RITA-ASZTRO

ASZTROLÓGIA – SZEMÉLYRE SZÓLÓ TANÁCSADÁS! - CSAK NEKED SZÓL! – ÚTMUTATÓ AZ ÉLETEDHEZ!

GYIK - GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK:

 

OLVASD/NÉZD VÉGIG - MINDEN KÉRDÉST!


ÍROM - FOLYAMATOSAN - A FELMERÜLŐ KÉRDÉSEKET - ÉS A VÁLASZOKAT! -

MÓDOSÍTVA: V.28.01.2018.

 

 

MI AZ ELSŐ LÉPÉS? - TANULMÁNYOZD ÁT A WEB-LAPOMAT! - MAJD ÍRSZ E-MAILT, HOGY SZERETNÉD MEGRENDELNI A TANÁCSADÁST. - JÓL MEGGONDOLTAD! - ÉS TÉNYLEG SZERETNÉD! - JA, ÉS VAN RÁ ELÉG PÉNZED! - ÉS A MEGBESZÉLT IDŐPONTOT IS BE FOGOD TARTANI! - CSAK AKKOR RENDELD MEG!!! - HA KOMOLYAN GONDOLOD!

 

HOGY RENDELHETEM MEG? - E-MAILBEN! 

 

MILYEN ADATOKAT ADJAK MEG? E-MAILBEN - ELKÜLDÖD A PONTOS ADATAIDAT: - SZÜL. HELY (ORSZÁG, HA KÜLFÖLDÖN SZÜLETTÉL, - NAGYOBB, KÖZELI VÁROS, HA KIS FALUBAN SZÜLETTÉL), ÉV, HÓ, NAP, - PONTOS ÓRA, PERC! - HA NEM TUDOD PONTOSAN, ÍRD ODA, MENNYI AZ ELTÉRÉS!!! - VAGY EGYÁLTALÁN NINCS MEG AZ ÓRA/PERC! - AZT IS ÍRD ODA, HANGSÚLYOZD KI! - FONTOS!  - A TE ÉRDEKEDBEN! - ÉS ARRA IS SZÜKSÉG VAN, HOL ÉLSZ JELENLEG? - PL. BP.14.KER. -

 

HA KÜLFÖLDÖN SZÜLETTÉL - AZT IS ÍRD MEG, HOGY - HÁNY ÓRÁS AZ ELTÉRÉS - MAGYARORSZÁGHOZ KÉPEST! - ÉS - VOLT-E NYÁRI IDŐSZÁMÍTÁS -, AMIKOR SZÜLETTÉL? (HA TAVASZTÓL-ŐSZIG SZÜLETTÉL)

 

NEM TUDOM AZ ÓRA, PERCET PONTOSAN, VAGY EGYÁLTALÁN! - AKKOR IS LEHET HKP.-OT KÉSZÍTENI? - IGEN! - VAN RÁ MÓDSZER, - AKKOR AZ ASCENDENSED UGYANAZ LESZ, MINT A NAP-JEGYED! - ÉS CSAK REJTETT ASCENDESED LESZ! - ÉS AKKOR IS FOG RÁD HASONLÍTANI AZ ELEMZÉS, A TANÁCSADÁS. - VAGY BE IS TUDOM PONTOSÍTANI, ATTÓL FÜGG, MENNYI AZ ELTÉRÉS ÓRA/PERC? - EZT MEGBESZÉLJÜK! -

HA EGYÁLTALÁN NINCS MEG AZ ÓRA/PERC! - AKKOR - ESETLEG - A TANÁCSADÁS UTÁN!!! - BE TUDOM PONTOSÍTANI! - DE AZ TÖBB TALÁLKOZÓS! - ÉS LEHET, HOGY NINCS IS ÉRTELME! - EZT A TANÁCSADÁSKOR BESZÉLJÜK MEG! - LÁSD - CSOMAGOK

 

 

MI TÖRTÉNIK MEGRENDELÉS UTÁN? - MIUTÁN ELKÜLDTED AZ ADATAIDAT E-MAILBEN. - MEGNÉZEM A (HOROSZKÓP) HKP.-ÁBRÁT. - UTÁNA MEGÍROM, MIKOR TUDSZ FELHÍVNI (MOBILON, ESETLEG SKYPE-N). - ÉS/VAGY SZEMÉLYESEN - MEGBESZÉLJÜK A RÉSZLETEKET! - ILLETVE MEGISMERSZ! - EZ A TALÁLKOZÓ MAX. 30-45 PERC, ÉS INGYENES! - ÉS AKKOR ELDÖNTHETED, HOGY TÉNYLEG KÉRED-E A TANÁCSADÁST, ELFOGADSZ-E TANÁCSADÓDNAK -, ÉS A SZÁNDÉKOD VALÓS! - AKKOR AZT  ELŐLEGGEL - MINIMUM: 5 EZER Ft - BIZTOSSÁ TESZED A MEGRENDELÉSED! - CSAK UTÁNA KEZDEM EL A FELKÉSZÜLÉST! - ÉS MEGBESZÉLJÜK A TANÁCSADÁS PONTOS IDŐPONTJÁT! - AMI 100 %-OSAN BIZTOS LEGYEN, A KIVÁLASZTOTT 2 NAP KÖZÜL AZ 1-IK!

HA PONTOSÍTANI IS KELL! - AZ KÜLÖN 3 EZER Ft! - KIZÁRÓLAG ELŐRE FIZETVE! - MERT ÉN IS ELŐRE DOLGOZOM!

 

MILYEN NAPSZAKBAN - ÉS NAPON TÖRTÉNIK A TANÁCSADÁS? - KIZÁRÓLAG DÉLUTÁN TUDOM VÁLLALNI: 16 ÓRÁTÓL - 19-20 ÓRÁIG - MEGKEZDVE, HOGY LEGKÉSŐBB 21-22 ÓRÁRA BEFEJEZZÜK! - ÉS - HÉTKÖZNAP! - ÁLTALÁBAN KEDDEN, VAGY SZERDÁN.

 

MILYEN MÓDON TÖRTÉNIK A TANÁCSADÁS? - ELSŐSORBAN A SZEMÉLYES TANÁCSADÁS HÍVE VAGYOK. - A TE ÉRDEKEDBEN - EZ A JOBB! - HA TÚL MESSZE LAKUNK EGYMÁSTÓL, - AKKOR SKYPE-N.

 

MILYEN KÉRDÉSEKRE KAPHATOK VÁLASZT? A HONLAPON FELSOROLTAK CSAK PÉLDÁK!!! - CSAK AZOKRA A FELMERÜLŐ KÉRDÉSEIDRE ADOK VÁLASZT - ÉS TANÁCSOT, AMIKRE TE SZERETNÉD, HOGY VÁLASZOLJAK!!! - CSAK OLYAN DOLGOKRÓL BESZÉLEK, AMIK SZÁMODRA KÉNYELMES ÉS NEM ZAVARÓ! - AZ, HOGY MEDDIG ÉLSZ? - NINCS BENNE A HKP.-BAN! - SENKIÉBEN! - NEM KELL MEGILYEDNI! - A JÖVŐDDEL KAPCSOLATBAN IS CSAK VÁLASZTÁSI, ALAKÍTÁSI, FINOMÍTÁSI - LEHETŐSÉGEID VANNAK! - TŐLED, AZAZ A DÖNTÉSEIDTŐL, ÉS A SORSODTÓL FÜGG! - KONKRÉTAN, CSAK A JÓISTEN TUDJA, HOGY MI LESZ! - CSAK A MEGTÖRTÉNT ESEMÉNYEKET LEHET BENNE VISSZAKERESNI. - ELŐRE NEM LEHET, HOGY ...EZ LESZ! - ILYEN NINCS AZ ASZTROLÓGIÁBAN!

 

MILYEN TANÍTÁS SZERINTI A TANÁCSADÁS? - A BAKTAY ERVIN ASZTROLÓGIAI ISKOLA TANÍTÁSAIT ALKALMAZOM! OTT TANULTAM! - NÉZD MEG A HONLAPJÁT: ASZTROLOGBAE.HU/ISKOLA, - HOGY MENNYI MINDENT, - ÉS MENNYIÉRT TANULTAM - A 4 ÉV ALATT! -

 

AZ ADATAIM BIZTONSÁGBAN LESZNEK? - IGEN, TERMÉSZETESEN! - AZ ASZTROLÓGIAI ETIKA SZABÁLYAIT BETARTVA - DOLGOZOM! - SOHA NEM ADTAM MÉG KI SENKI ADATÁT MÁSOKNAK, ÉS NEM IS FOGOM! - ÉS SZÓBAN SEM BESZÉLTEM SENKIRŐL NÉVVEL A HKP.-JÁRÓL. ÉS MÉG A CSALÁDTAGJÁNAK SEM! - ÉS CSAK KERESZT-NEVEKET HASZNÁLOK. - VALAMINT BECSÜLETESNEK SZÜLETTEM! - ÉS ESKÜT IS TETTEM! - AZ OKLEVELEM ÁTVÉTELEKOR!

 

HOL TALÁLKOZUNK? - IRODA HIÁNYÁBAN - AZ ÖRSÖN (BP. 14.KER. ÖRS VEZÉR TERE) A SUGÁRBAN - A FELSŐ EMELETEN - VAN RÁ LEHETŐSÉG. - VAGY ESETLEG MÁS MEGBESZÉLT - EHHEZ KÖZELI - HELYEN. - PONTOSAN LEEGYEZTETETT, ÉS BETARTOTT! - IDŐPONTBAN!

 

A MEGBESZÉLT TALÁLKOZÓ IDŐPONTJA! - KÉRLEK! - A SAJÁT- ÉS AZ ÉN ÉRDEKEMBEN IS! - TARTSD BE! - JAVASLOM! - A TELEFONODBA - ÍRJ FIGYELMEZTETŐ ÜZENETET! - ELŐZŐ NAPRA IS! - ÉS A MEGBESZÉLT NAPRA IS! - ELŐTTE 1-2 ÓRÁVAL, HOGY BIZTOS, HOGY ODAÉRJ IDŐBEN! - VALAMINT - ÍRD BE A TELEFONODBA - A TELEFONSZÁMOMAT, HOGYHA SZÜKSÉG LENNE RÁ! - LÁSD - ELÉRHETŐSÉGEIM!

 

HOZHATOM A - BARÁTNŐMET? - BARÁTOMAT? - CSALÁDTAGOMAT? - GYEREKEMET? - KUTYÁMAT? - NEM!

 

VIDÉKEN LAKOM - A TECHNIKA LEHETŐVÉ TESZI - ÍGY IS A TANÁCSADÁST - SKYPE-N!

 

KÜLFÖLDÖN ÉLEK - MAGYAR VAGYOK - LÁSD - ELŐZŐ - SKYPE-N VAN LEHETŐSÉG!

 

KÜLFÖLDI VAGYOK - CSAK AKKOR, HA TUDSZ MAGYARUL! - MERT ÉN CSAK MAGYARUL BESZÉLEK. - AZ ANGOL TUDÁSOM - MINIMÁLIS.

 

MENNYI IDEIG TART A TANÁCSADÁS? - ÁLTALÁBAN 2 ÓRA, MAX. 2,5. - ATTÓL FÜGG, MIBEN ÁLLAPODTUNK MEG, ÉS MENNYI MINDENRE KELL VÁLASZOLNOM. - AZAZ MELYIK CSOMAGOT VÁLASZTOTTAD? - TEDD SZABADDÁ MAGAD ARRA A DU.-RA, VAGY ESTÉRE! - MERT HA SIETSZ VALAHOVA UTÁNA, AKKOR EL SE KEZDJÜK! - AZT AZ IDŐPONTOT VÁLASZD - A MEGADOTT 2 KÖZÜL, AMIKOR TÉNYLEG RÁÉRSZ!

 

MENNYIBE KERÜL? - MIKOR ÉS HOGY FIZETHETEK? - SZEMÉLYES, ESETLEG TELEFONOS MEGBESZÉLÉS UTÁN TUDOM MEGMONDANI. - KP-BEN, - ÉS MINDENKINEK MÁS! - ATTÓL FÜGG, - MELYIK CSOMAGOT VÁLASZTOTTAD? - ÉS MIKRE SZERETNÉL VÁLASZT KAPNI? - HÁNYSZOR TALÁLKOZUNK? --- AZ ELŐLEG - BELESZÁMÍT - A TELJES TANÁCSADÁS ÁRÁBA! - KIVÉVE: - HA 1X VAGY 2X MEGHIÚSUL A TANÁCSADÁS IDŐPONTJA! - LÁSD LENTEBB.

 

MI VAN - HA MEGGONDOLTAM MAGAM? - HA ELKÜLDTED E-MAILBEN AZ ADATAIDAT, - DE MÉG A RÉSZLETEK MEGBESZÉLÉSE ELŐTT, VAGY UTÁN - DE AZ ELŐLEG FIZETÉSE ELŐTT - VAGY AKÁR UTÁNA!!! - ADDIG MEGGONDOLHATOD MAGAD! - ÉRTHETŐEN - LEMONDHATOD! - AZAZ ADDIG, AMIG NEM KEZDTEM MEG A PONTOSÍTÁST, VAGY A FELKÉSZÜLÉST! - A KITŰZÖTT IDŐPONT ELŐTT 8. NAPIG!!! - HA MÁR ELKEZDTEM - LÁSD ITT ALATTA:

 

MI VAN - HA MEGRENDELTEM - MEGBESZÉLTÜK AZ IDŐPONTOT - ELŐLEGET ADTAM, VAGY KIFIZETTEM, - DE - KÖZBEJÖTT VALAMI? - VAGY ELFELEJTETTEM? - AKKOR, HA MÁR BEPONTOSÍTOTTAM, - ANNAK A DÍJA 3EZER Ft, KIZÁRÓLAG ELŐRE FIZETVE! - AZ NEM JÁR VISSZA!!! - MEGMONDOM A BEPONTOSÍTOTT  HKP.-OD IDŐPONTJÁT! AZZAL LESZ 1 PONTOS HKP.-OD!!! --- AKKOR, HA MÁR FELKÉSZÜLTEM, VAGY CSAK ELKEZDTEM A FELKÉSZÜLÉST, - AZ ELŐLEGBŐL, VAGY KIFIZETETT TELJES ÖSSZEGBŐL 3 EZER Ft! - LEVONÁSRA KERÜL! - MINIMUM ANNYI JÁR A FELKÉSZÜLÉSRE! - MIVEL ELŐRE DOLGOZOM, AZÉRT FIZETSÉG JÁR! - MIVEL A KÖVETKEZŐ ALKALOMRA ÚJBÓL FEL KELL KÉSZÜLNÖM, - AZ ELVESZETT IDŐ-, ENERGIA - RÉSZEMRŐL! - RÉSZEDRŐL PEDIG 3 EZER Ft!

 

HA MEGHIÚSULT AZ 1. TALÁLKOZÓ? - LÁSD ELŐZŐ PONTOT! - A 2. TALÁLKOZÓT CSAK - ELŐRE TELJES ÖSSZEGET KIFIZETVE! - PONTOSAN LEEGYEZTETETT - ÉS BETARTOTT! - IDŐPONTBAN! - SZEMÉLYESEN, VAGY CSAK SKYPE-N VÁLLALOM! - HA A 2. TALÁLKOZÓRA ÚJBÓL FELKÉSZÜLTEM, - ÉS AZ IS MEGHIÚSUL, - AKKOR AZ ÚJABB 2 EZER Ft-BA KERÜL - MINIMUM! - AZAZ, AZ 5 EZER Ft-ON FELÜL FIZETETT ÖSSZEGET - VISSZAKAPOD! - AKKOR ENNYI LESZ A KOMOLYTALANSÁGODNAK AZ ÁRA! - A TANULÓ-PÉNZED! - MÁSKOR MEGGONDOLOD, HOGY BETARTOD-E A SZAVADAT!

3. TALÁLKOZÓ NINCS!!! - AKKOR MÁR NEM VETTED KOMOLYAN! - KOMOLYTALANOKKAL PEDIG NEM FOGLALKOZOM! - NEM LEHET JÁTSZANI A BEFEKTETETT MUNKÁMMAL, IDŐMMEL! - VELEM!

 

CSAK A JÓKAT MONDOD, VAGY A ROSSZAKAT IS? - IGEN, MINDENT MEGMONDOK, DE KÍMÉLETESEN. - FELADATOK VANNAK, KÖNNYEBBEK ÉS NEHEZEBBEK! - HIDD EL, JÓL FOGOD ÉREZNI MAGAD! - MINDEN EMBERREL MÁSKÉPP BESZÉLEK! - A HKP.-OD ALAPJÁN FOGOM TUDNI, HOGY VELED HOGY KELL?

 

MEDDIG ÉLSZ? - AZ NINCS BENNE! - UTÓLAG LEHET MEGKERESNI CSAK! - DE MIT TEHETSZ ÉRTE, HOGY SOKÁIG ÉLJ? - EGÉSZSÉGESEBBEN! - ARRA TUDOK TANÁCSOT ADNI!

 

DRÁGA!? - VANNAK DRÁGÁBBAK IS -  OLCSÓBBAK IS! - A MINŐSÉGET, A JÓ MUNKÁT MEG KELL FIZETNI! - "OLCSÓ HÚSNAK HÍG A LEVE!" --- PL. VANNAK - VALAKIKNEK - OLYAN ASZTRO-PROGRAMOK, HOGY A GÉP MEGÍRJA AZ ELEMZÉST, AKÁR 10-15 OLDALT IS. AZOK CSAK RÉSZBEN HASONLÍTANAK MAJD RÁD! A GÉP NEM TUDJA ÚGY ÖSSZEHANGOLNI, AHOGY CSAK SZEMÉLYESEN LEHET! ÉS LEHET, HOGY NEM IS ASZTROLÓGUS AZ ILLETŐ, CSAK PÉNZKERESET MIATT BESZEREZTE A PROGRAMOT!!! --- A DRÁGÁBBAN DOLGOZÓ ASZTROLÓGUSOKNAK PEDIG VAN IRODÁJUK! - AZT IS MEG KELL FIZETNI! --- SAJNOS NEKEM NINCS IRODÁM! - ÉS ÉN 4-6-8 ÓRÁT, NÉHA 10-ET IS, FELKÉSZÜLÖK RÁD, ÉS + A SZEMÉLYES TANÁCSADÁS 2 ÓRA, MAX. 2,5! - ÉS NÉZD MEG A RÓLAM OLDALT, - A TANULMÁNYAIMAT! - HA MÉG MINDIG SOKNAK TALÁLOD AZ ÁRAT -, CSINÁLD UTÁNAM! - VAGY KERESS OLCSÓBBAT!

 

TEHÁT MIÉRT KERÜL ENNYIBE? - A TANULMÁNYAIM - TAPASZTALATAIM - AZ IDŐM, AZ ENERGIÁM, A KÖNYVEIM - AZ ISKOLÁKBA-TANFOLYAMOKBA - ELŐADÁSOKBA - FEKTETETT PÉNZEK! - AMIT 37 ÉV ALATT - TANULMÁNYAIMBA FEKTETTEM! - A FELKÉSZÜLTSÉGEM A TANÁCSADÁSRA/RÁD! - ÉS + A MAI NAPIG IS TANULOK! - 17 ÉVE - MINDEN NAP - VALAMIT!!! - TEHÁT - AZ A 2 ÓRA TANÁCSADÁS IDEJE - AZ NEM 2 ÓRA!

 

ÍRÁSBAN LEHET-E KÉRNI A TANÁCSADÁST? - CSAK ÍRÁSBAN - NEM! - DE HA NAGYON SZERETNÉD, - AKKOR - CSAK A SZEMÉLYES TANÁCSADÁS UTÁN! - ELKÉSZÍTEM - ÉS E-MAILBEN, MELLÉKLETBEN ELKÜLDÖM, PÁR NAP MÚLVA! - DE AZ UGYANANNYIBA KERÜL, MINT A SZEMÉLYES TANÁCSADÁS! MERT AZ 2 MUNKA! - AZAZ DUPLA ÁR! --- ÉN EZT FELESLEGESNEK TARTOM! - MERT AZ ELEJÉN LEÍRTAM PÁRSZOR, ÉS FÉLRE RAKTÁK, ÉS SEMMI ÉRTELME NEM VOLT! --- SOKKAL HATHATÓSABB ÉS JOBB, HA TE JEGYZETELSZ KÖZBEN!!! - MERT AKKOR ESZEDBE JUT, HOGY MIT ÍRTÁL, - ÉS TALÁN! - BE IS TARTOD!

 

E-MAIL-BEN - NINCS TANÁCSADÁS!

 

TELEFONÁLHATOK KÖZBEN? - NEM! - ÉN SEM TELEFONÁLOK KÖZBEN! - SZÓLJ A KAPCSOLATAIDNAK ELŐRE, HOGY ASZTROLÓGUSNÁL LESZEL, ÉS KB. 2-2,5 ÓRÁIG LE LESZ HALKÍTVA A TELEFONOD - ÉS MAJD UTÁNA BESZÉLTEK!!!

 

NEM TUDSZ ELÉRNI TELEFONON? - IGEN, ELÉG SOKSZOR ELŐFORDUL, HOGY LE VAN HALKÍTVA - ÉS NEM TUDOM FELVENNI. - ÉPPEN EZÉRT ELŐSZÖR ÍRJ E-MAILT. - ÉS MEGÍROM, MIKOR TUDSZ FELHÍVNI! - VAGY ADDIG HÍVJ - ESTE, AMIKOR 1X CSAK FELVESZEM. - NEM FOGADOTT HÍVÁSOKAT - NEM HÍVOK VISSZA! - LÁSD - ELÉRHETŐSÉGEIM! - MAGYARÁZATOK!

 

CSAK AZ ASCENDENSEMET SZERETNÉM TUDNI, SEMMI MÁST! - LEHET? - KIVÉTELESEN, ÉS RITKÁN! - ÍRD MEG E-MAILBEN AZ ADATAIDAT - A FENTIEK SZERINT, PONTOS LEGYEN AZ ÓRA/PERC!!! - ÉS MEGÍROM, MELYIK NAP TUDSZ FELHÍVNI, TELEFONON - KÉSŐ ESTE! - KÉRLEK TARTSD BE A MEGADOTT IDŐPONTOT! MERT KÜLÖNBEN ANNYI VOLT - KÉRDEZD MEG MÁSTÓL! - (Nekem elő kell készíteni a gépet, a programot! - A hkp.-odat! - Rád kell hangolódni. - Abba kell hagyni más munkát! stb.) -

 

HOZZÁSZÓLÁSI LEHETŐSÉG - A WEB-LAPHOZ! - SAJNOS - JELENLEG -  CSAK E-MAILBEN TUDOD MEGÍRNI A VÉLEMÉNYED, VAGY KÉRDÉSED. - A WEB-LAP SZERKESZTŐK (HUPONT.HU) - DOLGOZNAK RAJTA, HOGY MIELŐBB MEGVALÓSULJON EZ.

 

 

ÍRD MEG - E-MAILBEN - MIRE SZERENÉL MÉG VÁLASZT KAPNI?

 

B.RITA

rita.asztro@gmail.com

Cs.14.09.2017. R.f. -

MÓDOSÍTVA: Szo.16.09.2017. R-O.f. - H.25.09.2017. S.n. - P.29.09.2017.BA.n. - Szo.22.10.2017. S.n. - Szo.28.10.2017. V.n. - H.30.10.2017. H.n. - Sze.01.11.2017. H.n. - Szo.25.11.2017. V.n. - Szo.09.12.2017. O.f. - Szo.16.12.2017. NY.f. - V.14.01.2018. Ny.f. - K.23.01.2018. K.n. - V.28.01.2018. I.n.  

 
Amíg az oldal tulajdonosa nem helyez el itt tartalmat, addig a mai napi leglátogatottabb oldalak listája jelenik meg!

KIEMELT, REKLÁMMENTES OLDALAK

1. Szirmok

► Köszönöm, hogy apró szirmaimat észrevetted...

rojtok.hupont.hu

2. Istállószőnyeg, rámpaszőnyeg, csúszásgátló gumiszőnyeg, patamosó

► Csúszásgátló gumiszőnyegek csoportjába tartozik az istállószőnyeg, és a rámpaszőnyeg, valamint a lovak biztonsága érdekében egy speciális lyukacsos gumiszőnyeg, melyet patamosókba ajánlunk. Miért előnyös: Könnyen tisztítható, meleg, és rugalmas.

rampa-istalloszonyeg.hupont.hu

LEGLÁTOGATOTTABB OLDALAK (MAI).

HuPont hirdetési rendszer

1. Naked Light

► Az idézet kifejezi az összes érzésed.Néha sírásra ,néha nevetésre késztet.

sajatidezetek.hupont.hu

2. AGYGENERAL.HUPONT.HU

► AGYPIHENTETÉS, -TORNÁZTATÁS és -KIKAPCSOLÁS HUMÁN KÍSÉRETTEL. „Agyinfo” az űrkorszakból: TRMT, azaz Tudományos Relaxációs-Meditációs Technológia. MENTÁLIS ERŐ és ÖNVÉDELEM A JAVÁBÓL.

agygeneral.hupont.hu

3. Kellemes karácsonyt &Boldog új évet

► Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

girls-baby.hupont.hu

4. ☺Idézetek^^

► ...ahol el akarnak felejteni, ott leszel felejthetetlen :)

idezzeteek.hupont.hu

5. A földrajz

► .

foldrajzkrisz.hupont.hu

6. Tortenetek mutansokrol,termeszet feletti lenyekrol es mas furi dolgokrol!

► A honlapra heti szinten jonnek az uj szerkesztesek. Figyeld, hogy mi tortenik kedvenc szereploiddel es menj ra a Kitalalt tortenetek, kitalalt szereplokkel cimu oldalra, hidd el megeri! Jo szorakozast!!! XD

kitalalt-tortenetek.hupont.hu

7. Személyre szabott utazás!

► Utazási tanácsadóként kényelmesebbé és egyszerűbbé teszem a nyaralásod szervezését! Tervezz velem, utazz az IBUSZ-szal és vedd igénybe ingyenes szolgáltatásom! bernadettgyongyosi@gmail.com Tel:20/989-3823

utazasitanacsado.hupont.hu

8. Pesterzsébeti Használt gyerekruha és bababizományi

► Szerettel várunk pesterzsébeti üzletünkben nagy választékban találsz baba és gyermekruhát és babakocsit, etetőszéket, járókát, kiságyat, játékokat!

bababizomanyi.hupont.hu

9. KÉPESGÉP - a géphirdetések lapja - új és használt haszongépek, eszközök

► Eladó haszongépek, traktorok, talajművelők, betakarítók, építő- és földmunkagépek, daruk, emelők, targoncák, járművek, alkatrészek, tartozékok, szerviz. Hirdetései megjelenéséhez árajánlatot a kepesgep@gmail.com e-mail címen kérhet.

kepesgep.hupont.hu

10. Modern konyhabútorok gyártása Kecskemét Budapest, Tuman Zsolt 0630/2578247

► Egyedibútor,modern magasfényű konyhabútor,irodabútor,gardrób,hálószoba,nappali,beépített szekrény,tolóajtós szekrény,üzlet berendezés,egyéb bútorok készítése

egyedibutorok.hupont.hu

11. Égi Vándor

► Állj meg Vándor, ne siess, itt is a Fényben jársz. Állj meg kérlek egy percre, míg e Fényre rátalálsz, és csak utána menj tovább. G. S. 1998.

egivandor.hupont.hu

12. Várak-Várromok-Kastélyok (Hadviselés) Lovagi Kultúrák és Kézifegyverek

► Ez a honlap Magyarország várait, várromjait és kastélyait igyekszik bemutatni, a sötét középkor hadviselésével együtt.

varak-varromok-kastelyok.hupont.hu

13. Naposcsibe, napos gyöngyös eladó, csirke, házi csibe a vésztői keltetőből

► Üdvözlöm a vésztői baromfi keltető oldalán, ajánlatunk: hagyományos háztáji fajták, farm fajtaváltozatok, vörös, sárga, tarka, kendermagos, kopasznyakú, tojó, vörös és fehér húshibrid naposcsibe rendelhető

csibekelteto.hupont.hu

14. Sangreal Boxerkennel

► Sangreal Boxers: the reality of perfectism

sangreal.hupont.hu

15. Matematika minden mennyiségben

► Az oldalon különböző matematika feladatok találhatóak, különböző kategóriában. Elsősorban az általános iskolás gyerekeknek szólnak az alábbi feladatok, de a matematikát tanító tanároknak is sok segítséget nyújthatnak.

matematika.hupont.hu

16. Kunbaja ATSK Asztalitenisz szakosztály

► Beszámoló a csapat körüli eseményekről,szerepléseiről.

bacsalmasiasztalitenisz.hupont.hu

17. Kávé ízü álomvilág

► Soha nem késő elkezdeni! Közel a hatvanhoz kezdtem el leírni gondolatokat, jegyzeteket készíteni , amik rögzítik az élet bizonyos pillanatait. Egy adott szituációhoz csak kevés fantázia kell és kész a mondanivaló. Érezd magad jól itt kedves Vendég!

kave-izu-alomvilag.hupont.hu

18. TOYOTA ALKATRÉSZ MISKOLCON! TOYOTA ALKATRÉSZEK AKCIÓS ÁRON!

► Gyári-, utángyártott autóalkatrészek TOYOTA 4-RUNNER, AYGO, AVENSIS, AURIS, CAMRY, CARINA, CELICA, COROLLA, DYNA, HIACE, HILUX, IQ, LAND CRUISER, PICKUP, PREVIA, PRIUS, PREMIO, RAV4, STARLET, URBAN CRUISER, VERSO, YARIS típusokhoz akciós áron!

toyota-alkatreszek.hupont.hu

19. Ezo Hírnök

► www.ezohirnok.hupont.hu

ezohirnok.hupont.hu

20. Ybl Étterem

► Menü, A'la Carte étkezés, rendezvények, esküvők lebonyolítása!

ybletterem.hupont.hu

21. Képek, viccek és leírások az állatokról!

► Itt megnézheted az állatokról készült képeket és rövid leírásokat, állatos vicceket!

animalfun.hupont.hu

22. HuPont.hu Ajánlja: Linkgyűjtemények Linktárak, Webcímtárak, Webkatalógusok

► Mely linktárak, linkgyűjtemények segíthetnek a weboldalad látogatottságának megnövelésében? Mit érdemes tudni a linktárak, linkgyűjtemények, webcímtárak, webkatalógusok működéséről?

linkgyujtemenyek-linktar.hupont.hu

23. MaTi-CaR Alkatrészek - Új, utángyártott OLASZ autóalkatrészek elérhető áron

► ALFA ROMEO - FIAT - LANCIA autóalkatrészek hihetetlen áron! Olasz autóalkatrészek akciósan!

olasz-auto-alkatreszek.hupont.hu

24. ÉRD SÓDER-BETON DEPO

► CÉGTULAJDONOS: SOÓS GYULA

soderdepo.hupont.hu

25. Unalom ellen ^.^

► Idézetek,Párbeszédek,Micheal,Szomorú Versek, Furcsa Jelek ..stb.

xlife.hupont.hu

26. Keller cukrászat honlapja: torták, aprósütemények, pogácsák

► Honlapunkon megnézheti az általunk készített termékek fényképeit és tájékoztatást kap árainkról.

kellercukraszat.hupont.hu

27. ÁPOLÁSTUDOMÁNY

► Az Ápolás önálló diszciplína, mely az Orvostudomány mellett halad és találkozási pontjaik nyomán kialakulnak azon létrának fokai, melyen betegeink elérik a gyógyulást.

apolastudomany.hupont.hu

28. ASZFALTOZÁS|ÚTÉPÍTÉS GENERÁLKIVITELEZÉS|MART ASZFALT|HÍVJON 0630/853-95-66

► ASZFALTOZÁS AKCIÓ|ÚTÉPÍTÉS|MART ASZFALTOZÁS 1000 FT/M2|ÚTFESTÉS|ASZFALTOZÁS ÁRAK|MINŐSÉGI MUNKA|GARANCIÁLIS ASZFALTOZÁS|

karpati-aszfalt.hupont.hu

29. Versek, fotók, művészetek, süni, természet.

► "akkor lesz itt szép világ, ha égig ér a szarkaláb, és az úton sündisznócska, riszálja a popsiját"

antalkiss.hupont.hu

30. Pacsirta-hegyi Tengerimalac tenyészet Budapest

► A Tenyészet fajtatiszta tengerimalacok tenyésztésével foglalkozik.Hosszú szőrű fajták: Alpaka,Perui,Koronás

manocskawir.hupont.hu

31. Fa, műanyag és alumínium REDŐNYÖK JAVÍTÁSA, ÚJ REDŐNYÖK KÉSZÍTÉSE!

► REDŐNYJAVÍTÁS AKÁR 1,5 ÓRÁN BELÜL! Gurtnicsere 4.900,-Ft-tól! Reggel 7.00-től hívhat! 06-20/3685-888! Redőnyjavítás Bp. II. III. IV. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Pest megyében!

redonyseg.hupont.hu

32. Scuderia Ferrari

► Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

scuderiaferrari.hupont.hu

33. ABS Jeladók MaTi-CaR Alkatrész - ABS szenzorok elérhető áron Miskolcon...

► Új, utángyártott ABS jeladók; ABS szenzorok; KERÉKFORDULATSZÁM érzékelők, KERÉKFORDULATSZÁM jeladók szinte minden autótípushoz elérhető áron.....

absjeladokmindenautohoz.hupont.hu

34. Tökmag gyerekcipő bolt, Szamos supinált cipő, Salus supinált gyerekcipő

► Supinált talpú gyerekcipők,szandálok,Salus supinált gyerekcipő, Supi+Bokor gyerekcipő,Szamos supinált gyerekcipő, Linea gyerekcipő, Falcon gyerekcipő, Florens gyerekcipő, Szamos kölyök gyerekcipő, D.d Step gyerekcipő

gyerekcipobolt-tokmag.hupont.hu

35. Nagy;és kis macskafélék

► HA ÉRDEKELNEK A MACSKÁK AKKOR ITT A HELYED!!!

jankamarci.hupont.hu

36. Az intelligens inga rejtélye

► Egy inga intelligens jelei segítségével rálátás nyílik az univerzum ismeretlen titkaira, és arra is, miért kommunikatív az inga. - A világ új tudományos szelleme

intelligensinga.hupont.hu

37. Orosz Ferenc

► Magamról, hobbiról, barátaimról, nosztalgiáról, tárgyaimról...

ofk.hupont.hu

38. aPARADOXON, a természettudomány ideiglenes kudarcai

► A tudomány úgy gondolja, hogy már ismeri az univerzum egyik felét és tervbe vette a másik fele feltárását. Csak annyiban téved, hogy az "egyik felét" tévesen ismeri, mialatt halvány fogalma sem lehet arról, hogy mi is lenne a "másik fele". Tt

aparadox.hupont.hu

39. Körömfutár,Proxxon,Gyakorló kéz,Körmöslámpa,Körömnyomda,Fusion Acrylgel.

► Proxxon körömcsiszoló,asztali és UV körmöslámpa,gyakorlókéz,új nyomda minták, 2MBeauty, Pearl, Moyra, Mystic Nails műköröm Budapest, műköröm airbrush sablon, Gel lakk, akril matrica, porelszívó, paraffingép,ajándék ötletek,fusion acrylgel,FusionTip

koromfutar-nailexpress.hupont.hu

40. **** kutya palota *****

► ****Sziasztok!Ez az oldal kutyákkal foglalkozik remélem tetszeni fog!Köszi hogy benéztél!****

kutyapalota.hupont.hu

41. Úton Krisztussal

► Közel van az idő, amikor mindenki meglátja Krisztust és elkerülhetetlenné válik a szembesülés az Igazsággal. Ez a honlap azt a célt szolgálja, hogy minél többen lássák meg, hogy nincs más út a teljes élethez, mint Krisztussal egy úton járni.

irgalom.hupont.hu

42. Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142

► Non-stop darázsirtás azonnal, garanciával Budapesten és országosan, 06 70 424 9142, darazsak irtása házilag tanácsok.

darazsirtasa.hupont.hu

43. Seeberger János - Mondain galamb

► Üdvözlöm a honlapomon! Kellemes böngészést kívánok.

seebergerjanos.hupont.hu

44. Mindenünk a ló

► Aki szereti a lovakat annak ezen az oldalon van a helye!

tunde-es-a-lovak.hupont.hu

45. "Hogyan vihet sikerre egy kis- és középvállalatot a marketing?"

► Lépj be a "belső körbe", ahol a legnagyobb marketing áttörések történnek, ahol az igazán nagy bizniszek épülnek!

marketing-marketing.hupont.hu

46. VÁNDORBOT TÚRACSAPAT

► Aktuális túráink, útjaink, - leírások, fotók a lezajlott túrákról

vandorbot-turacsapat.hupont.hu

47. MaTi-CaR Alkatrészek - Főtengely ékszíjtárcsák elérhető áron Miskolcon...

► Főtengely ékszíjtárcsák Audi, Bmw, Citroen, Chevrolet, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Kia, Lancia, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volvo, Vw és minden autótípushoz!

fotengely-ekszijtarcsa.hupont.hu

48. Erika-bútor Szalkszentmárton Lakberendezés-Lakástextil kiskereskedelem

► Teljes Lakberendezés,Román Bútorok ,étkezők,tálalók,konyha bútorok, ,Ágyneműk ,Paplanok,Párnák

erika-butor.hupont.hu

49. Lili Kata Nóra

► Nem adjuk fel!!!

likano.hupont.hu

50. SEFTI AUTÓKERESKEDÉS

► Autó adás - vétel, csere, készpénzes felvásárlás. Teher-, személyautó és utánfutó kölcsönzés. Gyors és rugalmas HITELÜGYINTÉZÉS hozott autóra is!! BIZTOSÍTÁSKÖTÉS!! EREDETISÉG VIZSGÁLAT - HELYSZíNI KISZÁLLÁS mobilautóval a hét minden napján!!

seftiauto.hupont.hu

51. Es-szEncIa A dolgok lényegének a feltárása , a mai kor emberének szemével.

► Amit ma meg (ehet ,tehet,vehet,ismerhet) sz,- ne halaszd holnapra!

es-szencia.hupont.hu

52. tuti receptek

► Házisüteményektől a sós süteményeken, desszerteken át a fagylaltokig. A receptek feltöltés alatt

konyvesrecepteket.hupont.hu

53. HOMOKMÉGY KODOKAN JUDO SPORTEGYESÜLET

► Aki szeretné támogatni az adója 1%-val a Homokmégyi Judokákat, egyesületünk felé megteheti Adószám: 18596148-1-03, Bankszámlaszám: Fókusz Takarékszövetkezet 51400037-10005178

homokmegyjudo.hupont.hu

54. MOBILHÁZAK

► Olcsó saját berendezett otthona irodája lehet 1 nap alatt. Akár 1,5- 2 millió Ft-ért !

mobil-hazak.hupont.hu

55. A LEGJOBBAN MŰKÖDŐ INTERNETES PÉNZKERESETI LEHETŐSÉGEK

► Szeretnél egy mellékkeresetet mind ezt kényelmesen egy remek baráti közösségben. Akkor neked is köztünk a helyed

otthonrolkellemesen.hupont.hu

56. Szerelem diadalával foglalkozó oldal

► Szerelem Diadalával és Maitéval foglalkozó oldi

maite-perroni-szandi.hupont.hu

57. Ide írhatod a honlap főcímét, ami legfeljebb 75 karakter lehet!

► Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

ivettkepei.hupont.hu

58. BAKONYI KEMENCÉSHÁZ BAKONYBÉL Szállás Bakonybélben,Bakonyi vendégház ,

► Szállás, Vendégház,Utazás ,Kikapcsolódás mob.: 30/494-6985 www.szallasinfo.hu/bakonyihaz

kemenceshaz.hupont.hu

59. Ló és Lovasa

► Nincs nála hatalmasabb, gyorsabb, gyengédebb, lenyűgözőbb...

loeslovasa.hupont.hu

60. kissme

► kissme

kissme.hupont.hu

61. itt mindent elvihetsz :D

► lovakról szól ez az oldal

lovakoverdose.hupont.hu

62. Igényes borovi fenyőbútor olcsón! +36/70-329-4217

► A ház minden zugát otthonná varázsoljuk! Hálószoba, nappali, étkező, gyerekbútor, előszoba fal, íróasztal, polc, nekünk nem okoz gondot!

vizifenyobutor.hupont.hu

63. www.virtualzenemix.hu

► $^^Minden Ami Kell^^$

virtualzene.hupont.hu

64. ♥мιlєу Яαу cугυs♥

► Ez az oldal Miley Cyrusról szól, ha szeretitek, akkor mindenképpen itt van a helyetek!Minden héten újabb és újabb hírek róla!:)Jó szórakozááást!:) ♥Love Milz♥

mileycyrusstaroldal.hupont.hu

65. HÁRMASHATÁRHEGYI SPORTREPÜLÉSÉRT ALAPÍTVÁNY

► A sportrepülők és egyesületeik érdekvédelmi szervezete. Közhasznú szervezet. Alapítva 1990-ben.

harmashatarhegy.hupont.hu

66. Spanyol ingatlanok A-Z-ig! SPANYOLORSZÁG-COSTA BLANCA TORREVIEJA

► Eladó Spanyol INGATLANOK ITT! Tengerparti apartmanok, sorházak, luxuslakások-villák, üzlethelyiségek nagy választékban Costa Blancán, a létező minden segítséggel magyarul, spanyolul és persze angolul.+ 34 634 096 770

spanyolingatlan.hupont.hu

67. Pándzsáb Tandori Indiai Étterem honlapja Punjab Tandoori Indian Restaurant

► A honlap az étterem étel, ital kínálatát mutatja be. Megpróbál segíteni a rendelésben a házhozszálításnál és az elviteleknél.A tandor szó kemencét jelent. Ez egy hordóhoz hasonló alakú kemence, amelynek a falát alulról melegíti a nyílt láng.

indiaietterem.hupont.hu

68. KC-Békés Mezőgazdasági Gép és Alkatrész Kereskedelmi és Szolg. Kft.

► LEMKEN, ZETOR, MASCHIO GASPARDO, STRAUTMANN, FELLA, NOVOTNY, GALLIGNANI, MTZ, Szárító, Bálázó, Tárcsa, Vetőgép, Rakodógép, Öntözés, Fűkasza, Rendsodró, Növénytermesztés gépei, Használtgép,agricultural,alkatrész,alkatrészek,bearings,csapágy,ékszíj,

kcbekes.hupont.hu

69. Díszfácánok, víziszárnyasok, díszludak, díszbaromfik gyűjteménye

► " Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik."

facanok-szarnyasok.hupont.hu

70. **Sziszi OldalaƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ*ami mindennel fogizik

► mindennel!AZ OLDAL MÉG SZERKESZTÉS ALATT ÁLL!!!!Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ( a másik két oldalunk:selcsi-fan.mindenkilapja.hu,ls a másik meg:classschool.qwqw.hu,és ha olyan feliratú dolgot látsz akkor ne hidd azt hogy loptam,mert én csináltam azokat is!!!

mindenfelestar.hupont.hu

71. Minden ami akác !

► Akácból készült szélezetlen és szélezett deszkák, lécek,pallók, gerendák,szőlőkarók, kerítéselemek,tűzifa,tűzifa házak,rönkházak,kerítések,rönkágyak,ötletek-inspirációk barkácsolóknak.

akacdeszka-akackerites.hupont.hu

72. Autómentés és autószállítás Budapest,Magyarország,Európa tel:+36309847295.

► Lipták Imre autómentő 0-24 órás autómentés olcsón 7 fős autómentővel!

automenteslipi.hupont.hu

73. Hulladékudvar Budapest +36 30 90 30 300

► Sittlerakási lehetőség, szemétlerakó hulladékudvar Budapesten a XVII. kerületben +36 30 90 30 300

hulladekudvarbudapest.hupont.hu

74. WOLF PRODUKCIÓ

► KÖSZÖNTJÜK, KEDVES LÁTOGATÓ!

wolfprodukcio.hupont.hu

75. Fabrikett Pest megye +36 70 410 7499

► Olcsó fabrikett és tüzifa eladó házhozszállítással Pest megye és Bp +36 70 410 7499. Akciós fabrikett forgalmazás kis és nagy tételben.

fabrikettpestmegye.hupont.hu

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 6
Heti: 1
Havi: 56
Össz.: 2 008

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: GYIK - GYAKRAN ISMÉTELT - KÉRDÉSEK
RITA-ASZTRO - © 2008 - 2018 - rita-asztro.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »