, ÉS MENNYI MINDENRE KELL VÁLASZOLNOM. - AZAZ MELYIK CSOMAGOT VÁLASZTOTTAD? - TEDD SZABADDÁ MAGAD ARRA A DU.-RA, VAGY ESTÉRE!

 

MENNYIBE KERÜL? - MIKOR ÉS HOGY FIZETHETEK? - SZEMÉLYES, ESETLEG TELEFONOS MEGBESZÉLÉS UTÁN TUDOM MEGMONDANI. - MINDENKINEK MÁS! - ATTÓL FÜGG, - MELYIK CSOMAGOT VÁLASZOTTAD? - ÉS MIKRE SZERETNÉL VÁLASZT KAPNI?

 

MI VAN - HA MEGGONDOLTAM MAGAM? - HA ELKÜLDTED E-MAILBEN AZ ADATAIDAT, - DE MÉG A RÉSZLETEK MEGBESZÉLÉSE - ÉS ELŐLEG FIZETÉSE ELŐTT!!! - ADDIG MEGGONDOLHATOD MAGAD! - AZAZ ADDIG, AMIG NEM KEZDTEM MEG A FELKÉSZÜLÉST!

 

MI VAN - HA MEGRENDELTEM - MEGBESZÉLTÜK AZ IDŐPONTOT - ELŐLEGET ADTAM, VAGY KIFIZETTEM, - DE - KÖZBEJÖTT VALAMI? - VAGY ELFELEJTETTEM? - AKKOR, HA MÁR FELKÉSZÜLTEM!!! - AZ ELŐLEGBŐL, VAGY KIFIZETETT TELJES ÖSSZEGBŐL 3 EZER Ft! - LEVONÁSRA KERÜL! - MINIMUM ENNYI JÁR A FELKÉSZÜLÉSRE! - MIVEL ELŐRE DOLGOZOM, AZÉRT FIZETSÉG JÁR!

 

HA MEGHIÚSULT A TALÁLKOZÓ? - LÁSD ELŐZŐ PONTOT! - A 2. TALÁLKOZÓT CSAK PONTOSAN LEEGYEZTETETT - ÉS BETARTOTT! - IDŐPONTBAN! - ÉS CSAK SKYPE-N VÁLLALOM! - HA A 2. TALÁLKOZÓRA ÚJBÓL FELKÉSZÜLTEM, - ÉS AZ IS MEGHIÚSUL, - AKKOR AZ ÚJABB 2 EZER Ft-BA KERÜL - MINIMUM! - AZAZ, AZ 5 EZER Ft-ON FELÜL FIZETETT ELŐLEGET - VISSZAKAPOD! - AKKOR ENNYI LESZ A KOMOLYTALANSÁGODNAK AZ ÁRA! - A TANULÓ-PÉNZED! - MÁSKOR MEGGONDOLOD, HOGY BETARTOD-E A SZAVADAT!

3. TALÁLKOZÓ NINCS!!! - AKKOR MÁR NEM VETTED KOMOLYAN! - KOMOLYTALANOKKAL PEDIG NEM FOGLALKOZOM! - NEM LEHET JÁTSZANI A BEFEKTETETT MUNKÁMMAL, IDŐMMEL!

 

CSAK A JÓKAT MONDOD, VAGY A ROSSZAKAT IS? - IGEN, MINDENT MEGMONDOK, DE KÍMÉLETESEN. - A ROSSZTÓL IS JÓL FOGOD ÉREZNI MAGAD! - MINDEN EMBERREL MÁSKÉPP BESZÉLEK! - A HKP.-OD ALAPJÁN FOGOM TUDNI, HOGY VELED HOGY KELL?

 

DRÁGA!? - VANNAK DRÁGÁBBAK IS -  OLCSÓBBAK IS! - A MINŐSÉGET, A JÓ MUNKÁT MEG KELL FIZETNI! - "OLCSÓ HÚSNAK HÍG A LEVE!" - PL. VANNAK OLYAN ASZTRO-PROGRAMOK, HOGY A GÉP MEGÍRJA AZ ELEMZÉST, AKÁR 10-15 OLDALT IS. AZOK CSAK RÉSZBEN HASONLÍTANAK MAJD RÁD! A GÉP NEM TUDJA ÚGY ÖSSZEHANGOLNI, AHOGY CSAK SZEMÉLYESEN LEHET! ÉS LEHET, HOGY NEM IS ASZTROLÓGUS AZ ILLETŐ, CSAK PÉNZKERESET MIATT BESZEREZTE A PROGRAMOT!!! - A DRÁGÁBBAKNAK PEDIG VAN IRODÁJUK! - AZT IS MEG KELL FIZETNI! - SAJNOS NEKEM NINCS IRODÁM! - ÉN 4-6-8 ÓRÁT, NÉHA 10-ET IS, FELKÉSZÜLÖK RÁD, ÉS + A SZEMÉLYES TANÁCSADÁS 2 ÓRA, MAX. 2,5! - ÉS NÉZD MEG A RÓLAM OLDALT, A TANULMÁNYAIMAT! - HA MÉG MINDIG SOKNAK TALÁLOD AZ ÁRAT -, CSINÁLD UTÁNAM! - VAGY KERESS OLCSÓBBAT!

 

ÍRÁSBAN LEHET-E KÉRNI A TANÁCSADÁST? - CSAK ÍRÁSBAN - NEM! - DE HA NAGYON SZERETNÉD, - AKKOR - CSAK A SZEMÉLYES TANÁCSADÁS UTÁN! - ELKÉSZÍTEM - ÉS E-MAILBEN, MELLÉKLETBEN ELKÜLDÖM, PÁR NAP MÚLVA! - DE AZ UGYANANNYIBA KERÜL, MINT A SZEMÉLYES TANÁCSADÁS! MERT AZ 2 MUNKA! - AZAZ DUPLA ÁR!

 

TELEFONÁLHATOK KÖZBEN? - NEM! - ÉN SEM TELEFONÁLOK KÖZBEN! - SZÓLJ A KÖRNYEZETEDNEK ELŐRE, HOGY KB. 2-2,5 ÓRÁIG LE LESZ HALKÍTVA A TELEFONOD - ÉS NEM VESZED FEL!!!

 

NEM TUDSZ ELÉRNI TELEFONON? - IGEN, ELÉG SOKSZOR ELŐFORDUL, HOGY LE VAN HALKÍTVA - ÉS NEM TUDOM FELVENNI. - ÉPPEN EZÉRT ELŐSZÖR ÍRJ E-MAILT. - ÉS MEGÍROM, MIKOR TUDSZ FELHÍVNI!

 

CSAK AZ ASCENDENSEMET SZERETNÉM TUDNI, SEMMI MÁST. - LEHET? - KIVÉTELESEN, ÉS RITKÁN! - ÍRD MEG E-MAILBEN AZ ADATAIDAT - A FENTIEK SZERINT. - ÉS MEGÍROM, MELYIK NAP TUDSZ FELHÍVNI, TELEFONON - KÉSŐ ESTE! - KÉRLEK TARTSD BE A MEGADOTT IDŐPONTOT! MERT KÜLÖNBEN ANNYI VOLT - KÉRDEZD MEG MÁSTÓL! - (Nekem elő kell készíteni a gépet, a programot! - A hkp.-odat. - Abba kell hagyni más munkát! stb.)

 

 

ÍRD MEG - E-MAILBEN - MIRE SZERENÉL MÉG VÁLASZT KAPNI?

 

B.RITA

rita.asztro@gmail.com

Cs.14.09.2017. R.f. - Szo.16.09.2017. R-O.f. - H.25.09.2017. S.n.

 
Amíg az oldal tulajdonosa nem helyez el itt tartalmat, addig a mai napi leglátogatottabb oldalak listája jelenik meg!

KIEMELT, REKLÁMMENTES OLDALAK

1. Istállószőnyeg, rámpaszőnyeg, csúszásgátló gumiszőnyeg, patamosó

► Csúszásgátló gumiszőnyegek csoportjába tartozik az istállószőnyeg, és a rámpaszőnyeg, valamint a lovak biztonsága érdekében egy speciális lyukacsos gumiszőnyeg, melyet patamosókba ajánlunk. Miért előnyös: Könnyen tisztítható, meleg, és rugalmas.

rampa-istalloszonyeg.hupont.hu

2. Szirmok

► Köszönöm, hogy apró szirmaimat észrevetted...

rojtok.hupont.hu

LEGLÁTOGATOTTABB OLDALAK (MAI).

HuPont hirdetési rendszer

1. Coinmoin BTC. How to earn bitcoin?

► Coinmoin BTC. How to earn bitcoin?

coinmoin.hupont.hu

2. ___ KÓTAJI KERÍTÉSGYÁRTÓ ___ MINDEN GYÁRI ÁRON !!!

► A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓBB KERITÉS A VILÁGON. AMI SZÜKSÉGES HOZZÁ AZT NÁLUNK MEGTALÁLJA A-Z -ig. FÉM, ÉS BETON KERÍTÉSOSZLOPOK, HORGANYZOTT, ÉS ZÖLD DRÓTHÁLÓ, BETON LÁBAZATI ELEMEK, 3D-s KERÍTÉSPANELEK, ÉS KIEGÉSZITŐK.

kerites.hupont.hu

3. Ingatlanpiacról minden (elemzések, stratégiák, országosan és Budapestről)

► ingatlan, ingatlanvásárlás, ingatlaneladás, ingatlanpiaci elemzés, CSOK-os eladó budapesti ingatlanok, CSOK-os eladó Budapest környéki ingatlanok

ingatlanpiaci-elemzo.hupont.hu

4. MaTi-CAR Kft. - ALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON....

► Utángyártott, gyári , és bontott alkatrészek elérhető áron Miskolcon. Minden autótípushoz: ALFA/AUDI/BMW/CITROEN/CHEVROLET/DAEWOO/FIAT/FORD/HONDA/KIA/LANCIA/LEXUS/MAZDA/MITSUBISHI/NISSAN/PEUGEOT/RENAULT/SAAB/SEAT/SKODA/VW alkatrészek elérhető áron..

alkatreszekmindenautohoz.hupont.hu

5. Álomfejtés

► Az embereket ősidők óta foglalkoztatják álmaik.Honnan erednek ezek a múló misztikus képsorok?Vajon mit jelentenek? Itt megtalálod a válaszokat,és az álomszótár segít az álom megfejtésében.

alomfejtes.hupont.hu

6. ZEMPLÉNI TÁJAK CSODÁLATOS KÉPEI, IDÉZETEK,VERSEK,KÉPEK

► ZEMPLÉN,AHOL A CSEND KEZDŐDIK! "Bízd magad barátokra. De sose vedd a barátság kincsét magától értetődőnek". Stephanie Dowrick

elvonultan.hupont.hu

7. PLASĂ DE SÂRMĂ, PLASĂ DE PROTECŢIE ÎMPOTRIVA ANIMALELOR SĂLBATIC-BRASOV

► GARDUL DIN PLASĂ DE SÂRMĂ ESTE CEL MAI IEFTIN GARD DIN LUME. LA NOI GĂSIŢI TOATE ELEMENTELE NECESARE, DE LA A LA Z. ŞI CE ESTE MAI IMPORTANT : TOTUL LA PREŢ DE PRODUCĂTOR !

gard.hupont.hu

8. Egészségügyi tananyagok mindenkinek

► “A kialakult betegséget kezelni olyan, mintha az ember akkor kezdene kutat építeni, amikor már megszomjazott.”

egeszsegugy.hupont.hu

9. Tis-CaR-Sec Kft - KOREAI ÉS JAPÁN AUTÓALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON..

► Gyári-, utángyártott Koreai és Japán alkatrészek elérhető áron Miskolcon! CHEVROLET/DAEWOO/DAIHATSU/HONDA/HYUNDAI/ISUZU/INFINTI/KIA/MAZDA/MITSUBISHI/NISSAN/TOYOTA

japanautoalkatresz.hupont.hu

10. RE - FLEXI - OK

► "Ágyúval verébre?!"

reflexiok.hupont.hu

11. MaTi-CAR Kft. Miskolc *FRANCIA* AUTÓALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON....

► Gyári/Utángyártott/Bontott alkatrészek elérhető áron Miskolcon. CITROEN ALKATRÉSZEK-DACIA ALKATRÉSZEK-PEUGEOT ALKATRÉSZEK-RENAULT ALKATRÉSZEK-FRANCIA autókhoz alkatrészek elérhető áron..

francia-auto-alkatreszek.hupont.hu

12. Nagymamám konyhájából

► receptek a kredenc mélyéről

nagymamamkonyhajabol.hupont.hu

13. PRO-SPORT

► Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

pro-sport.hupont.hu

14. Konyhabirodalom

► Egyszerűen, gyorsan, jót!

konyhabirodalom.hupont.hu

15. MaTi-CaR Kft. -> Új, utángyártott OLASZ autó alkatrészek akció!

► ALFA ROMEO - FIAT - LANCIA autóalkatrészek hihetetlen áron! Olasz autóalkatrészek akciósan!

olasz-auto-alkatreszek.hupont.hu

16. GTA San Andreas

► Minden, amit tudni kell a GTA-ról! Kódok, módok, végigjátszás és egyebek! :)

gta-sandreas.hupont.hu

17. Angol nyelvkönyv - azoknak akik szeretnének IGAZÁN jól angolul!

► Sokszor belefogtál már az angol nyelv megtanulásába, de mindig elakadtál? Megvan a megoldás! Ez a nyelvkönyv meg tud tanítani angolul.

angol-nyelvkonyv.hupont.hu

18. Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

► Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

jellem-ismeret.hupont.hu

19. Homérosz,Toldi,Csontváry a NAPÚTon, Minósz/Mithrász, 3500 éves szupernaptár

► “Krónikákat, történelmet lehet hamisítani, de a Nap járását az égen nem!” Iliász a napúton? Odüsszeia, mint vízöntő-paradoxon tanulmány? Kitatált-e a Képes Kor-nika? Bronzkori szupernaptár?Nap-Hold-Vénusz:Toldi trio, MINÓSZ Kréta és MITHRÁSZ kultusz.

naput.hupont.hu

20. MaTi-CAR Kft. Miskolc*ALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON....

► Ajtókilincsek AUDI-BMW-CITROEN-CHEVROET-DAEWOO-FIAT-FORD-HONDA-KIA-MAZDA-NISSAN-PEUGEOT-RENAULT-SEAT-SKODA-VW autótípusokhoz. Alkatrészek szinte minden autóhoz elérhető áron....

ajtokilincs-kulso-belso.hupont.hu

21. KISBIG KIFŐZDE

► A magyar konyha és a világ ízei hagyományos kézműves technológiával valódi alapanyagokból!

kisbig.hupont.hu

22. MaTi-CaR Kft. TURBÓCSŐ-INTERCOOLER CSŐ-LEVEGŐ CSŐ ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON

► Intercooler csövek-Turbócsövek-AUDI-BMW-CITROEN-CHEVROET-DAEWOO-FIAT-FORD-HONDA-HYUNDAI-KIA-MAZDA-NISSAN-PEUGEOT-RENAULT-SAAB-SEAT-SKODA-VW-szinte minden autótípushoz elérhető áron..

turbocso-intercoolercso.hupont.hu

23. MaTi-CAR Kft. Miskolc*ALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON....

► Gyári alkatrészek,Utángyártott-Bontott alkatrészek elérhető áron Miskolcon. Opel alkatrészek,AUDI-BMW-CITROEN-CHEVROET-DAEWOO-FIAT-FORD-HONDA-KIA-MAZDA-NISSAN-PEUGEOT-RENAULT-SEAT-SKODA-VW alkatrészek-szinte minden autóhoz alkatrészek elérhető áron..

maticar-alkatreszek.hupont.hu

24. MaTi-CAR Kft. Miskolc*Új Fojtószelep-Fójtószelep ház akciós áron Miskolcon.

► Új Fojtószelep elérhető áron Miskolcon.AUDI-ALFA-BMW-CITROEN-CHEVROET-DAEWOO-FIAT-FORD-HONDA-HYUNDAI-KIA-MAZDA-MERCEDES-MITSUBISHI-NISSAN-PEUGEOT-RENAULT-SEAT-SKODA-TOYOTA-VW ,szinte minden autótípushoz fojtószelep elérhető áron..

fojtoszelep-fojtoszelepek.hupont.hu

25. ABS-JELADÓK MaTi-CAR Kft. Miskolc*ABS-SZENZOROK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON....

► ÚJ Utángyártott Abs jeladók-abs szenzorok-Abs kerékfordulatszám érzékelők szinte minden autótípushoz elérhető áron.....

absjeladokmindenautohoz.hupont.hu

26. Egyedi konyhabútor készítés Budapesten +36 70 243 9439

► Asztalos mester vállal egyedi konyhabútor készítést Budapesten és környékén +36 70 243 9439. Modern konyhabútor olcsón, elemes konyhaszekrény akció.

egyedikonyhabutorkeszites.hupont.hu

27. MaTi-CaR Kft. autóalkatrészek elérhető áron...

► Főtengely ékszíjtárcsák-Szíjtárcsák Audi-Bmw-Citroen-chevrolet-Dacia-Daewoo-Fiat-Ford-Honda-Hyundai-Isuzu-Iveco-Kia-Lancia-Mazda-Mercedes-Mitsubishi-Nissan-Opel-Peugeot-Renault-Saab-Seat-Skoda-Suzuki-Toyota-Volvo-Vw-minden autótípushoz!

fotengely-ekszijtarcsa.hupont.hu

28. MAGYAR Locsolótömlő, ipari tömlő, öntözés, kert, otthon

► locsolótömlő, kerti tömlő, szivattyútömlő, szívótömlő, tömlővég, tömlőösszekötő, tömlőcsatlakozó, szivattyú, gyorscsatlakozó, 1"-os gyorscsatlakozós rendszer, bilincs, szórófej, takaróponyva, szerelvény, Weekend Master, Master Extra, Master Plus, ATS

locsolotomlo.hupont.hu

29. Varga Géza: A székely rovásírás

► Nemzeti írásunk teljesebb leírásának vázlata

szekely-rovasiras.hupont.hu

30. HATODIK NAPON

► ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

hatodiknapon.hupont.hu

31. Tanulj velem könnyen németül!

► Oldalamat azoknak ajánlom akik el szeretnék sajátítani a német nyelv alapjait. könnyen, egyszerűen,gyorsan.

konnyennemetul.hupont.hu

32. GLUTÉNMENTES ÖVEZET

► Hogyan fogyhatsz 50 felett glutén-és laktózmentes diétával?

glutenmentesreceptek.hupont.hu

33. Naked Light

► Az idézet kifejezi az összes érzésed.Néha sírásra ,néha nevetésre késztet.

sajatidezetek.hupont.hu

34. Sharon képtára

► Saját készításű képeim, képeslapjaim. Ingyenes képeslapküldési lehetőség.

sharon.hupont.hu

35. Idézetek, versek, történetek...és sok minden más.:)

► ‎* "Az optimista a fényt látja az alagút végen. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledö vonatot. A mozdonyvezetö pedig a három hülyét a síneken...!" ♥

mazsii.hupont.hu

36. Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

► Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

lapfoldiketto.hupont.hu

37. Három szóban el tudom mondani, mit tanultam az életről: mindig megy tovább.

► "A világ minden szépségéért sem akarnám elcserélni az egyéniségemet, még akkor sem, ha nincs benne semmi különös. Én én magam vagyok, és ez több annál, amit néhányan elmondhatnak magukról."

mindigvantovabb.hupont.hu

38. Bio vetőmagok saját kertemből

► Falun élni nagyon jó! És ez így is lesz, ameddig a városi ezt meg nem tudja! ... Ne harcolj a sötétség ellen. Gyújtsál gyertyát. Sokan fognak követni.

biovetomag.hupont.hu

39. KERTI JÁTÉK-Játszótér

► EU Szabványos Szabadtéri,Udvari és Közterületi Fa Játék várak Játszótéri eszközök,Egyedi tervezésű Játszóterek,Játszó udvarok és Játékok TELJES KÖRŰ KIVITELEZÉSE ENGEDÉLYEZTETÉSE 06-70-940-1795 kertijatekhj@gmail.com

kertijatek.hupont.hu

40. TOYOTA ALKATRÉSZ MaTi-CAR Kft. TOYOTA Alkatrészek elérhető áron Miskolcon..

► Gyári-, utángyártott autóalkatrészek TOYOTA 4-RUNNER, AYGO, AVENSIS, AURIS, CAMRY, CARINA, CELICA, COROLLA, DYNA, HIACE, HILUX, IQ, LAND CRUISER, PICKUP, PREVIA, PRIUS, PREMIO, RAV4, STARLET, URBAN CRUISER, VERSO, YARIS típusokhoz akciós áron!

toyota-alkatreszek.hupont.hu

41. TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

► "Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

42. Használt, futózott és új gumik: Személy, Teher, Munkagép Tel.:06-70/6048810

► HASZNÁLTGUMI: (6.HÓNAP) FUTÓZOTT GUMI: (LEFUTÁSIG) ÚJ GUMI: (2. ÉV GARANCIÁVAL) Cím: H - 2060 BICSKE SZENT LÁSZLÓ ÚT 50. e-mail: unityrekft@gmail.com

gumi-reifen.hupont.hu

43. MÉREGTELENÍTÉS REG-ENOR A TÚLSÚLY ÉS AZ ÖREGEDÉS ELLEN! RO VIZTISZTÍTÓK!

► BIOBOLT WEBÁRUHÁZ: TERMÉKBEMUTATÓ- ENERGIA MEGTAKARÍTÁSÁRA ÉS KÖRNYEZET VÉDELEMRE ALKALMAS TERMÉKEKET, TERMÉSZETES ALAPANYAGOKBÓL KÉSZÜLT TÁPLÁLÉK KIEGÉSZÍTŐKET KÍNÁLUNK! VÍZTISZTÍTÓK AZ EGÉSZSÉGÉRT!

meregtelenites.hupont.hu

44. Andi77 tuti tárkonyha

► Kipróbált, ismert, könnyen elkészíthető finomságok receptjeit gyüjtöttem össze

andi-tutireceptek.hupont.hu

45. Vertikális és Horizontális szélkerekek szines Katalógusa a nagyvilágból.

► Vertikális és Horizontális szélkerekek szines Katalógusa a nagyvilágból. Itt megtalálod a legérdekesebb szerkezeteket, találmányokat, újitásokat és különlegességeket. Redaktion: Peter Borsanyi Techniker >>> Savonius-Balaton HUNGARY 2008 - 2017

savonius-balaton.hupont.hu

46. NAPCSILLAG

► ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

napcsillag.hupont.hu

47. Kérdések minden témában!:)

► Sziasztok!Itt minden kérdésre válaszolunk Nektek!Remélem tetszeni fog az oldal!Jó nézelődést!:)

kerdesekmindentemaban.hupont.hu

48. Új szellem-kezdet

► A jó, a szép, mint lényeg a társadalom és az egyén kiteljesedéséhez. A valóság mélyebb átélése, a lelki egyensúly kialakítása utáni vágy. Szívedben a kedvetlenség ördöge? Mondd ki, mi fáj, s megkönnyebbülsz. Ezt tettem én is...

pyrrhus.hupont.hu

49. ZaZa Kutyaruha

► Kutyahidegben, kutyaruhában, tiszta marad, legalább a kabát alatt. Kutyaruhák egyedi méretre

zaza-kutyaruha.hupont.hu

50. KÓTAJSKÉ CENTRUM VÝROBY DRÔTENÉHO PLETIVA, A BETONOVÝCH

► DRÔTENÝ PLOT JE NAJLACNEJŠÍ PLOT NA SVETE. HOCIČO BUDETE K TOMU POTREBOVAŤ, U NÁS NÁJDETE ÚPLNE VŠETKO. A ČO JE NAJDÔLEŽITEJŠIE: ZA VÝROBNÚ CENU!

novyplot.hupont.hu

51. OLCSÓ UJ CSOMAGOLÁS SÉRÜLT -SZÉPSÉGHIBÁS TERMÉKEK LEÉRTÉKELT ÁRON

► MINDEN EGY HELYEN ,ÉPITKEZIK,KERTÉSZKEDIK , SPORTOLNA VAGY JÖN A BABA??AMI NÁLLUNK NINCS AZT BESZEREZZÜK KÉRÉSÉRE KEDVEZMÉNYES ÁRON ÉS HÁZHOZ SZÁLLITJUK, HA KELL. TEL 06209978798 BPXVII KER .email:zolt@tvn.hu VÁRJUK KÉRDÉSEIT SEGITÜNK

olcso-easy.hupont.hu

52. Kasza Tamás, Lezárás Specialista Oldala

► Ha már értékesítesz, akkor keress vele pénzt is, ismerd meg a lezárás 13 lépését. www.lezarasspecialista.hu

lezarasspecialista.hupont.hu

53. Ezo Hírnök

► www.ezohirnok.hupont.hu

ezohirnok.hupont.hu

54. Pesterzsébeti Használt gyerekruha és bababizományi

► Szerettel várunk pesterzsébeti üzletünkben nagy választékban találsz baba és gyermekruhát és babakocsit, etetőszéket, járókát, kiságyat, játékokat!

bababizomanyi.hupont.hu

55. Eladó tüzifa Budapesten

► Eladó tüzifa Budapesten házhozszállítással, akác, bükk, gyertyán, tölgy tüzifa méterben, hasítva, kalodázva 06 70 410 7499.

tuzifabudapesten.hupont.hu

56. Gipszkartonozás, gipszkarton szerelés Budapest

► Olcsó gipszkartonozás, gipszkarton szerelés Budapest környékén (70) 211-7128, lakásfelújítás, szobafestés Budapest környékén

gipszkartonszerelese.hupont.hu

57. KÉPESGÉP - a géphirdetések lapja - új és használt haszongépek, eszközök

► Eladó haszongépek, traktorok, talajművelők, betakarítók, építő- és földmunkagépek, daruk, emelők, targoncák, járművek, alkatrészek, tartozékok, szerviz. Hirdetései megjelenéséhez árajánlatot a kepesgep@gmail.com e-mail címen kérhet.

kepesgep.hupont.hu

58. ☺Idézetek^^

► ...ahol el akarnak felejteni, ott leszel felejthetetlen :)

idezzeteek.hupont.hu

59. vagányok,tehát tinik

► minden ami minket fiatalokat érdekel.

teenager.hupont.hu

60. ANTENNABOLT-WEBÁRUHÁZ A BP 1174.BOCSKAI U 29.

► TEL:0612570573,+36309847295 MINDIGTV,FÖLDI ANTENNA, MŰHOLDVEVŐ,KAMION ANTENNABOLT.

sat.hupont.hu

61. !!! Csak Hírességek !!!

► Ezen az oldalon csak hírességek találhatók! Jó szórakozást az oldal nézegetéséhez! :)

csakhiressegek.hupont.hu

62. Burkolás-gipszkartonozás-belsőépítészet, festés

► Építőipari kivitelező hideg-meleg burkolást, gipszkartonozást, festést vállal Budapesten és környezetében. A helyszíni felmérés után korrekt árajánlat! Mega-F Kft.

burkolas-festes-gipszk.hupont.hu

63. Dr. Estók Bertalanné Olivia honlapja

► Élményeim...

esolivia.hupont.hu

64. Schwarenberg kennel, szálkás-, hosszú- és rövidszörű tacskók

► Kaninchen, törpe, standard tacskók minőségi tenyészete.

schwarenberg.hupont.hu

65. Minden dolog

► nézz meg mindent ,itt mindent megtalálsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mindenfajtaoldal.hupont.hu

66. ÉTKES BÜFÉ

► Minden nap friss, válogatott alapanyagokból, rendeléskor készítjük ételeinket, melyek között megtalálhatóak a magyar ízvilágot képviselő ételek, úgy mint a házi ízesítésű hurka és kolbász, valamint a reformkonyha jövevényei, úgy mint a gyros.

etkesbufe.hupont.hu

67. A földrajz

► .

foldrajzkrisz.hupont.hu

68. Versek, fotók, művészetek, süni, természet.

► "akkor lesz itt szép világ, ha égig ér a szarkaláb, és az úton sündisznócska, riszálja a popsiját"

antalkiss.hupont.hu

69. Gyermeksarok

► Gyerekeknek mindenféle jó dolog!

gyermeksarok.hupont.hu

70. Látványpont

► Kívánság lampion, Égi lampion, Égi lámpás, Repülő lampion, Lampion, Hélium palack, LED-es lufi, Lufi, Torta tűzijáték, Tűzijáték, Gázspray, Konfetti ágyú, Vészjelző rakéta, Vészjelző fáklya, Fáklya, Mexikói Fényfolyosó, LED-es gyertya, Gyújtózsinór

latvanypont.hupont.hu

71. MINŐSÉGI ANGOL HASZNÁLTRUHA ÉS HOLLAND HASZNÁLT RUHA NAGYKERESKEDÉS

► ANGOL HASZNÁLT RUHA - HOLLAND HASZNÁLTRUHA - MINŐSÉGI BÁLÁS RUHA OLCSÓN, JÓ MINŐSÉGBEN KÖZVETLENÜL AZ IMPORTŐRTŐL

angolbala.hupont.hu

72. Érd info

► Minden információt ÉRDről az ÉRDi polgároknak és az ÉRDeklődőknek.

erd.hupont.hu

73. A homo digitalis kora

► A homo digitalis, vagyis a modern kor embere a tér és idő szabadságát kapta meg az új évezredben. Ott áll egy forradalmian globális változás küszöbén, ami olyan változásokat generál, mely kétségkívüli hatással lesz az emberi kommunikáció jövőjére.

homodigitalis.hupont.hu

74. NAGY GÁZSZERVIZ KFT. Kazánjavítás, gázszerviz, gázszerelés 06204260249

► Gázkazán, gázkészülék javítás, karbantartás, csere. Székesfehérváron, Fejér megye teljes területén, illetve Érden és Dunaújvárosban is! www.facebook.com/kazandoki

kazandoki.hupont.hu

75. Csak foci

► Az egész foci, semmi más

csakfoci.hupont.hu

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 52
Tegnapi: 145
Heti: 197
Havi: 1 119
Össz.: 1 119

Látogatottság növelés
Oldal: GYIK - GYAKRAN ISMÉTELT - KÉRDÉSEK
RITA-ASZTRO - © 2008 - 2017 - rita-asztro.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »